TRAVEL / Travel wishlist #2

46
Naleia

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

46 comments

 1. Mandy 8 April, 2015 at 10:20 Reply

  Waar kan ik me inschrijven voor Patagonië en de roadtrip naar La France? Ik ben heel gezellig onderweg, smeer broodjes uit de picnicmand en zing mee met de radio. Oh, en dan kan R. natuurlijk ook een dutje doen onderweg terwijl ik stuur. ;)

 2. Marissa 8 April, 2015 at 10:54 Reply

  Zeilen lijkt me ook echt heel gaaf. Mijn vriend die doet aan zeilen met de scoutinggroep (hij is leiding) en het lijkt me echt leuk om een keer mee te gaan. Wordt alleen altijd ziek als ik op een boot zit, dus ik weet niet of het echt een optie is. Die roadtrip van Frankrijk wil ik ook. Mijn vriend en ik krijgen vandaag een nieuwe auto (niet zo’n mooie oldtimer als jullie hoor, maar gewoon een Peugotje) en ik zei al dat we deze zomer dan maar moesten gaan rondtouren door België en Frankrijk. Normaal is m’n vriend daar niet zo van, maar hij vond het eigenlijk wel een goed idee! Dus misschien dat ik dat deze zomer ga doen :)

  • Laura 8 April, 2015 at 11:06 Reply

   Wat super leuk! Mijn vader heeft ook een zeilboot en heb daar heel wat weken op gespendeerd, zo fijn is varen. Wat leuk, een auto! Inderdaad, dan ga je al snel dromen over road trips. Het is ook zo leuk!

 3. Sieds | Sieds My Travels 8 April, 2015 at 13:41 Reply

  Patagonië is zooo gaaf!! Ik was er zelf in 2010 en kan het iedereen aanraden. De natuur is er zo ruig en afwisselend. De hoge bergpieken, de turquoise blauwe meren, de gletsjers waarbij je een wandeling afsluit met baileys on the rocks, die dieren en inderdaad Ushuaia, ook zo bijzonder! Ik wil zo graag nog een keer terug. Mocht je ooit heengaan en belang hebben bij een mooie route, let me know! ;-)

 4. Tea 8 April, 2015 at 15:24 Reply

  JAPANJAPANJAPAN!

  Ik denk dat je Kroatie wel kan waarderen, de eilanden zijn echt prachtig, de zee is helderblauw en het eten is verser dan vers. En het klinkt weer wat anders dan de party boten waar iedereen het over heeft.

 5. Nathalie 8 April, 2015 at 16:13 Reply

  Nog 7 weken en dan zitten wij in Patagonië! Can’t wait! Een road trip door Frankrijk met jullie oldtimer, zo gaaf! Mooi lijstje om bij weg te dromen :)

 6. Caro 8 April, 2015 at 17:38 Reply

  Dat over Naleia klinkt heel erg gaaf! Had er nog nooit van gehoord, maar ga hem zeker onthouden. En wat een leuke site is dat van voyaga France! Kan helemaal wegdromen bij alle leuke dingen die ik er zie…

  Op mijn travellist staat van Talinn naar St Petersburg gaan (dan heb je geen Rusland visum nodig!) En Portugal, Japan en Praag komen er ook nog in voor:)

  • Laura 8 April, 2015 at 18:24 Reply

   Jaaa, ik wil best heel graag mee! Gaat alleen niet lukken qua tijd. Hoop dat ik iemand op pad kan sturen, zo leuk! :) En ahhh, fijne wishlist! :)

 7. Linda | One Day Trip 8 April, 2015 at 18:30 Reply

  Ik heb volgende maand de Kroatische kust op de planning staan (maar dan niet per zeilboot…). Heb er zo’n zin in! En zijn nu druk bezig met het plannen van een reis naar Zuid-Amerika. Patagonie staat uiteraard ook op het lijstje :)

 8. Eleni 8 April, 2015 at 20:30 Reply

  IJsland staat bij mij heel hoog! En de gletsjers in Scandinavië, Krakau in Polen en Berlijn en en en ….. Die laatste kan ik na volgende maand eindelijk afstrepen, want ik ga er een paar daagjes heen : )

 9. Sabrina 9 April, 2015 at 09:15 Reply

  Aah wat een super gave foto’s hee! Het klinkt echt geweldig allemaal! Deze zomer gaat een droomreis van mij in vervulling, ik ga namelijk door de VS met een camper! (:

 10. Kelly 9 April, 2015 at 20:38 Reply

  Patagonië lijkt me ook gewéldig, overigens zou ik nog zoveel meer van Zuid-Amerika willen zien, dat is nog geheel onbekend voor me. Bovenaan staat momenteel Nieuw-Zeeland, maar die kan ik volgend jaar van de lijst strepen als ik 7 maanden NZ + Azië ga doen.

  Iets dichter bij huis zou ik wel willen roadtrippen/treinen door Oost-Europa. Starten in Kroatië (alleen Istrië & Plitvice gehad, vond ik al zoooo fijn) en dan zo langs de kust richting Griekenland en dan via Bulgarije, Macedonië, Roemenië terug.

  Wat gaaf trouwens dat jullie lekker met de oldtimer naar France gaan, zoveel moois op eigenlijk maar een paar uur rijden!

  • Laura 10 April, 2015 at 06:53 Reply

   Jaaa, ook geheel onbekend voor mij! Wat tof dat je 7 maanden gaat reizen. Fijn vooruitzicht! En ja, dat lijkt me ook mooi, treinen door Oost-Europa. Ik ben deze winter met de trein door Polen gereisd, dat was ook al fantastisch.

 11. antonette - we12travel 14 April, 2015 at 08:15 Reply

  Neeee … geen Punta Arenas … wat een deprimerende plek! Tentje meenemen kan maar het is er altijd koud dus ik zou voor hostels gaan. Wij wilden in Torres del Paine gaan kamperen maar zijn blij dat we het niet gedaan hebben.Van het romantische idee om de zonsondergang in de Andes te aanschouwen kwam weinig terecht, in plaats daarvan staan de campings hutje mutje vol met backpackers die allemaal hoopten de enigen te zijn. Just sayin ;-) maarre voor advies weet je me te vinden. Ben inmiddels 3 keer die kant op geweest en nog steeds blijft het roepen. Samen met Nieuw-Zeeland en Alaska mijn favoriete plekje in de wereld….

 12. Lizet 16 April, 2015 at 17:32 Reply

  Jaa, Patagonië met die belachelijk mooie bergen! Lijkt me ook heel erg gaaf. En dan ook een tripje naar Antartica, ligt toch om doe hoek ;)

 13. Ellen 24 April, 2015 at 05:59 Reply

  ooh! 9 jaar geleden was ik bij de plitvice meren, het is zo mooi! ik ga dit jaar terug naar kroatie voor een paar daagjes, ben erg benieuwd hoeveel t veranderd is sinds die tijd.
  En afgelopen januari was ik in Buenos Aires, waar ik veel reizigers tegenkwam die patagonie gingen bewandelen. Begrepen dat ‘t flink koud kan worden. De meeste gaan in de berghutjes, maar die moet je maanden van te voren boeken. Dus voor mij zat het ‘ter plekke beslissing patagonie te zien’ er helaas niet in. Wellicht is een tentje dan juist een uitermate slim idee

 14. Marcella 27 April, 2015 at 16:15 Reply

  Patagonia lijkt me echt magisch, staat ook hoog op m’n wishlist! En voor de kortere termijn lijkt Koratie me ook erg fijn. Ik ben er jaren geleden al eens geweest, maar we zullen ons vast prima vermaken tijdens een tweede bezoek. Ik heb toen zoveel moois niet gezien… Lijkt me een fijne voor september/oktober!

Post a new comment