TRAVEL / Slapen in Zuid-Afrika – De Ultieme Garden Route Hotspot Guide (twee routes!)

47
Phantom Forest Eco Reserve

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Hotspots, Must Sleep, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Must Do's, Zuid-Afrika

Leave a reply

47 comments

 1. Jennifer 22 March, 2016 at 20:43 Reply

  Zo dit ziet er tof uit! Ik wil later een guesthouse in Ghana beginnen, en deze route zich er prima uit om inspiratie op te doen. Zulke mooie accommodaties hebben we in Ghana ook meer nodig :)

 2. Sandra 22 March, 2016 at 20:55 Reply

  Wow, wat een geweldige locaties! Ik heb ook zo genoten van jouw Instagram foto’s van Zuid-Afrika trouwens. Echt tof! Zeker nu ik de foto’s van deze blog heb gezien, kriebelt het wel om binnen een paar jaar eens naar Zuid-Afrika te gaan! :D

 3. Zoë 22 March, 2016 at 21:00 Reply

  Lauraaaaa, DOE NORMAAL. Ik. Wil.. Terugggggggg.
  En de volgende keer pak ik ook een paar van jouw hotspots mee! Wat een geweldige tips!

 4. Liv 22 March, 2016 at 22:04 Reply

  Dit is niet normaaaaaaaaal, mijn god. Ik had al veel foto’s gezien maar dit alles bij elkaar slaat alles. WIL OVERAL HEEEEEEN. Perfect droomvoer voor nu wel!

 5. Mandy 22 March, 2016 at 23:02 Reply

  Oh ik zou ze allemaal wel een keer willen uitproberen!! Wat een plaatjes zeg, maar als ik er één moet kiezen dan ga ik toch voor de boomhutten. Boomhutten opzich zijn al gaaf, maar dit ziet er wel heel erg mooi uit!!

 6. Hanneke 23 March, 2016 at 08:11 Reply

  Laura wat ziet dit er fan-tas-tisch uit! Je hebt wel echt geweldige locaties gevonden. Is dit toeval of had je ze van tevoren allemaal al gevonden? Zuid-Afrika staat niet direct op de planning (we gaan dit jaar met z’n allen naar Vietnam), maar ik ga je post zeker ‘saven op bloglovin’. Deze adresjes verdienen het om bewaard te worden. Wat mooi!

  • Laura 23 March, 2016 at 18:16 Reply

   Dankjewel! Heb echt wekenlang gezocht naar de mooiste en onbekendste plekjes en ze van tevoren geboekt! Heerlijk, Vietnam. Alvast veel plezier!

 7. Kim 23 March, 2016 at 10:13 Reply

  Het ziet er echt fantastisch uit! Wat een droomplekjes, wauw! Als ik ooit naar Zuid-Afrika ga, weet ik waar ik ga kijken voor fijne adresjes. Voor nu heb ik weer heerlijk genoten van je schrijfstijl en de prachtige foto’s. <3

 8. Eva 24 March, 2016 at 20:33 Reply

  Wat een ontzettend mooie en bijzondere slaapplekken.. Als ik ooit naar Zuid-Afrika gaan (and I’m pretty sure I will) heb ik genoeg naslagwerk op je site. Echt pareltjes..

 9. Sonja 25 March, 2016 at 08:46 Reply

  Wauwieeee, dit is echt prachtig!! Ik ga dit opslaan, ik wil ook heel graag de Garden Route doen als ik in Zuid-Afrika ben en dan moet ik wel minstens op een (en eigenlijk meerdere) van deze mooie plekjes slapen <3

 10. Iris Overgaauw 25 March, 2016 at 14:53 Reply

  Aah wauw!! Ik zou echt zo graag precies dezelfde route afleggen maar heb voor nu teveel andere (toffe ) plannen! Zuid-Afrika sprak me voorheen nooit aan maar dankzij Zoë van MH en ook door jouw artikelen – zeker deze – ben ik toch geïnspireerd geraakt! Zeker op de bucket list!

  • Laura 25 March, 2016 at 16:31 Reply

   Aaaah, zo leuk! Ja heel toevallig dat we er beide hebben gewoond én beide pas terug zijn gegaan! :) Het is zo zo zo bijzonder. :) Dankjewel!

 11. Sanne 15 April, 2016 at 10:19 Reply

  Wauw echt prachtig. Ik ga volgend jaar ook naar Zuid-Afrika. Ik kan echt niet wachten. We zijn nu nog aan het sparen. en ik ben nu nog bezig met een taalcursus. Ik sprak echt geen woord Engels. En dat is toch wel handig als je gaat reizen. Dit word mijn aller eerste echte reis. Ik kijk er zo naar uit. Wij gaan 6 weken. Bedankt voor de super leuke blog. Ik heb er nu helemaal veel zin in :-)

 12. Jesper 17 August, 2016 at 07:39 Reply

  Wow, wat gaaf om te zien zeg! Die foto’s overtuigen mij echt heel erg om snel een keer richting Zuid-Afrika te gaan. Mooie blog heb je ook, mijn complimenten!! :) Ik volg je!

 13. Patricia 15 June, 2017 at 13:40 Reply

  Tijdens het surfen over het internet ter voorbereiding op onze reis door Zuid Afrika in september kom ik op je blog.
  Wat een toffe hotspots zeg! Daar wil ik er zeker een paar van mee pakken. Is dit de volgorde die jullie hebben afgelegd of staat het op willekeurige volgorde? En had je ver van te voren geboekt? Ik ga nog even lekker verder kijken op je site, ziet er prachtig uit en helpt enorm in de voorpret.

  • Laura 19 June, 2017 at 20:34 Reply

   Wat ontzettend leuk om te horen Patricia, veel voorpret gewenst! Dit is inderdaad de juiste volgorde en we hebben alles van tevoren geboekt, maar niet enorm ver van tevoren! :) Ik ga ook zelf weer terug in september. kan niet wachten! Veel plezier alvast!

 14. Maris 25 September, 2017 at 06:14 Reply

  Wat een heerlijke plekjes. Ben wat inspiratie aan het op doen voor (waarschijnlijk) een reis naar zuid-afrika in november/december. Het valt me alleen op dat de kamers allemaal rond de 200-300 euro zijn. Zijn de prijzen zo enorm gestegen het laatste jaar?

  • Laura 28 September, 2017 at 08:21 Reply

   Wat een heeerlijke plannen! En ai, dat is niet leuk! Het zijn niet allemaal de meest goedkoopste plekjes, maar het was wel te doen en het echt waard. Bij sommige lodges zoals Gondwana, Grootbos en Mosaic zit er vaak al het eten, soms ook drinken en de game drives of andere activiteiten bij in dus dan is het relatief voordelig. Wellicht is het wat gestegen omdat het hoogseizoen is dan? Heel ZA heeft vakantie in december namelijk!

   Maar Island Vibe, Wild Spirit, Webersburg en Marianne waren sowieso heel cheap, kan me niet voorstellen dat dat nu zo duur is geworden!

Post a new comment

Lees ook: