TRAVEL MOVIE – Gran Canaria & Tenerife, Canary Islands

62
Tenerife road trip
A few weeks ago I traveled to Tenerife & Gran Canaria with Corendon. A flash visit,but one that left me extremely surprised. The Canary Islands are beautiful. It’s an awesome winter destination, the sun was still shining like crazy in november. In two days I explore Gran Canaria, wander through Las Palmas, drink sangria at life, surf at sunset, hike a volcano eat tapas with both hands and stare at infinite sand dunes. Tenerife surprises me even more, this island turns out to be my favorite. Most shots are taken on this exotic islandDuring sunset I climb 3500 metres and find myself on volcano the Teide. I enjoy the lovely conversations with fine people. Good bites and wine. The sun and the wind, the clouds and the rocks. I simply love the road trip to the North of this island. I pass countless banana plants, picturesque villages and beaches of black sandManfriend films all of these beautiful scenes. Take a look at this travel video, and don’t forget to turn on your music. It would be great if you could subscribe for my YouTube channel, we plan to do more with film in addition to the complete travel videos!

Read my other articles on Tenerife and Gran Canaria here: six must do’s & travelogue.

Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Gran Canaria, Nature, Outdoor Adventure, Spanje, Tenerife, TRAVEL, Travel Category, TRAVEL MOVIES, Travel Movies

Leave a reply

62 comments

 1. Marte 21 January, 2015 at 21:05 Reply

  Heerlijk, zo moooooi! Ik ben fan van de filmpjes, fan van jou, fan van alles, maar dat weet je inmiddels allllang :)
  En die muziek! Love it!

 2. Linda 22 January, 2015 at 12:52 Reply

  Mooie video. veel herkenbaar.
  Ik ben afgelopen zondag terug gekomen uit Fuerteventura.
  Gran Canaria en Tenerife staan nog op mijn bucket list!

 3. Denise 23 January, 2015 at 07:09 Reply

  Ha lieve Laura, wat een mooie beelden weer. Gewoon jouw video kijken is de ultieme manier om even te ontspannen. En weg te dromen. Ik vond Las Palmas ook heel mooi, de zandduinen ook, en vooral ook het binnenland van Gran Canaria. Ik was er een jaar geleden. Tenerife heb ik nog niet gezien (ik heb er alleen een tussenlanding gemaakt) maar dat staat ook al jaren op mijn lijstje (op de vakantiebeurs heb ik een hele mooie folder meegenomen). Ook Lanzarote en Fuerteventura wil ik nog zien. In het minder toeristische La Palma was ik al wel eens. In een casita met uitzicht over de bananenplantages en de zee. Heel mooi! En het aller- allerliefst wil ik een keer naar La Gomera, dat eiland staat al op mijn lijstje sinds ik lang geleden bij een reisbureau werkte waar we dat veel verkochten. Daar zijn hele mooie groene valleien die zelfs een beetje aan rijstterrassen doen denken.

  • Laura 23 January, 2015 at 09:05 Reply

   Lieve Denise, bedankt voor je altijd zo uitgebreide en lieve woorden! :-) Jaaa, ik kan me nog herinneren dat je daar toen was. La Palma, ik ben onwijs benieuwd! Ik vond Tenerife al iets ‘Aziatisch’ hebben. Werd er helemaal gelukkig van.

 4. Denise 23 January, 2015 at 07:15 Reply

  O ja, en ik heb op Gran Canaria in dec 2013 ook veel korte video’s gemaakt. Net als op de Azoren, in Tunesië, Egypte, etc. Ik ga ook veel meer met beeld doen. Niet zulke prachtig video’s, maar gewoon puur en rauw zoals het was, video’s van ongeveer 1 minuut, of korter zelfs. Als ik zelf ergens heen ga kijk ik ook vaak even op YouTube of iemand er beeld van heeft gemaakt. Altijd fijn is dat voor een snelle impressie. Dus leuk!

 5. Nadine 23 January, 2015 at 07:31 Reply

  Prachtige film weer! Ik maak (samen met mijn vriend) ook regelmatig filmpjes van onze reizen. Jouw films zijn een grote inspiratie en heel fijn leermateriaal :). Thanks dus!

 6. Sander 24 January, 2015 at 16:52 Reply

  Echt een gave impressie zo! De plannen zijn er om in de lente naar Gran Canaria te gaan, dus deze beelden maken de beslissing nog een stukje makkelijker!

 7. Zo simpel is dan geluk 27 January, 2015 at 17:41 Reply

  Mooi gedaan!
  Ik ben een paar jaar geleden nog op Ténerife geweest, maar eigenlijk hebben we toen helemaal niks bekeken. Toen ik klein was heb ik met mijn ouders wel verschillende dingen bekeken op dit eiland, maar daar kan ik me vrij weinig van herinneren.

 8. Marcella 1 February, 2015 at 16:24 Reply

  Wat een prachtige beelden! Je hebt me in je eerdere blog al enthousiast gemaakt, maar nu weet ik het helemaal zeker dat deze bestemmingen op m’n wishlist staan!

 9. TRAVEL / 5 x spijt van (op reis) · eighty7 11 January, 2016 at 19:28 Reply

  […] In 2012 besluit ik samen met een vriendin een weekje ertussenuit te gaan. We boeken een ticket en verblijf Gran Canaria om daar van de zon te genieten. We genieten met volle teugen, maar achteraf vind ik het wel jammer dat ik niet iets meer van het eiland heb gezien. Zeker na het bekijken van de travel movie van Laura. […]

 10. Lisanne 19 November, 2016 at 09:46 Reply

  Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Ik ga deze zomer naar Gran Canaria met een paar vriendinnen. Ik vind het zelf altijd leuk om een aantal culturele dingen te bezoeken. Heb jij naar aanleiding van deze trip nog tips??

Post a new comment

Lees ook: