(Nederlands) TRAVEL / Welke reizen maakte ik in 2018? Een overzicht (en de plannen voor 2019)

26

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

TRAVEL, Travel Stories

Leave a reply

26 comments

 1. Sharon 2 January, 2019 at 19:39 Reply

  Zoveel leuke reizen gemaakt! Bij ons liggen Egypte en een weekendje Gent al vast. De plannen voor een road trip in Canada liggen er al maar er is nog niets geboekt.

 2. Lotte 2 January, 2019 at 20:21 Reply

  Ik wens je een fijn, gezond, bijzonder en blij 2019 lieve Laura. Dat dit jaar je alles mag geven wat je maar wenst. Veel reisplezier, ik reis graag digitaal mee. :-) PS: Die foto’s van Vietnam zien er héél veelbelovend uit!

 3. Elsemiek Gerritzen 3 January, 2019 at 12:23 Reply

  Mooie herinneringen om te koesteren Laura. En Sri Lanka oooohhh je gaat je hart hier verliezen, of anders wel in De Malediven (waar je echt heen moet, ik bedoel; 1 uur vliegen vanaf Colombo). Gauw gaan voordat deze atollen onder de zeespiegel verdwijnen!

 4. Lizet 3 January, 2019 at 12:55 Reply

  Ja ja ja ja Peru!!! Het is de hoogste tijd dat je je eens in Zuid-Amerika begeeft. ;)
  Ik ga deze zondag naar Cuba, aargh I can’t wait!

 5. Denise 3 January, 2019 at 21:22 Reply

  Leuk om te lezen Laura! Ondanks dat je alleen verder bent gegaan heb je prachtige reizen gemaakt! Echt heel mooi! En hier staat ook nog niks concreet hoor. Het lijkt tegenwoordig wel of dat móet: een lijst vol upcoming trips. Maar het komt vanzelf, ineens! Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt dit jaar!

 6. Louise 7 January, 2019 at 14:44 Reply

  Wat een prachtige reizen weer en ik wens je alle moois voor 2019! :) Mijn reisplannen staan nog niet in steen, eerst maar weer even goed sparen :’)

 7. Zarina 15 January, 2019 at 13:48 Reply

  Een mooi verslag van een veelbewogen jaar. Voor jou ook een fantastisch 2019 gewenst! Dat het je maar veel geluk en mooie momenten mag brengen! Grappig, ik schreef vorige week ook mijn jaaroverzicht en zie nu dat we een aantal gemeenschappelijke bestemmingen hadden (Nieuw-Zeeland en Berlijn). Over een paar weken ga ik weer terug Down Under om de Great Ocean Road te rijden en daarna… terug naar NZ (nu alleen het zuidereiland)! Beetje gek misschien om twee keer achter elkaar dezelfde verre reis te maken, maar ik vond het zo fantastisch daar en had nog veel te ontdekken :-) Ik kijk uit naar al je avonturen dit jaar!

Post a new comment

Lees ook: