TRAVEL / About Zeeland and friends and a cute house and more

21
Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-3

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-4

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-20

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-13

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

DESTINATIONS, Europa, Nederland, TRAVEL, Travel Stories, Zeeland

Leave a reply

21 comments

 1. Kim 26 September, 2016 at 11:13 Reply

  Goed dat je lekker voor jezelf hebt gekozen en lekker hebt genoten van je offline zomer. Snap wel goed dat soms je hoofd vol blijft en dat je verhalen dat even moeten wachten. Hoop dat ze wel komen, ben vooral heel benieuwd naar Ijsland. En, gefeliciteerd met je nieuwe job! X

  • Laura 26 September, 2016 at 11:54 Reply

   Lief dat je dat zegt, dankjewel! Oh ja, ze komen zeker. Ik ben al de hele ochtend aan het schrijven en ook Ijsland komt gauw. En dankjewel, deze nieuwe opdrachten (en oude waar je opnieuw voor wordt gevraagd) zijn heel fijn!

 2. Iris 26 September, 2016 at 15:28 Reply

  Wat heerlijk om even een zomer offline te zijn. Ik ben deze zomer ook weinig online geweest en het beviel mij heel goed. Super leuk dat je een paar keer naar Berlijn bent geweest en lekker met vrienden in een huisje hebt gezeten, heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen, maar neem vooral de tijd. Ik geniet trouwens ook ontzettend van je Canada-foto’s, wauw!

 3. Elisa 26 September, 2016 at 16:16 Reply

  Klinkt als een heerlijke zomer! Dat huisje ziet er goed uit, fijn om zo even met vrienden weg te zijn. Ben heel benieuwd naar je verhalen over IJsland en Canada, je foto’s op insta waren prachtig!

 4. Jessica 26 September, 2016 at 20:09 Reply

  Soms is het gewoon fijn om even op je eigen planeet te zitten <3 Al geniet ik stiekem toch ook wel heel erg van jouw prachtige IJsland en Canada foto's van de afgelopen tijd hihi :)

 5. Stéphanie 26 September, 2016 at 20:17 Reply

  Zo zie je maar weer dat ver reizen geweldig is maar thuis zijn met je dierbare is ook wel eens nodig. Tijd voor jezelf, en gelijk heb je. Ik ben erg benieuwd naar je IJsland en Canada verhalen. Ik heb genoten van je foto’s en zag ze zelfs een paar keer terugkomen op het IG en FB account van Tourism Jasper, dubbelop genieten dus ;)

 6. Kim 29 September, 2016 at 11:18 Reply

  Heerlijk even die me time. Even offline uit de gehaaste wereld. Ik herken dat zo. Oh, en die leuke, boho blogs ben ik al voor je aan het verzamelen. Ik hoop dat deze drukke nomad nog mee mag doen :)

Post a new comment

Lees ook: