South Africa – Waterberg, Limpopo & Blyde River Canyon & Kruger National Park

17
Zuid-Afrika-Limpopo-Kruger-1

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Nature, Outdoor Adventure, Road Trip, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories, Wildlife, Zuid-Afrika

Leave a reply

17 comments

 1. Pardede 20 November, 2017 at 13:54 Reply

  Hallo Laura,
  Wat een onwijs gave reis heb je weer gemaakt, wij gaan er dit jaar weer naar toe. Met de aankomst in Johannesburg en terugvlucht vanuit Kaapstad. Vanuit Johannesburg gaan we meteen 4-wd Britz Camper naar Kaapstad. Hiervoor nemen we 6 weken de tijd. Als Wildparken hebben o.a. het Krugerpark, Mabalingwe Nature Reserve, Hluhluwe , Addo etc. Daarna naar beneden richting Kaapstad via de het Cedergebergte en de Westkust. Met tussendoor de nodige wijntours?.
  Kijk al uit naar je verdere reportages over Zuid Afrika. Na Canada en Amerika is Zuid Afrika bij ons een favoriet camperland.

  Groetjes,
  Par

  • Laura 21 November, 2017 at 08:15 Reply

   Jaaa, het is er zo fantastisch! Tof dat jullie ook weer terug gaan, en met een camper! Lekker kamperen dus? Wat fijn, zes hele weken. Heerlijk, geniet ervan!

 2. Elisa 20 November, 2017 at 20:51 Reply

  Wat fijn om te lezen! Supermooie gebieden. Tof dat jullie Kruger van noord tot zuid hebben gedaan, dat willen wij ook nog heel graag. Ben je trouwens op het laatst in Skukuza camp geweest (als ik zo op de kaart kijk)? Daar waren wij namelijk vorige maand.

  • Laura 4 December, 2017 at 19:39 Reply

   Ja, dat was echt heel bijzonder! En klopt, maar niet geslapen! We sliepen in Kruger in The Outpost Lodge en toen in de kampen Mopani, Satara & Crocodile Bridge Camp. Vanaf de laatste zijn we weer een stuk omhoog gegaan via Skukuza (lunch) richting de canyons. :)

 3. Yvonne 21 November, 2017 at 20:15 Reply

  Die foto van die bosbranden, wat indrukwekkend zeg. Wij vonden de schade die her en der is aangericht al zoveel indruk maken (in omgeving Knysna vooral, wij zijn net 2 weken terug van de Garden Route) maar geen actieve branden gezien. Wat een bijzondere opleiding heb je in ZA gedaan!

 4. Lotte 28 November, 2017 at 11:12 Reply

  Wat een heerlijke reis en wat een prachtige foto’s! De liefde voor Zuid-Afrika spat van het scherm. Deze reis wil ik zo graag een keer maken! <3

Post a new comment

Lees ook: