TRAVEL / Slovenië – a first impression

27
Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

Slovenie

DESTINATIONS, Europa, Local Life, Nature, Slovenia, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

27 comments

 1. Denise - Follow my footprints 23 July, 2016 at 21:06 Reply

  Wat mooi poëtisch geschreven Laura! Heerlijk om te lezen, ik zie het voor me. Ja, ik wist al dat Slovenië heel mooi moet zijn. Zelf ben ik vooral nieuwsgierig naar het kleine stukje dat aan de Middelandse Zee grenst. Ben je daar ook geweest?

  • Laura 23 July, 2016 at 21:10 Reply

   Dankjewel, lief! Soms ben ik het even kwijt en soms komt het opeens op een zaterdagnacht terug. Ja, daar twijfelden we over maar het was net iets te ver om en het regende… Er is daar een heel mooi dorpje aan zee!

 2. Amanda 23 July, 2016 at 23:22 Reply

  Leuk om te lezen Laura. Ik ben net een maand terug uit Slovenie en man, wat een reis hebben wij achter de rug. Zó indrukwekkend. Twee weken hebben wij het hele land door gereden, overnacht in een huisje in het bos in de middle of nowhere en de mooiste wandelingen en watervallen gezien. Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige raft die wij in dat adembenemende blauwe water hebben gedaan. Ik begrijp je liefde voor dit mooie land <3 Het is voor mij tot nu toe het mooiste land waar ik ook ben geweest. Zo ruig, puur en mooi..

 3. Nikki 24 July, 2016 at 07:21 Reply

  Wat een prachtige foto’s weer. Europa is zo mooi en gevarieerd, ik ben voorlopig nog niet uitgekeken. Soms vind ik het wel eens jammer dat zoveel mensen naar Bali, Zuid-Afrika en andere verre oorden vliegen, terwijl we hier vlakbij ook zoveel moois hebben. Slovenië staat absoluut bovenaan mijn verlanglijstje!

  • Laura 24 July, 2016 at 12:44 Reply

   Dankjewel! Jaaa, klopt helemaal. AL doe ik dat ook, haha! Meer met het idee dat het met kinderen wat kostbaarder wordt, en Europa dan ook een goede uitvalsbasis is. Al denk ik nog steeds met draagzak en al Afrika te gaan doorkruisen, haha!

 4. Christa 24 July, 2016 at 07:36 Reply

  Prachtig stukje, zo mooi neergeschreven. Was dit niet het vroegere Joegoslavië, een heerlijk land. Samen, Fons en ik,hebben dit net voor ons huwelijk doorkruist. een onvergetelijke tijd! Prachtige foto’s illustreren je schrijfsels! Bedankt Laura, herbeleef die tijd helemaal**

 5. Mylene 24 July, 2016 at 10:31 Reply

  Slovenië staat al best een tijdje op mijn lijstje (wat niet tegenwoordig, haha), juist vanwege dat mooie blauwe water. Ik had er vroeger nooit over nagedacht, maar het ziet er allemaal zo mooi uit!

 6. Iris 27 July, 2016 at 08:36 Reply

  Om eerlijk te zijn had ik nog nooit bij Slovenië stilgestaan tot ik jouw foto’s zag van dit land op Instagram. Wauwie, wat gigantisch mooi en die rivier <3 Dit land komt echt heel hoog om mijn lijstje van landen waar ik nog graag heen zou willen!

 7. Mellisa 27 July, 2016 at 11:28 Reply

  Ik zie zoveel moois voorbijkomen over Slovenië de laatste tijd! Lijkt me heerlijk om daar te hiken tussen de bergen en de rivier. Prachtige natuur die mij roept <3

 8. Karlijn 28 July, 2016 at 16:04 Reply

  Wat mooi geschreven, Laura! Ik heb sinds een jaar een Sloveense vriend en ik was ook zó verrast door het land toen ik er voor het eerst kwam. Nu kom ik er regelmatig, maar ik moet mezelf soms nog steeds even knijpen als we daar door het prachtige landschap rijden. Soca valley heb ik nog niet gezien, maar dat moet er snel maar eens van komen. Het ziet er zo mooi uit.

 9. Marleen 9 August, 2016 at 13:13 Reply

  Wij zijn kort in Slovenie geweest, op weg naar Kroatie en het bezoeken van prachtige grotten. Toen vonden we het al een prachtig land. Het was schoon, de mensen waren vriendelijk, prachtige natuurlijk, mooie wegen. Nu ik jouw verhaal lees en de foto’s zie weet ik zeker dat we een keer terug moeten, voor een langere periode.

Post a new comment

Lees ook: