TRAVEL / United States of America – New York, New York ♫

28
New York

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Citytrip, DESTINATIONS, New York, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories, Verenigde Staten

Leave a reply

28 comments

 1. Bianca | Stripes & Stars 31 March, 2017 at 07:03 Reply

  Ik krijg altijd heimwee als ik over New York lees… Mijn eerste bezoek aan New York voelde nieuw, maar ook heel vertrouwd… Zo’n bijzondere stad. Heerlijk om zo spontaan te gaan. Hopelijk ga ik dit jaar weer :)
  Heel mooi geschreven en prachtige foto’s!

 2. Anouk 31 March, 2017 at 07:51 Reply

  Alleen maar hartjes. <3. Ik kan het nog steeds niet begrijpen… NY, NY, daar waren wij, haha. Het klinkt zo nep-echt-nep. <3

 3. Josianne 31 March, 2017 at 08:56 Reply

  New York is zo ontzettend fijn. Dit jaar mag ik weer, in november! Ga ik ook meteen een klein stukje (42km) rennen. En hoewel veel mensen dat helemaal niks vinden haha, kan ik echt niet wachten.

 4. Sabine 31 March, 2017 at 15:24 Reply

  Prachtig! Ik was er vorig jaar februari 2 weken en ben er toen ten huwelijk gevraagd! Zo een toffe stad sowieso, die alleen daarom al een speciaal plekje heeft. Zou echt graag terug willen! Je hebt het heel mooi in beeld gebracht trouwens!

 5. Marieke | Bluebell Forest 2 April, 2017 at 12:41 Reply

  Oohh wat leuk om zo iets spontaan te doen! Ik boekte ook spontaan een tripje naar Berlijn en ga over een paar weekjes erheen in mijn eentje, zoveel zin in!
  Ik zie net dat je over een paar maanden naar India en Nepal gaat, ik ben daar vorig jaar geweest en heb er veel over geschreven (shameless self promotion), mocht je tips willen kun je ze op mijn blog vinden én je mag me natuurlijk altijd mailen voor de beste en mooiste plekken of grootste avonturen (lees zonsopkomst in de Himalayas <3 )

  • Laura 2 April, 2017 at 17:15 Reply

   Ahhh super leuk, Berlijn! Is een soort van hide away voor me haha. Woont een goede vriendin en we zijn er echt heel vaak, maar schrijf er nooit over ? ga over twee weken weer. Maar mocht je tips willen, let me know! En tof! En jaaa ik ken die zonsopkomst haha, ik ben eerder in Nepal geweest. Veel over geschreven en een reisvideo gemaakt! Maar nog niet in India. Ga alleen naar Delhi en Agra!

 6. Mylène 4 April, 2017 at 05:10 Reply

  Ik ben er nog nooit geweest :( op dit moment zijj er nog zoveel andere plekken die ik ook wil zien. Maar het moet er wel een keer van komen. Iedereen hoort hier te zijn geweest.

 7. Shana 6 May, 2017 at 18:10 Reply

  Prachtige foto’s en de manier waarop je over New York schrijft, geeft ons ook zin om een tripje naar deze stad te plannen!

Post a new comment

Lees ook: