TRAVEL / The road trip series I: the Dutch island of Texel

57
road trip Nederland

In English soon.

Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Nederland, Texel, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

57 comments

 1. Sandra 21 July, 2015 at 19:39 Reply

  Jaaa roadtrippen! Mijn favoriete manier van reizen en daarom vind ik het ook altijd leuk om het bij anderen te lezen. Heerlijk eiland is Texel hè? Ik moest lachen om de picknickfoto, maar wat maakt het uit waar je bent als het je gelukkig maakt? Fijne rubriek!

  • Laura 21 July, 2015 at 19:48 Reply

   Jaaa, ik ben ook helemaal fan. Zelfs in eigen land! Texel is inderdaad zo fijn, was er nog nooit geweest. Oeps. En ik kom nog wel uit het noorden.

 2. Jessica 21 July, 2015 at 20:06 Reply

  Jaaaa roadtrips zijn the best! Wat leuk dat jullie er zo vaak op uit trekken in eigen land. Fijne foto`s en ik ben echt fan van die vogelvlieger! :)

 3. Natasja 21 July, 2015 at 20:25 Reply

  Ah Texel! Ik ben ook eerst de halve wereld rond gereisd voor ik afgelopen herfst voor het eerst voet op een Waddeneiland zette… shame on me want Texel was leuk!

 4. Tasja 21 July, 2015 at 20:57 Reply

  Wat een mooie foto’s! Heb gelachen om de picknick :p en de lammetjes zijn echt veel te cute. Goede reden om eens Texel te bezoeken, ben er nooit geweest :o

 5. diana 21 July, 2015 at 21:24 Reply

  weer prachtige foto’s! zoals altijd haha. Dat eten ziet er wel echt heerlijk uit zeg!

  ik ben het trouwens niet met je eens over texel. ik was er anderhalve week geleden, en wat viel dat tegen zeg. Het enige positieve aan het eiland vond ik dat ik mijn eigen woonplaats nu iets minder haat. het kan dus nog erger, dacht ik.. Maar ik ging er ook heen om parachute te springen, en dat was wel helemaal geweldig, en maakte dus alles goed.
  Ik ben toch meer van de tropische eilanden..

  • Laura 22 July, 2015 at 04:32 Reply

   Seriously? Hoe dan?! Hahaha. Prachtige uitgestrekte stranden, weilanden vol diertjes, hele leuke dorpjes…

   Ik ben ook van de tropische eilanden, maar ik kan na mijn vele reizen over de wereld (en 4x in het buitenland gewoond) Nederland ook waarderen. Het is een mooi stuk Nederlands natuur.

   • diana 22 July, 2015 at 08:43 Reply

    haha ik denk dat het vooral komt door waar ik zelf vandaan kom. ik woon zelf in zo’n klein boerendorpje met alleen maar weilanden eromheen. en vind het echt verschrikkelijk. texel is gewoon net een beetje zoals hier maar dan nog meer weilanden.

    • Laura 22 July, 2015 at 11:29 Reply

     Hahaha, ik heb ook tot mijn 17e in zo’n klein boerendorpje in Groningen gewoond…Ik ken het dus! :D Toen vloog ik ook snel de wijde wereld in, maar nu ik ouder ben, in het buitenland en grote metropoles gewoond heb en veel reis heb ik Nederland echt wel leren waarden…Vind het nu echt mooi om te zien dat Nederland ook z’n charme heeft.

     • diana 23 July, 2015 at 07:46

      ja je hoort dat echt van heel veel mensen die in het buitenland wonen of gewoond hebben dat ze Nederland veel meer zijn gaan waarderen. Ik ben heel benieuwd of ik dat uiteindelijk ook ga doen. Ik kan het me nu namelijk helemaal niet voorstellen haha. Maar je weet nooit. Misschien verlang ik straks wel naar al die weilanden vol koeien en mais haha.

     • Laura 23 July, 2015 at 08:22

      Ben ik ook benieuwd naar! Haha. Ik zou ook liever op een paradijselijk eiland gaan wonen hoor, maar dat betekent niet dat ik Nederland lelijk vind. Ik vind geen enkel land lelijk, alles heeft z’n charme! :)

 6. Merel 22 July, 2015 at 05:52 Reply

  Stiekem een beetje jaloers! Ik wil ook weer roadtrippen. Dat is echt het enige dat ik mis van geen auto hebben. (maarja, groene meisjes he… zucht ;) hahahahaj) Oh en verder ben ik best wel jaloers op de vlieger, want hallo, een vlieger in de vorm van een meeuw is gewoon de shit.

 7. Nikki 22 July, 2015 at 06:10 Reply

  Texel is prachtig <3 ik kom er heel graag! Vroeger op camping Kogerstrand, om het uitgaansleven van de Koog onveilig te maken, inmiddels meer voor de rust en ruimte. Mooie foto's ook weer, die van jou met dat lam is prachtig!

 8. Lilian 22 July, 2015 at 13:13 Reply

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik ben nog nooit op onze eilanden geweest, maar als ik dit zo zie heb ik meteen zin om ernaar toe te rijden :-)

  • Laura 22 July, 2015 at 16:55 Reply

   Jaaa, we vergeten ze soms ook gewoon. Hoe stom ook, haha! Want hoe leuk is het eigenlijk dat Nederland een paar eilandjes heeft?

 9. Malou 22 July, 2015 at 15:52 Reply

  Super tof! Ik ben het laatste weekend van augustus op Texel, want twee van mijn vriendinnen zijn kunstenaar en hebben in opdracht voor een dorp op Texel een kunstwerk gebouwd en de opening is dat weekend =] Ik ben er nog nooit geweest dus ben erg benieuwd! Alle andere waddeneilanden wel dus dat is wel tof, om nu met Texel de vijfde aan het rijtje toe te kunnen voegen. Terschelling heeft het meest mijn hart gestolen!

  • Laura 22 July, 2015 at 16:56 Reply

   Wat fijn dat je ook naar Texel gaat en tof dat je ze dan allemaal hebt gehad! Ik ben verder alleen op Terschelling geweest. Inderdaad super mooi ook!

 10. Kim 22 July, 2015 at 19:59 Reply

  Wowie, mooie foto’s zeg! Ik lachte me echt kapot om die meeuwenvlieger. Ik dacht namelijk letterlijk de hele tijd dat het een echte meeuw was die toevallig het beeld in vloog, tot ik een eerdere reactie las. Toen viel het kwartje pas whaha. Ik wil toch eens een weekendtrip naar Texel maken, of één van de andere eilanden. Zo lekker dichtbij en toch anders!

 11. Eva - eighty7 23 July, 2015 at 06:11 Reply

  Haha, zo grappig; die picknick midden in een woonwijk. Ik ben ook nog nooit op Texel (of een van de andere eilanden) geweest maar het lijkt me heerlijk voor een weekend.

 12. Malou 23 July, 2015 at 11:23 Reply

  Wat mooi zeg! Ik ben ook nog nooit op Texel geweest. Sowieso ga ik eerder naar het buitenland dan dat ik in Nederland ergens naartoe ga. Best zonde eigenlijk.

 13. Ester 24 July, 2015 at 07:41 Reply

  Wat een foto’s weer, wow!

  En wat een tof idee zo’n retro picknickmand :-) Match met jullie auto. Het is echt een plaatje, maar zulke oude auto’s hebben helaas veel brandstof nodig…

 14. Meilan 25 July, 2015 at 08:27 Reply

  Wat een prachtig tripje! Het lijkt me allemaal zo mooi en leuk, maar beiden houden we helaas niet van autotripjes. Misschien moeten we het toch maar eens gewoon DOEN! Springen in het diepe! Haha ;-)

 15. Sabrina 31 July, 2015 at 07:13 Reply

  Wat is Texel toch mooi! De laatste keer dat ik er was was kamp groep acht, dus alweer even geleden, haha (: Hele mooie foto’s en ik blijf je auto echt geweldig vinden!

 16. Stephanie 1 August, 2015 at 10:34 Reply

  Wat is ons eigen landje toch mooi! Ben vorig jaar voor het eerst op de Wadden geweest, en het voelde echt alsof ik even in het buitenland was. Fijn!

 17. Lizet 10 August, 2015 at 18:11 Reply

  Die klaprozen! De vlieger! Die lammetjes! Die klaprozen! Die waddeneilanden zijn ook echt heel fijn he, echt zo typisch Hollands uitwaaien. Al is Terschelling echt my all time favorite!

 18. Laura 12 August, 2015 at 14:49 Reply

  Wat een prachtige foto’s! Ik kom al jaren op Texel omdat mijn moeder er vandaan komt, maar door deze foto’s krijg ik er weer helemaal zin in. Om te eten is Vincent City Lounge ook een goede tip :-) Ik ga de volgende keer zeker langs bij Wambinge. Had er nog nooit van gehoord; weer iets nieuws!

Post a new comment