DIARY / Maasmechelen Village

15

IMG_20130628_173713

Ik was de gelukkige om samen met Shirley van Styleguide een dag te shoppen in Maasmechelen Village mét een goedgevulde Maasmechelen giftcard. We zijn met de taxi van het station gehaald en werden ontvangen met een goodiebag, en kregen een heerlijke lunch met alles erop en eraan aangeboden bij de pop-up michelin-ster Italiaan die er sinds kort zit, ‘Antica Corte Pallavicina’. Én een wafel. Wat een heerlijke en gezellige dag!

De lunch bij de Italiaan was meer dan genieten, alles is bereid met verse eigen producten. Ik had een garden food salade, Shirley een gebakken brood met parmaham. En, als toetjes liefhebbers in crime, mascarpone cream cheese met aardbeien…Ik kreeg nog een spiritusdrankje voorgeschoteld, en we waren helemaal klaar om te shoppen!Ik heb lekker gekletst en veel gelachen met Shirley (babymutsjes met tape, truttige kleding & hele parmahammen…) en we hebben op ons gemak rondgeslenterd door het ‘dorp’. Maasmechelen Village is een outlet met mooie merken zoals Sandro, Karen Miller, Scotch & Soda, Maje, Furla, Michael Kors, Fossil, en nog veel meer (100+ winkels!). Niet alle merken zijn mijn ding  (Guess, Scapa, etc) maar we zijn beide uiteindelijk zeker geslaagd!

Zijn jullie benieuwd wat ik gekocht heb? Nog even geduld tot de post van morgen!IMG_3205

IMG_3206

IMG_3210

IMG_3211

IMG_3212

IMG_20130628_220118

IMG_3220

Diary, Fashion, Hotspots, LIFESTYLE, Lifestyle, Must Shop, Personal

Leave a reply

15 comments

  1. Jess 29 June, 2013 at 07:16 Reply

    Ziet er heel leuk en gezellig uit. Wow, met zo’n giftcard is het natuurlijk heel leuk shoppen. Ben benieuwd wat je hebt gekocht.

Post a new comment

Lees ook:

Fridiary #3

Available in English soon. De Fridiary. Dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes tussen de droombestemmingen door. Een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen. Grootse dagboekjes met kleine fotootjes ...