TRAVEL / Travel Wishlist #5

34
Yosemite

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

TRAVEL, Travelwish

Leave a reply

34 comments

 1. Jennifer 3 May, 2016 at 07:12 Reply

  Prachtige wishlist! Op de één of andere manier trekt Amerika mij niet zo (ik ben ook alleen in New York geweest), maar ik zou echt graag een keer naar Iran willen. Dat lijkt me echt heel bijzonder.

 2. sammie 3 May, 2016 at 07:23 Reply

  Oh wauw, prachtige plekken allemaal! Als ik zo de foto’s zie dan zou ik ze ook allemaal wel willen bezoeken. Vooral Samoa lijkt me prachtig. Op mijn travel wishlist staat nog heel veel maar met stip op nummer 1 Australië.

 3. Marjolein 3 May, 2016 at 12:07 Reply

  Heerlijk, wegdromen, altijd fijn. Bovenaan mijn lijst: IJsland, Tel Aviv, Istanbul, Cuba en Hawaii. Die laatste gaat hopelijk gebeuren dit jaar. Ik geniet nu al van de voorpret <3. Dead Valley vond ik trouwens fantastisch! Raad alleen niet aan om in juni te gaan, wij tikten de 47 graden celcius aan en dat was een beetje veel van het goede, haha!

 4. Nathalie 3 May, 2016 at 14:00 Reply

  Iran lijkt mij ook heel bijzonder! En ja: Zuid-, en Noord-Amerika! Je bent in Uruguay altijd welkom :) Ik zou juist graag wat meer van Azië willen zien ;)

 5. Sabine 3 May, 2016 at 16:35 Reply

  Wat een bijzondere bestemmingen! Ik zou ook graag naar Iran willen, zeker na het lezen (en kijken) van de artikelen van Karlijn. Zo bijzonder vond ik dat!

 6. Nienke 3 May, 2016 at 18:55 Reply

  Wauw, Iran lijkt me ook wel mooi hoor! In Yosemite ben ik geweest, maar wel maar een half dagje. De mooiste plekjes heb ik helaas niet gezien. En op mijn wishlist? Een hele hoop landen! Ik ga in mei naar New York en in augustus wil ik twee weken door Azië reizen (ik kan helaas niet langer vakantie krijgen). Ik overweeg nu Laos.

 7. Malou 3 May, 2016 at 22:18 Reply

  Mooie lijst! <3 Er komt geen einde aan mijn lijst.. Tanzania, Zuid-Afrika, Marokko, Indonesie, Sri Lanka, Australie, Nieuw-Zeeland, Canada, Zweden, Noorwegen, Spanje, Hongarije, Griekenland… enz. enz. enz. Volgend jaar ga ik naar Nepal yes <3

 8. Karin 4 May, 2016 at 08:50 Reply

  Als je eenmaal bent geweest… Wil je nog veel vaker! :) ik ging eigenlijk eerst ook meer de andere kant op. Tot Amerika toch wel begon te kriebelen. Voornamelijk vanwege die overweldigende natuur. Ben helemaal verliefd op de Nationale Parks! En nu…elk jaar wel eens. Of zelfs twee keer per jaar. Oeps. Als je voor de beren ‘gaat’ zit je eigenlijk juist goed in Canada! Je schijnt er daar genoeg te zien. Grizzly’s, Brown bear… In Yosemite heb je ze ook wel maar zie je ze toch wel veel minder. Hebben er toen ook geen gezien in 3 dagen helaas…

  Vlieg zelf in juni naar Seattle. Het is nog steeds een twist tussen Naar boven-> Canada of richting Yellowstone. In beide routes in ieder geval wel Glacier Np in Montana. Maar hoop ook beren te spotten. EN weer een nieuw stukje van die mooie natuur.

  Ook heel mooi is de staat Utah. Afgelopen maart een klein rondreisje gemaakt en het is gelijk 1 van mijn favoriete staten geworden. Je hebt daar The Arches, Canyonlands, Zion Np en nog veel meer moois. En California! Die kust! Wauw. Nou je ziet, ik ben fan. Jij misschien ook wel hierna?!

  • Karin 4 May, 2016 at 12:07 Reply

   Oh en ik deel ook zeker jouw wishlist, Zou graag ook naar Iran willen. Misschien wel dit jaar nog en anders volgend jaar. Ben nog enthousiaster geworden door verhalen van mensen die er vandaan komen. Ben ook gek op kleurrijke bazaars om in te verdwalen, mozaïek en de mooie bouwwerken. En tropische bestemmingen als Samoa zijn altijd goed ;)

  • Laura 9 May, 2016 at 09:48 Reply

   Hahaha, super leuk deze enthousiaste reactie! :) Jaaa, hoop op beren in Canada. Tof dat je zo om bent, ik ben super benieuwd!

 9. Linda 6 May, 2016 at 12:40 Reply

  Iran lijkt mij ook zó bijzonder! Ik heb een hele lange wishlist, maar zou echt heel graag de Transsiberie of Transmongolie Express willen doen. En naar Japan! Lijkt mij ook een heel bijzonder land…

 10. Wieke 10 May, 2016 at 14:40 Reply

  Yosemite is zooo mooi! Was samen met Zion NP het hoogtepunt van m’n West Amerika roadtrip.
  Death Valley vond ik persoonlijk weer wat tegenvallen. En Las Vegas waarvan ik verwachtte het vreselijk te vinden, vond ik dan weer superleuk :P

Post a new comment

Lees ook:

MINDSTYLE / Essence of me-time

“Creativity and self-expression generate happiness. Schedule some creative time each day, even if it’s just a few minutes of writing, painting or so ever.”  Vandaag heb ik ...