TRAVEL / Over Namibië en met je hoofd nog in de woestijn dwalen

54

Namibie-1-1

Namibie

Namibie-33

Namibie

Namibie

Namibie-42

Namibie

Namibie

Namibie-20

Namibie

Namibie-27

Namibie-43

Namibie

Namibie

Namibie-15

Namibie

Namibie

Afrika, Diary, DESTINATIONS, Namibia, Nature, Personal, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

54 comments

  • Laura 11 August, 2016 at 11:23 Reply

   Jaaaa, kan ik me voorstellen! Het is er echt heel bijzonder. Ook bijzonder dat het 7 jaar later (na jouw reis dan) nog steeds zo leeg en puur is <3!

 1. Leo 11 August, 2016 at 11:16 Reply

  O Lau <3 Mooi. Mooie woordjes. Maar land eerst maar even. Namibië ziet er adembenemend uit. Daarna eis ik koffie (o, nee, thee) samen, si?

 2. Denise - Follow my footprints 11 August, 2016 at 11:27 Reply

  Ik zag de foto’s net al op Facebook, maar ook hier weer: zo prachtig die kleuren! En die ruimte en oneindigheid ja… Mooi ook je verhaal erbij, persoonlijk zoals altijd.
  Ik was ook gewoon in Nederland de afgelopen weken, maar wel gewoon online. Minderen vind ik lastig, juist nu het zo goed gaat (met mijn blog dan, met mij wat minder, ha ha). Mooi dat jij dat wel kon én ondertussen met leuke nieuwe dingen bezig bent. Spannend!

  • Laura 11 August, 2016 at 11:34 Reply

   Lief dat je hier ook nog reageert! :) Heel mooi daar, gaf me echt rust. Aaah, maar juist daarom ook even aan jezelf denken! Als het goed gaat, wordt dat niet zomaar minder… Ik merk er niet bijster veel van in ieder geval, en zo kan ik juist weer mooiere content maken. Ik ben helemaal voor slow bloggen, haha!

 3. Kim 11 August, 2016 at 11:57 Reply

  Oooh ziet er prachtig uit! Staat ook echt hoog op mijn verlanglijstje. Eventueel gecombineerd met Botswana. Je doet we alvast wegdromen. Groetjes Kim

 4. Linda 11 August, 2016 at 17:35 Reply

  Die foto’s. Ik kan er niet over uit. Onwerkelijk mooi. M’n nieuwsgierigheid staat aan! En hoe leuk online zijn ook is, zo fijn is offline zijn ook! Succes daar met alles!

 5. Nellie 12 August, 2016 at 09:46 Reply

  2 jaar geleden maakte ik dezelfde reis.. En verdorie, wat heb ik een heimwee als ik de foto’s zie! De mooiste, echt de mooiste plek op aarde.. Je foto’s geven het gevoel van daar echt fantastisch weer! De rauwheid, het milde het in jezelf gekeerde.. Wouw!

 6. Mylène 12 August, 2016 at 10:24 Reply

  Op dit moment word ik meer getrokken door de koude, grijze landen (oh my god, Canada en IJsland!!), maar als ik dan weer foto’s zie en verhalen hoor over Afrika, dan kan ik alleen maar denken: hier moet ik ooit in mijn leven ook naartoe. De ervaring moet geweldig zijn geweest. Logisch dat je dan even offline was.

 7. Jessica 12 August, 2016 at 21:01 Reply

  Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, behalve WAUW. Wat heb je daar prachtige momenten vastgelegd. En ik vind het juist goed dat je die rust pakt, ook al is dat soms onwijs moeilijk. Je komt gelukkig heel erg zen over op de foto’s! :)

 8. Maris 16 August, 2016 at 13:28 Reply

  Prachtig. En wat fijn dat je en soort van zomervakantie hebt gehad, hoewel het zo te lezen niet echt vakantie was. Ben benieuwd naar het project dat je zoveel energie geeft.

 9. Caro 18 August, 2016 at 18:04 Reply

  Namibië was zo ontzettend mooi! Heel fijn om weer even kleine momentjes te kunnen herbeleven door jouw mooie foto’s! Geniet lekker van nog even een beetje offline zijn en IJsland en Canada:)

 10. Sonja 19 August, 2016 at 13:15 Reply

  Zucht.. wat maak je toch een prachtige foto’s, en wat schrijf je toch prachtige zinnen. Ik verblijf momenteel in het prachtige Zuid-Afrika dus dat is helemaal niet zo heel ver weg van Namibië, hoewel het natuurlijk wel een wereld van verschil is. Maar ik begrijp wat je bedoelt: Afrika is intens. Gelukkig hoef ik nog lang niet weg! Fijn dat je lekker vakantie hebt genomen, dat is af en toe nodig om de creativiteit weer te laten stromen;) Wat klinkt het positief allemaal! Heel veel succes met al die leuke projecten! X

 11. Mellisa 7 September, 2016 at 20:20 Reply

  Wat een megaaaaa gave foto’s en dronebeelden. Had ik nog helemaal niet gezien, want ik zat offline in Cuba te chillen haha. Maar man man man, wat gaaf.

 12. Chantal 24 February, 2017 at 20:35 Reply

  Wat een gave reis en mooie foto’s zeg! Maak jij al je foto’s zelf? Mag ik vragen met welke camera? :-)
  En zit er dan nog een filter overheen? Ze zijn erg sfeervol :)
  Film jij zelf ook? (ik zie ook bewegende beelden op je site)

  Heel mooi en inspirerend hoor!!

  • Laura 25 February, 2017 at 19:11 Reply

   Dank! Ja, behalve die waar ik zelf op sta. Een Canon EOS 6D. En ik bewerk ze na in Lightroom!

   En nee, mijn vriend is filmmaker. Hij maakt alle reisfilms (zie Travel Movies!)

   Dankjewel! ?

Post a new comment

Lees ook:

HOTSPOT / AMSTERDAM: Toastable

Last Thursday I had an amazing day with dear Debby. After a wild Carnival adventure and the great Laura-wants-vintage quest, we had lunch at a ...