(Nederlands) TRAVEL / Mijn vijf mooiste road trips + GIVE AWAY: win een Sunny Cars huurauto voucher t.w.v. € 150,- + On A Roadtrip boek!

60
Route Canada Banff Jasper Icefields Parkway Camping

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Give Away, LIFESTYLE, Road Trip, TRAVEL, Travel Category, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

60 comments

 1. Shannon 2 July, 2018 at 14:29 Reply

  Wat een tof artikel!
  Onze 1ste roadtrip door Nederland en de route die we vorig jaar naar Italie hebben genomen zijn mijn favorieten.

  Ik droom van 1 van de reizen hier beschreven of door de West kust van Amerika. Een auto pakken en gaan heeft echt iets van super vrijheid. We hebben net voor het eerst op Tenerife een auto gehuurd en na 3 dagen heerlijk samen touren hebben we alles gezien van het eiland. Hoe tof, dan kom je echt op plekken waar je anders niets van had gezien. En je bent echt samen op avontuur. Dat vond ik zo magisch.

 2. Evelyn 2 July, 2018 at 14:44 Reply

  Fantastische foto’s weer <3 En ohhh ik wil heel graag een roadtrip door Marokko maken deze winter, dus ik kan die voucher heel goed gebruiken :D Ben een beetje broke na mijn wereldreis haha

 3. Anneke 2 July, 2018 at 14:53 Reply

  Ja zo leuk! Ik ga in oktober voor het eerst roadtrippen, in Canada. Naar Banff en Jasper, heel veel zin in! Uiteraard je blogposts al allemaal doorgespit. Verder wil ik zo ongeveer overal nog wel roadtrippen haha, maar vooral Namibië staat hoog op het lijstje :)

 4. Frances 2 July, 2018 at 15:16 Reply

  Wauw. Dis is een perfect timing! Na alles opgezegd te hebben kan ik niet wachten op het avontuur aan te gaan: voor een langere tijd reizen. Druk bezig met plannen en ook aan het uitzoeken waar ik heen wil gaan. Een vrijwilligersproject in Zuid Afrika staat op de planning. Daarna doorreizen en roadtrippen in Namibië!? ABSOLUUT. Hoe gaaaaaaaf!!!! ??

 5. Loes 2 July, 2018 at 15:34 Reply

  Ohhh wat heb ik hier zin in! We zijn onze keuken zelf aan het verbouwen (als klusnoobs best een project) waardoor we weinig tijd en geld hebben deze zomer; het liefst zouden we nog naar Portugal gaan (Nazaré en Ericeira) en een autootje zou dan zó goed van pas komen!

 6. Ireen 2 July, 2018 at 15:34 Reply

  O man, wat een droomreizen allemaal♡ vorig jaar heb ik een roadtrip (de Barrelchallenge) voor het goede doel gereden met m’n zus en 2 broertjes, zo bijzonder om met elkaar te kunnen doen. Alles landen bezochten we wel in een sneltreinvaart helaas. Slovenië vond ik gelijk al prachtig dus daar zou ik deze zomer graag naar terugwillen. In een huurauto dit keer ipv een oude barrel ;)

 7. Manon 2 July, 2018 at 15:50 Reply

  Wow, deze top 5 ziet er zooo gaaf uit! Vorig jaar maakten we een roadtrip door Spanje en Portugal en dit jaar is Indonesië aan de beurt! Ik heb er altijd al van gedroomd om eens een roadtrip te maken door het adembenemende IJsland. Volgend jaar word ik 18 in de paasvakantie en een roadtrip door dit land van contrasten zou hét perfecte cadeau zijn. (Met deze voucher zou het natuurlijk veel makkelijker zijn om mijn ouders te overtuigen ;) Xxx

 8. Lisanne Kramer 2 July, 2018 at 17:08 Reply

  Hi Laura,

  Wat een leuk artikel weer! Om bij weg te dromen… Mijn vriend en ik hebben al veel van zulke mooie reizen mogen maken. Van Australië tot Nieuw-Zeeland, Canada en Zuid-Afrika. Het ene stuk van de trip nog mooier dan het andere stuk. Waarbij je het herkenbare zinnetje weer zegt:” wauw! Mooier dan dit kan niet!” En dan de volgende ochtend opstaat en dat het dan wel mooier kan worden. Allemaal op hun eigen manier. Dat is het onverwachte en verslavende wat reizen en roadtrippen met je doet. Wij zullen hopelijk nog veel van zulke reizen maken, maar voor nu staat een andere droom dan reizen op het programma: het kopen van ons eerste koophuis. Sparen dus! Dat betekent dat wij volgend jaar het eens dichterbij huis zoeken ( lees: Europa ). Wij kijken er naar uit om nu ons eigen continent te gaan ontdekken met een fantastische roadtrip! Wij zijn klaar om door jou, Sunny Cars en de boeken geïnspireerd te worden! Welke bestemming zal het worden? Hopelijk komen we daar dankzij deze actie snel achter!

 9. Rachel 2 July, 2018 at 17:08 Reply

  wauw je hebt al zoveel mooie dingen gezien van de wereld.. en je top 5 is echt puur magisch. Mijn hart droomt ervan om zo’n trip te maken… foto’s te maken zoals Chinezen dat doen en mezelf in het diepe te gooien. Natuurlijk zou ik heel graag mee willen doen met deze win-actie, ten eerste omdat ik gek ben op reizen, de natuur en je verhalen en omdat ik gek ben op boeken uitspitten! Door dit boek moet ik toch echt die trip gaan plannen! ik kan alle tips goed gebruiken

 10. Lisanne 2 July, 2018 at 17:08 Reply

  Jaaaa ZUID-AFRIKA <3 Daar wil ik zó graag heen en jouw prachtige foto’s maken dat gevoel alleen maar sterker!

 11. Myrthe 2 July, 2018 at 17:31 Reply

  Wat een prachtige roadtrips heb jij gemaakt! Aangezien ik volgend jaar in Australie ga wonen, ligt Nieuw Zeeland eindelijk om de hoek. Ik houd super erg van natuur dus NZ staat al een hele poos op mijn lijstje en dat kun je natuurlijk het beste verkennen per auto

 12. Chantal Goedhart 2 July, 2018 at 17:33 Reply

  30 Augustus gaan mijn vriend en ik 10 dagen naar Madeira.
  Hoe vet zou het zijn als we het hele eiland zelf kunnen verkennen per auto.
  Op zoek naar mooie wandelpaden, diepe valleien en afgelegen dorpjes waar de “grote massa” niet komt.

 13. Katja 2 July, 2018 at 17:40 Reply

  Leuk artikel, herkenbaar ook. 3 van de 5 landen heb ik al mogen bezoeken. Mijn ultieme Roadtrip was dan ook die door winters IJsland. Echt een sprookje ❤️. Later dit jaar mogen we Kreta gaan verkennen. Dit boek zou dus heel goed van pas komen, zeker omdat de huurauto nog niet geregeld is. Nu maar duimen ?

 14. Amanda 2 July, 2018 at 18:59 Reply

  Ik heb met mijn familie toen ik klein was een roadtrip gemaakt door British Columbia en Alberta en het blijft de mooiste route die ik ooit gemaakt heb. Ik hoop deze route binnenkort nog eens te maken met mijn zus :)

 15. Leonie 2 July, 2018 at 18:59 Reply

  Yes, roadtrips I love it! En wat een mooi lijstje heb je gemaakt! Eigenlijk komt elk land waar jij een blog over schrijft vervolgens op onze bucketlist haha! Komt vooral door die gave fotos!? Maar voor komend jaar is Canada onze favoriet, dus jouw tips van vorig jaar had ik al in het vizier. Met de auto door die gave natuur crossen en echt genieten ?
  Onze favoriete roadtrip tot nu toe is Ijsland.. wat een natuurschoon, niet normaal! Maar voor het Noorderlicht moeten we nog een keer terug (maar dat is geen straf). Groetjes☺️

 16. Lieke Overkamp 2 July, 2018 at 19:00 Reply

  Liefde voor roadtrips; ultieme vrijheid en intens geluk bij het ontdekken van al die plekjes buiten de gebaande paden. Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik al zoveel mooie trips heb mogen maken. Kiezen kan ik niet zo goed.. Patagonië, West-Canada met een camper, heel IJsland rond, Namibië en Botswana, Yucatan, het zuidwesten van de VS.. alles was zo eigen en de natuur overal zo prachtig! Heel hoog op de wishlist staat nog met een auto met daktent door Zuid-Afrika. Ultiemer qua vrijheid en natuurbeleving gaat het volgens mij niet worden..

 17. Linda Zevenbergen 2 July, 2018 at 19:15 Reply

  Wat een tof artikel en een heerlijk boek om te lezen lijkt me! Het is grappig dat er bij droombestemmingen vaak meteen aan buiten Europa wordt gedacht. Ik ben zelf de afgelopen jaren ook vrijwel alleen maar buiten Europa geweest maar ‘om de hoek’ is zoveel prachtigs! Mijn roadtrip droom is dan nu ook de Azoren! Op verschillende eilanden een roadtrip en zo de prachtige natuur ontdekken. Deze eilanden archipel wordt onterecht te vaak over het hoofd gezien. Tijd om daar verandering in te brengen en dit pareltje te ontdekken…

 18. Angelique 2 July, 2018 at 19:37 Reply

  Mijn favoriete roadtrip was naar Amerika in 2014, waarbij we eerst naar Washington DC vlogen om vervolgens de volledige Blue Ridge Parkway te rijden tot in Gatlinburg. Van daaruit zijn wij toen naar Ohio gereden zodat mijn vriend kon zien waar ik had gewoond en ik hem aan mijn gastvader kon voorstellen. Een trip om nooit te vergeten, want op de dag dat we terug naar huis vertrokken kregen we te horen dat mijn gastvader ongeneeslijk ziek was.

  Welke roadtrip nog op onze bucketlist staat? Welke eigenlijk niet? Maar deze zomer willen we een roadtrip door Scandinavie maken, iets wat ook al lang op het wensenlijstje staat.

 19. Chinou 2 July, 2018 at 19:48 Reply

  Wat een leuk artikel! We dromen al een tijd van een roadtrip door Schotland. De schotse hooglanden zien er zo adembenemend uit. De natuur , de cultuur en de mensen trekken ons zo aan. Nu we sinds vorig jaar een hond hebben, willen wij des te meer deze roadtrip maken.schotland is een perfect land om heen te gaan samen met de hond. Samen met onze lieve teouwe viervoeter genieten van het mooie land.

 20. Yolande 2 July, 2018 at 20:16 Reply

  Wat heb je al veel mooie roadtrips gemaakt zeg! IJsland was absoluut mijn favoriete roadtrip, het is zo’n prachtig land! Noorwegen staat nog wel hoog op mijn lijstje om doorheen te trekken en ook Ierland of Schotland lijken me echt droombestemmingen om te verkennen met een auto.

 21. Chantal 2 July, 2018 at 20:53 Reply

  Samen met mijn vader en zijn vriendin zijn we een Roadtrip door Afrika aan het plannen … Namibië, Botswana, zambia, Zimbabwe, Tanzania en Kenia.
  Ik vind het super dat ik de kans krijg om dit nog samen met mijn vader te kunnen ondernemen, we delen beiden de passie voor reizen en fotograferen. Mocht ik de waardebon winnen, dan zal ik hem aan deze reis besteden, al verrassing voor mijn vader.

 22. Heleen 2 July, 2018 at 22:18 Reply

  De plekken die je noemt lijken me nog super mooi! En vooral IJsland en Zuid-Afrika staan nog hoog op ‘t lijstje, maar Nieuw Zeeland toch ook nog wel (en Griekenland, Madagaskar, Nepal and so on)

 23. Laura 3 July, 2018 at 04:54 Reply

  Hoewel niet elke bestemming zich ervoor leent, vind ik roadtrippen net zo geweldig als jij. Ik denk met veel plezier terug aan onze rondreis door Zuid-Afrika en ook Toscane staat hoog op het lijstje. En niet te vergeten onze allereerste roadtrip; de westkust van Amerika in 2009.

  Voor dit jaar staat Mauritius op de planning. Een klein eiland, dus één verblijf, maar wel een huurauto (al via Sunny Cars geregeld uiteraard) en lekker op pad. Volgend jaar? Misschien Puglia, misschien Kroatië. Ik heb zoveel wensen!

  Ik heb het boek al meerdere keren voorbij zien komen en ben erg benieuwd. Graag dus! Misschien nog liever dan de waardebon :)

 24. Paulien duinkerken 3 July, 2018 at 05:05 Reply

  Heel graag zou ik een roadtrip maken door Patagonië!!!! Lijkt me zooo waanzinnig mooi! En verde ben ik gek op roadtrips dus zeker benieuwd naar het boek!

 25. Lisa 3 July, 2018 at 05:18 Reply

  Hi, onwijs leuk artikel. Mijn vriend en ik gaan heel vaak roadtrippen. Dus het wordt wel even lastig om mijn favoriet te kiezen. Maar.. al time favo-route is Portugal. Surfboard achterin en van surfsport naar surfspot. Niks zo mooi om langs de kust te rijden en bij een verlaten strand uit te komen. Zo helder dat het lijkt of je in Miami bent en het hele strand voor je alleen. Dat was genieten! We genieten niet alleen van de omgeving, maar ook van de lange ritten en gezellige gesprekken, zakjes snacks en nog even geduld voor je naar de wc kan momenten ?.

  Onze droom gaat in november uitkomen. We gaan naar new zeeland. We hebben enkel en alleen nog de vlucht geboekt. Maar dat we gaan roadtrippen weten we zeker. Alleen moeten we nog een auto huren. Die prijs zal dus in goede handen komen…

 26. Anouk 3 July, 2018 at 05:33 Reply

  Road trips is de beste manier van reizen! Wat een inspiratie.
  Mijn mooiste roastrip is Costa Rica met een daktent. We zijn nu zo verslaafd dat we alles met een daktent willen doen. In oktober willen we er hier 1 huren en naar Spanje of Italië. Dus het boek zou perfect zijn voor de komende reis!
  Hoog op ons lijstje staat toch wel Namibië ook met daktent. Wat ziet dat er prachtig uit!
  Bedankt voor de inspiratie!!

 27. Fleue 3 July, 2018 at 05:35 Reply

  Heerlijk om te lezen weer en méér dan voldoende inspiratie voor de komende jaren! Dit najaar ga ik met een vriendin op road-en-kampeer-trip door Oman. Zie ik hier nog nergens staan, maar het is er óh zo mooi! Omdat we niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk van de gebaande paden willen, wordt de huurauto een paar klasses groter dan normaal: we wagen ons aan een 4×4! Spannend maar super leuk! ???

 28. Laura 3 July, 2018 at 05:55 Reply

  Roadtrips zijn mijn favoriet, maar welke dan het allerleukst was? Die keer dat ik met mijn zusje in een busje langs de Grand canyon, Kings canyon, Death valley en de Californische kust reed. Of misschien met vrienden de kust van Frankrijk en Spanje af. Of de eerste keer met mijn vriend op vakantie, verdwalend in noord-griekenland.
  En ik heb eigenlijk nog genoeg roadtrips die ik zou willen maken, maar hoog op mijn lijstje op dit moment staan Schotland en Ierland!

