TRAVEL / Travel Wishlist #4

68

In English soon!

TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

68 comments

  • Laura 9 September, 2015 at 11:05 Reply

   Hahaha! Jaaa, heerlijk. Drink ik ook graag. Tof lijstje! Ik voel me helemaal gezegend dat ik al in Lapland ben geweest en naar Japan ga in november! En NZ en Aussie staan nog hoog op het lijstje!

 1. Maris 9 September, 2015 at 11:31 Reply

  Een travel wishlist raakt nooit leeg, denk ik zo.

  Voor nu staat er bovenaan,
  – De westkust van Thailand, want daar heb ik nog zoveel moois te ontdekken.
  – Eiland hoppen rond Sint Maarten <3
  – En Zuid Korea, want Seoul smaakte naar zoveel meer.

  (en daarna volgt nog een eindeloze lijst met wensen…)

 2. Malou 9 September, 2015 at 11:49 Reply

  Wat staat er op mijn wishlist… Chili, Tanzania, Australie, India, Indonesie, Nepal, Zuid-Afrika, Estland, Litouwen, Noorwegen, Zweden, Schotland…. en nog eindeloos meer <3

 3. Diana 9 September, 2015 at 11:49 Reply

  ontzettend mooie plekken. op de middelste na zullen ze nooit op mijn travelwishlist verschijnen door de temperaturen. Dus ik hoop maar dat jij er ooit heen kan zodat ik mooi mee kan kijken vanaf je blog :P

  mijn travel wishlist is oneindig lang haha. ik zou graag nog een keer naar indonesie willen. ben ooit op bali geweest, maar ik zou ook heel graag nog een aantal andere eilanden bezoeken. Ik wil heel graag naar costa rica (ik denk dat dat een van mijn eerste vakanties wordt (even nederland niet meegeteld) als ik in Curacao woon) en Cuba lijkt me ook prachtig. sowieso heel zuid en midden amerika trekt me aan.

  • Laura 9 September, 2015 at 16:16 Reply

   Hahaha, jij met je temperaturen! Komt nog wel, ook koude bestemmingen kunnen prachtig zijn! :) Jaaa, Indonesië! Is zo mooi. En leuk, ben benieuwd! Nog eventjes hè?

 4. Debby 9 September, 2015 at 11:59 Reply

  Ohhh Galapagos lijkt me ook zo vet! Ik wil heel Latijns-Amerika nog zien :’) en Australië. En Papoea Nieuw Guinea. En Myanmar. En… men, nog zoveel :’D

 5. Sieds | Sieds My Travels 9 September, 2015 at 12:15 Reply

  Mooie wishlist Laura, daar kan ik me ook wel in vinden.. Galapagos lijkt me heel bijzonder en ook Antarctica, als ik nog een keer de kans krijg om dat te zien, dat zou echt helemaal geweldig zijn. Ik wil heel graag naar Amerika en gelukkig is dat maandag als zover.. :-) Verder wil ik dolgraag naar Australië, Nieuw-Zeeland, Peru, Bolivia en Israël. Patagonië kan ik je trouwens zeker aanraden, wat een prachtig gebied met ruige en afwisselende natuur. De reis behoort nog steeds tot mijn favorieten! :-)

 6. Linda | One Day Trip 9 September, 2015 at 13:13 Reply

  Er staat heel veel op mijn bucketlist, maar wat ik echt heel graag een keer zou willen doen, is de Transsiberie Express. Lijkt me echt super tof.

  Schotland trekt me in eerste instantie niet heel erg, maar de natuur schijnt echt prachtig te zijn…

 7. Ester 9 September, 2015 at 13:35 Reply

  Mooie lijst Laura, hopelijk komen je (reis)dromen ooit uit! Een oud-collega is afgelopen jaar naar Antarctica gegaan. Heel bijzonder, je loopt letterlijk tussen de penguins rond:-) Schotland is in dat opzicht iets makkelijker te bereiken… Schotland is ook een droomreis van mijn moeder, zoveel mooie natuur daar.

 8. Swaen 9 September, 2015 at 14:17 Reply

  Ooh, prachtig! Schotland lijkt mij ook erg prachtig en misschien ook meer haalbaar. Er zijn gewoon zo veel prachtige plekken op de wereld, kiezen is moeilijk.

 9. Sigrid | My Travel Secret 9 September, 2015 at 14:37 Reply

  Mooie lijst weer! De Galapagos eilanden staan ook op mijn lijstje, lijkt me zo bijzonder. Bij mij staan de Mentawai eilanden (Sumatra) bovenaan. Ben zo nieuwsgierig naar hoe de Mentawai mensen nu nog leven en naar de schoonheid van de eilanden. Verder Madagaskar en gorilla’s spotten in Oeganda.

  • Laura 9 September, 2015 at 15:35 Reply

   Mooie bestemmingen! :) De eerste twee staan ook op mijn lijstje (maar ja, wat niet) en Barbados ben ik vorig jaar geweest. Moet zeggen dat ik dat wat vond tegenvallen!

  • Laura 9 September, 2015 at 15:35 Reply

   Jaaaa, ze zijn zo LIEF! Ik zag ze alleen in het wild in Zuid-Afrika, maar dat is toch anders. Haha! JAAAA Japan! Stond hier ook ZO hoog. Nog twee maandjes!

  • Laura 9 September, 2015 at 15:45 Reply

   Super mooie lijst ook! :) Veel mensen hebben Japan op de lijst, leuk! Ik kan niet wachten om te gaan. En Nepal is een van de mooiste landen waar ik ben geweest!

 10. Sandra 9 September, 2015 at 18:28 Reply

  Ik kan niets anders dan het beamen, wat een mooie bestemmingen. Ik kan niet eens kiezen haha! Maar ik heb Australië ook altijd nog heel hoog staan en Hawaii. Ach, ik kan beter stoppen met typen, want het lijstje houdt gewoon niet op haha!

 11. Linda op Reis 9 September, 2015 at 19:37 Reply

  India staat met stip op nummer 1; gelukkig is mijn ticket daar naartoe al geboekt :)
  Verder staan Iran, de woestijn van Egypte, Jordanië en Myanmar op mijn wensenlijstje. En een lange backpackreis door Zuid-Amerika. Wensen genoeg en tijd tekort…

 12. Malou 9 September, 2015 at 20:46 Reply

  Antarctica iig niet. Mij te koud :p
  Schotland lijkt me wel tof. En helemaal met de trein.
  Ik ga niet eens beginnen aan m’n lijst. Ik heb het zelfs opgedeeld in: binnen Europa, buiten Europa, citytrips en “ben er al (meerdere keren) geweest maar wil nog wel een keer”. Dus. Haha.

 13. Iris 10 September, 2015 at 09:34 Reply

  Oww nog meer leuke dingen haha. Ik wil ook ontzettend graag nog eens naar Schotland en die eilanden lijken me ook geweldig! Ook heel tof met al die dieren, lijkt me prachtig. Op mijn verlanglijstje staat nog ontzettend veel, maar ik zou nog heel graag weer terug naar Spanje willen en ik wil heel graag een roadtrip doen door Noorwegen en IJsland.

 14. Eva 10 September, 2015 at 15:37 Reply

  Oh wat een fijne plekken! Mijn broer is bij Galapagos geweest, echt magisch.. Mijn wist list word ook steeds groter.. Belize, Frans-Polynesië en de champagne streek benoem ik deze keer!:)

 15. Kelly 10 September, 2015 at 17:11 Reply

  Schotland moet ik vorig jaar helaas cancelen vanwege een blessure, dus die staat zéker nog op de wishlist!
  Verder zou ik graag naar de Azoren willen, naar IJsland en het Afrikaanse continent wil ik zooooo graag gaan ontdekken: Namibië, Zimbabwe, Tanzania…Zucht, de wereld is zo groot!

 16. antonette - we12travel 10 September, 2015 at 18:16 Reply

  Antarctica please — ik ben inmiddels 2 keer in Ushuaia geweest en 1 keer in Punta Arenas en vanaf beide plekken vertrekken de expedities naar Antarctica … maar verder dan varen om Kaap Hoorn (zuidelijkste stukje land voor Antarctica) ben ik helaas nooit gekomen. Wie weet, ooit een keer (vast!)

 17. Riella 11 September, 2015 at 11:38 Reply

  Mooi lijstje ! Hier staan Patagonië, Nepal, Alaska en Nieuw-Zeeland op het programma. En binnen twee weken opnieuw IJsland. :)

 18. charlotte 11 September, 2015 at 12:01 Reply

  aaaah Leuk !!!!!!! schotland! & zeker de Galápagos eilanden !! lijkt me de moeite waard..
  Ik ben altijd zo benieuwd naar jou wishlistblog posts !

  mijn travel wishlist is momenteel :
  Senegal – Griekenland – Sri Lanka- Thailand-Australië- ….
  enzovoort enzovoort :D

 19. Caro 11 September, 2015 at 12:30 Reply

  Antartica heeft iets magisch! Om daar naar toe te reizen lijkt me geweldig! Maar ik zou ook nog graag naar Lille willen en naar een arttrail in Bristol :)

Post a new comment