TRAVEL / Northern Ireland – road trip route

42
Noord-Ierland

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

DESTINATIONS, Europa, Nature, Northern Ireland, Outdoor Adventure, Road Trip, TRAVEL, Travel Category, Travel Must Do's, Travel Stories

Leave a reply

42 comments

 1. Angélica 5 July, 2016 at 15:04 Reply

  Zo zo zo zo mooi <3 In het najaar wil ik weer op vakantie en Noord-Ierland staat heel hoog op het lijstje, dus leuk om deze post te zien. Prachtig! Oh Ierland <3 Oh Pooh Bear! Wat een fantastisch ding.

 2. Ilona 5 July, 2016 at 15:07 Reply

  Ah, hoe fijn; even genieten en verdwalen in de Noord-Ierse schoonheid. Stilte, rust, veel koeien, nog meer schapen ongerepte natuur puur sang. Ik kan me voorstellen hoe die vier dagen dan voorbij vliegen. Het lijkt me geweldig, even ver weg van de dagelijkse hectiek en veel dichter bij jezelf. Wat was het absolute hoogtepunt van de reis? Een aanrader die ik niet kan of mag missen?

  p.s. Leuk die gele VW-bus ;-)

  • Laura 5 July, 2016 at 15:32 Reply

   Jaaa, dat was juist het hoogtepunt. Niet persé de highlights, maar het simpele rondrijden door de natuur en al dat groen en schaapjes en zee en kliffen, ik heb daar zó van genoten!

 3. Shannon 5 July, 2016 at 15:25 Reply

  Wauw. Deze gaat gelijk op de bookmark!
  Mag ik vragen waar je dat te coole busje hebt gehuurd? Wat een prachtige reis zo. Misschien wel leuk om in de herfstvakantie te doen!
  Groetjes

 4. Sabine 5 July, 2016 at 16:21 Reply

  Heel mooi en ook een heel leuk verslag! Ierland lijkt me een heel bijzondere bestemming, mystiek en spannend. Je foto’s zijn werkelijk prachtig, zou het graag eens bezoeken!

 5. Nathalie 5 July, 2016 at 18:09 Reply

  Wat fijn dat je nog meer deelt over deze bijzondere route.
  We waren al -mede door je eerdere post- overgehaald om de route met een leuk busje te gaan doen, maar nu helemaal :-)
  Worden het wel meer dan 4 dagen, want ik snap dat je geen genoeg kan krijgen van heerlijk rondrijden in zulke mooie omgeving.

 6. De Hoestende Avonturier 5 July, 2016 at 18:29 Reply

  WAUW! Wat een prachtige reis hee! De Great Ocean Road maar dan heel dichtbij, haha. En met nog een extra, ander landschap erbij. Lijkt me echt geweldig! Al lang ergens het idee om die kant op te gaan maar dit soort blogposts zorgen ervoor dat ik de plannen nu heel concreet wil gaan maken :D

  • Laura 5 July, 2016 at 18:38 Reply

   Haha ja, inderdaad! Ik moet mezelf soms ook even vertellen dat ik niet altijd naar de andere kant van de wereld moet vliegen (OK…Net terug uit Namibië) maar dat er dichtbij ook fantastisch mooie plekjes zijn!

 7. Malou 6 July, 2016 at 21:00 Reply

  Leuk dagboekje! Wat een mooi landschap en busje. De schapenfoto staat er trouwens dubbel in.

  En jij dierenvriend: lammetje gered, aangevallen door een koe. Hahaha.

 8. Kimberley 7 July, 2016 at 19:41 Reply

  Superleuk om te lezen! Wij zijn laatst naar zuid/west Ierland geweest en hebben daar een rondreis gemaakt. Prachtig land is het en dat zo dichtbij huis. Noord-Ierland staat zeker op het lijstje en door jouw stuk helemaal;) dank daarvoor.

 9. Arielle 7 July, 2016 at 21:02 Reply

  We gaan 27 juli naar Belfast voor 8 dagen. Eerste nacht hotel is geboekt maar daarna zien we wel we weten ook niet hoe we ons gaan verplaatsen! Heb er reuze zin in! In mei Oost/west en Zuid ierland verkend. Ben verliefd op het landschap en de mensen!

 10. Iris 11 July, 2016 at 11:24 Reply

  Aaah, zo leuk! Ierland staat ZO HOOG op mijn wishlist, maar er staan ook zóveel dingen op mijn wishlist! Dat busje ook en hoe het matcht met je jurk;) Sowieso heb jij altijd zulke leuke bohemian kleding vind ik! Die slinger met lichtjes is trouwens een goed idee, ik ga er ook zo een scoren!:)

 11. Michelle | Travel lifestyle.nl 31 July, 2016 at 08:20 Reply

  Deze had ik stiekem al gelezen maar gewoon nog een keer. Wat een heerlijke foto’s en wat een prachtreis! Volgende keer ons geliefde Schotland overslaan en wat verder kijken dan alleen Dublin want oh my. Ook dit is weer geweldig. Die lijst wordt alleen maar langer. En langer. Haha! <3

Post a new comment