 29. Merlin 3 July, 2018 at 06:13 Reply

  Ik zeg eerlijk: ik vind alle bovengenoemde plekken ontzettend mooi. Ben zelf im Canada geweest en dat was een droom die uitkwam.
  Nu heel erg toe aan een nieuwe reis. Wil heel erg graag door Ierland reizen. Mijn schoonzusje krijgt in november haar eerste kindje en zij is half Iers. Lijkt me mooi om haar moeders land wat beter te leren kennen, voor de familie een klein beetje groter wordt :)

 30. Shamira | Wander Rebel 3 July, 2018 at 06:36 Reply

  Ik ben ook gek op roadtrippen, daarom hebben we een bestelbus gekocht en zijn deze aan het ombouwen tot camper. De Europa roadtrips laat ik dan even aan me voorbijgaan, want die pak ik dan graag met eigen vervoer ;-) Mocht ik de voucher winnen dan staan er in ieder geval nog genoeg roadtrips buiten Europa op de planning. Zuid-Afrika, Namibië en Mexico zijn wel grote kanshebbers de komende jaren :-)

 31. Anouk 3 July, 2018 at 06:47 Reply

  Ik ben verkocht na mijn eerste rondtrip in Costa Rica en zou heel graag het schiereiland Yucatan in Mexico willen verkennen met de auto!

 32. Anne 3 July, 2018 at 07:03 Reply

  Wat gaaaaf!! Ik wil dit jaar graag nog met vriendinnen een rondreis maken in Spanje, Andalusie <3. Het winnen van de sunnycars bon zou echt perfect zijn :D

 33. Amy 3 July, 2018 at 07:27 Reply

  Hey,

  Wat een vet artikel! Een tijdje gelden door heel Europa geroadtript, Kosovo, Slovenie, Bosnie… zoveel mooie plekken gezien dat het moeilijk is om weer naar huis te gaan. Op dit moment on the road in france met mon frere? en in de toekomst hopelijk op surfari in Spanje! Als ik m’n loon weer heb…?

 34. A.M. 3 July, 2018 at 07:42 Reply

  Oh wat een mooie plaatjes van je road trip! Mijn mooiste ‘road trips’ waren toen ik in Italië werkte. We konden voornamelijk dagjes weg en dan lekker meebleren met de muziek, ramen open en als we een mooi strand zagen een stop maken. Heerlijk! Kijk nog af en toe de filmpjes die ik maakte vanaf de voorstoel.

  Mijn vriend komt uit Zuid-Afrika, maar woont inmiddels hier. In december van dit jaar gaat mijn familie mee die kant op en willen we de Garden Route gaan doen! Hoewel mijn vriend uit die omgeving komt heeft hij nooit de kans gehad veel van het land te zien. Voor mij echt de ultieme droom road trip om iedereen bij elkaar te hebben op de mooiste plek ter wereld ? de voucher zou meer dan welkom zijn

 35. Jess 3 July, 2018 at 08:12 Reply

  We wilden eigenlijk een rondreis maken door Thailand deze zomer, maar doordat we deze zomer in een IVF-traject zitten gaat dat helaas niet meer door. Dat is te ver weg. Maarrrrr, We hadden nog een plan B: met de auto door Zuid-Europa trekken. Maar ook dat lijkt niet meer door te kunnen gaan, want de auto is stuk. Dit zou wel een ideale oplossing kunnen zijn om alsnog door Zuid-Europa te reizen. We willen door verschillende landen gaan reizen, maar hebben nog niet echt een plan de campagne. Dus lijkt me ook wel fijn dat boek van tevoren eens te lezen :) Thnx voor deze leuke actie!

 36. Tjapke | Tjapke Op Reis 3 July, 2018 at 09:58 Reply

  Oh ik heb nog heel wat roadtrips op mijn verlanglijstje staan! Zo wil ik heel graag een rondreis maken door IJsland, Zuid-Afrika, alle regio’s doorkruisen in Italië … Ook een roadtrip in Noorwegen wil ik graag nog eens doen, maar nu iets noordelijker dan onze vorige roadtrip! Ik denk dat ook dit boek me nog heel wat inspiratie zal geven! Fingers crossed!

 37. Else 3 July, 2018 at 10:21 Reply

  De mooiste roadtrip die ik heb gemaakt is door Noorwegen. En de roadtrip die ik wil gaan maken is door Costa Rica. Lijkt me heerlijk om daar vrij te kunnen reuzen en zo parken en stranden te zien.

 38. Roxt 3 July, 2018 at 11:03 Reply

  Wow gave actie! Mijn roadtripdroom is op dit moment door Slovenië, Kroatië, Bosnië Herzegovina, Montenegro Albanië en Macedonië! Ik ben super benieuwd naar deze landen, Heb alleen Kroatië pas bezocht. Het lijkt me heerlijk om daar door de natuur te rijden en de culturen te leren kennen. Ik ken best wel wat Europese culturen, Maar de balkan is nog redelijk onbekend voor me!

 39. Danniëlle 3 July, 2018 at 11:34 Reply

  Ik ben officieel jaloers! Zo gaaf wat jij allemaal al hebt gedaan! Dit zou ik ook heel graag willen doen later, maar nu zit ik nog op school en ben ik rijbewijsloos. Op dit moment is mijn roadtripdroom lekker dicht bij huis, dat wil zeggen, ons eigen continent: ik wil heel graag Scandinavië ontdekken! Dat moet sowieso nog even wachten tot volgend jaar, dus aan de voucher heb ik niet bijzonder veel, daar kan je waarschijnlijk iemand anders blijer mee maken (niet om ondankbaar te klinken, hoor). Het lijkt me wel echt heel leuk om een van de exemplaren van het roadtripboek te hebben, zodat ik alvast wat inspiratie kan opdoen voor mijn tussenjaar volgend jaar. Je hebt er in ieder geval een enthousiaste lezer bij hoor!
  Groetjes!

 40. Channah 3 July, 2018 at 11:37 Reply

  Wat een mooi overzicht met prachtige foto’s!!
  Toen ik je vraag las, dacht ik gelijk aan het westen van Canada en vervolgens zag ik die roadtrip al in je lijstje staan! Nou, die staat nog op mijn bucket list, van Banff door naar Okanagan Lake en Vancouver. Nu al zin in, krijg de reiskriebels van je foto’s!

 41. Wieneke 3 July, 2018 at 12:11 Reply

  Wat een leuke site! En ook erg interessante tips voor nieuwe reizen. Leuk!
  Ik heb inmiddels pracht roadtrips mogen maken, o.a. door de USA, dwars door Marokko, alle Balkanlanden, de Atlantic Way in Ierland etc
  Maar eigenlijk zijn we nog niets echt in Spanje en Portugal geweest…. Het zou toch wel heel gaaf zijn om ook daar een prachtige rondreis te kunnen maken! Jullie site biedt iig al heel wat voorbereidingsmateriaal ?
  Heel graag willen we de voucher hiervoor gebruiken!

 42. Magali 3 July, 2018 at 13:52 Reply

  Een jaar geleden heb ik door Zuid Afrika gereisd per Baz Bus, en ben ik onbeschrijflijk verliefd geworden op het mooiste en fijnste land ter wereld. Ik wil niks liever dan terug (nu met rijbewijs!) en roadtrippen op de leukste plek op aarde samen met de man waar ik minstens zo verliefd op ben :)

 43. Lin 3 July, 2018 at 14:43 Reply

  Wij zijn nu, voor het eerst, op roadtrip in Canada! Fantastisch, dat gevoel van vrijheid wat je hebt als je zelf kan gaan en staan waar je wilt.
  Volgend jaar zijn we van plan on het iets dichter bij huis te zoeken, Italië is een goede optie. Daarom zou het boek heel goed van pas komen!

  Groetjes, Lin

 44. iris 5 July, 2018 at 09:33 Reply

  Fantastic blog, thanks for being an inspiration. I’ve also switched to a healthier lifestyle and training with SportMe running app and travelling a lot. Finding new running routes where I travel is fascinating.

 45. Pardede 6 July, 2018 at 09:06 Reply

  Hai Laura, wat een super leuke blog heb je weer geschreven.
  Mijn mooiste roadtrip was in 2016 toen zijn we naar Johannesburg gevlogen, om vandaar uit per auto en via de verschillende wildparken naar Durban te rijden. Vanaf Durban naar Kaapstad gevlogen en daar een Camper opgehaald om via de kustroute naar de Cederbergen tegaan en vandaar uit naar het Tankwa Karoo Nat. Park in de Noordkaap om dan via Montagu waar je een hele leuke wijntour kunt maken met een lekkere lunch op de Breede rivier terug naar Kaapstad voor de terug reis.
  Voor dit jaar staan de Griekse eilanden Kreta en Corfu op mijn lijstje om naar toe tegaan. Een roadtrip door Ijsland staat nog op mijn Bucketlist, verder gaan we volgend jaar door Europa trekken en dan zou het boek voor ons een mooie leiddraad zijn.
  Voor jou nog vele mooie reizen / roadtrips en voor ons achterblijvers is het dan weet lekker genieten van jouw blogs.

  Pardede
   

 46. Bo Slambrouck 6 July, 2018 at 10:58 Reply

  Canada staat ook op ons droomlijstje en we gaan het in september doen! Eerst roadtrippen door West Canada. Daarna vliegen we van toronto naar peru, bolivie en argentinie dus kunnen we de voucher wel zeker gebruiken!

 47. Floortje 6 July, 2018 at 12:05 Reply

  Mijn mooiste roadtrip is by far Namibië. Starten Windhoek, met de auto naar nat zuiden gereden en dan via het oosten naar Etosha park. De eindeloze wegen, uren kunnen rijden zonder andere auto’s tegen te komen, onderweg ineens een wild dier spotten. Onvergetelijk!
  In november gaan we een nieuwe roadtrip maken aan de west kust van Australie, van Perth naar Broome. Can’t wait!
  Eén van de roadtrips die nog hoog op het lijstje staat is door de Bourgogne in Frankrijk met z’n eindeloze wijngaarden.

 48. Juna van der Poort 6 July, 2018 at 18:41 Reply

  Roadtrippen geeft inderdaad echt dat ultieme vrije gevoel! Gaan en staan waar je wilt, een mooi muziekje op en dan maar wegdromen, heerlijk… Mijn favoriete roadtrip was denk ik ook Zuid-Afrika en Namibië: die eindeloze leegte en dan opeens een zebra of oryx die langs de weg met je meerent, zijn onvergetelijk. Volgende week vertrekken we op roadtrip naar de Azoren, ben benieuwd naar alle natuurpracht daar!
  Als ik nog wat verder mag dromen, zou ik graag een roadtrip maken door Patagonië. Starten in Santiago de Chile en dan helemaal naar het einde van de wereld in woest Vuurland. Klaterende watervallen, met sneeuw bedekte vulkanen, rivieren,
  diepe fjorden, gletsjers en grillige bergen. Echt een droomreis!!

 49. Zarina Rimbaud-Kadirbaks 7 July, 2018 at 09:17 Reply

  Je woorden weten het gevoel van vrijheid en volmaaktheid on the road voortreffelijk te beschrijven! Ik weet nog hoe intens gelukkig ik me voelde tijdens mijn eerste roadtrip door West-Canada (in 2004 alweer). Vooral 1 moment staat me nog erg goed bij, een wat vreemd moment ook: mijn toenmalige vriend en ik waren supervroeg gaan rijden door de Rocky Mountains en stopten na een paar uur rijden rond 9u ergens langs de weg om wat van onze chocoladetaart te eten die we over hadden van onze fastfood maaltijd van Wendy’s de avond ervoor ;-) Ik weet nog hoe ik met een plastic vorkje in die taart probeerde te prikken, terwijl ik omhoogkeek en erg emotioneel werd toen ik de sneeuwbedekte bergtoppen recht voor me zag. Terwijl we door het landschap reden en ook regelmatig wildlife spotte (vooral rondom Jasper), voelde ik me als mens zo nietig en dacht regelmatig ‘ja, zo was het leven ooit bedoeld te zijn’.
  Maar goed, waar zou ik de voucher voor willen gebruiken? Een roadtrip door Schotland staat al jaren op mijn wenslijst! Ik wil de ruige kust ontdekken, door het magische berglandschap lopen, me vergapen aan watervallen, zeehonden spotten op de kleine eilandjes en me opwarmen aan whisky (want ben een grote liefhebber van Schotse single malt whisky’s). Manlief drinkt geen alcohol dus die kan ons weer veilig thuisbrengen in de Sunny Cars huurauto :-) Vanwege Brexit kan reizen buiten de UK wat omslachtig/lastig worden voor me met mijn Nederlandse paspoort, dus ik was sowieso van plan om volgend jaar wat roadtrips dichter bij huis te maken zonder door paspoortcontroles te hoeven. De voucher van Sunny Cars zou daarom erg goed van pas komen! :-)

 50. Lotte 7 July, 2018 at 15:40 Reply

  Ik ben echt fan van roadtrips en heb er al enkele hele mooie mogen maken! Ik ben net terug uit Zweden, maar ook Kroatië, Italië, Schotland, IJsland, Australië en Mongolië hebben mijn hart gestolen tijdens roadtrips. Mocht ik de voucher winnen, zou ik ‘m dichter bij huis gebruiken (ondanks de droomtrip door Namibië/Zuidelijk-Afrika!) namelijk om te cruisen door Ierland. Dat lijkt me echt een prachtige bestemming in Europa. Of ik laat me inspireren door het On a Roadtrip boek natuurlijk. :-)

 51. Jolijn 9 July, 2018 at 20:32 Reply

  Wat geniet ik weer van je foto’s! Heerlijk!
  Met mijn 1 jaar een rijbewijs op zak heb ik nog nooit een echte waardige roadtrip gemaakt.
  Echter droom ik wel van roadtrippen door Amerika, lijkt me echt fantastisch! Ik maak dan ook graag kans (:

 52. Geanne | Sweet Suzie 10 July, 2018 at 14:01 Reply

  Roadtrips zijn echt geweldig ja! Ik ben al eens vanuit Pennsylvania naar Canada gereden met een club vriendinnen, een échte roadtrip zoals in de film. Ook zou ik graag nog eens langs de prachtige kust van Portugal willen reizen, helemaal na het lezen van alle leuke boho hotspots op The Boho Guide.

 53. Nathaniël | secretflightclub.nl 10 December, 2018 at 13:31 Reply

  Heb afgelopen april en mei een road trip door Nieuw-Zeeland gedaan (Noorder- en Zuidereiland). Echt een fantastisch land om met de auto te verkennen. Ook een aanrader: een road trip door Chili van noord naar zuid.

  Prachtige foto’s en toffe website btw, je hebt er een fan bij:)

 54. Kiki 4 December, 2019 at 12:57 Reply

  Wauw Laura, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Een tof dat je deze win-actie mocht doen, dat zal wel een gelukkige winnaar zijn geweest. Ik ga zeker nog een keer gebruik maken van je roadtrips tips. Sowieso complimenten voor je toffe website! Ben ook benieuwd wat je van mijn reiscategorie op Girls Who Magazine vindt: https://girlswhomagazine.nl/category/travel/

  Wie weet zie ik je een keer op een reisevenement!

  Liefs,

  Kiki

Post a new comment