(Nederlands) TRAVEL / Vietnam – Een driedaagse boottocht door Lan Ha Bay: het onbekende en rustige deel van Ha Long Bay

8

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Azië, Must Fly, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories, Vietnam

Leave a reply

8 comments

 1. Zarina 4 October, 2019 at 11:26 Reply

  Ah joh, is het alweer bijna een jaar geleden dat jij en Liv deze (in meerdere opzichten) bijzondere reis maakten?! Ik zat er heerlijk van mee te genieten via Instagram. Vietnam staat nog op mijn wenslijst, maar het groeiende toerisme houdt me tegen. Maar na het lezen van jouw fantastische tips voel ik me weer geïnspireerd, bedankt! En ja die aantrekkingskracht van bergen herken ik ook! :-)

 2. Hanneke 4 October, 2019 at 13:49 Reply

  Vietnam. Dat was liefde. Mijn eerste verre reis op de bonnefooi. Samen met mijn gezin. Wij bleven ook lang hangen in het noorden. En we vonden het geweldig! Nu inmiddels bijna 4 jaar geleden. Maar het zit diep in mijn hart dit land!

 3. Kim 7 October, 2019 at 14:42 Reply

  Welke periode ben je in vietnam geweest? Ik 5 jaar geleden in okt en heb idd noord naar zuid gedaan in combi met cambodja. 4 weken was toen genoeg maar wil ooit terug voor de landen beter te onderzoeken.
  Ik heb in dec 2.5 week vrij mag ik je vragen welk land, graag ☀️, jij zou adviseren? Ik reis met qatar want daar heb ik privileges mbt goedkope tickets.
  En mag ik je bedanken voor je reisblogs en super goeie leuke artikelen. Het is altijd een kadootje ze te lezen ??? groetjes kim

  • Laura 8 October, 2019 at 14:08 Reply

   Ha Kim, wat een lief berichtje! Super leuk om te lezen dat je geniet van mijn verhalen. Leuk dat je ook in Vietnam bent geweest! Ik was er eind november/begin december. Fijne periode was dat. Oh, en wat lekker: weer op reis in december! Qatar vliegt natuurlijk comfortable naar Azië, dan zou zelf denken aan bijvoorbeeld Nepal… Na Zuid-Afrika mijn favoriete land en december is een goede reisperiode! Myanmar, de Filipijnen en Laos ook trouwens. Of terug naar Vietnam! :) Ik ben zelf ook eens met de jaarwisseling in Thailand geweest. Dat was heerlijk! Ik ben benieuwd waar je uiteindelijk naartoe gaat, veel plezier met de voorbereidingen!

Post a new comment

Lees ook: