TRAVEL / An unforgettable stopover in Iceland

42

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

DESTINATIONS, IJsland, Local Life, Must Fly, TRAVEL, Travel Category, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

42 comments

 1. Veerlez 17 January, 2017 at 19:03 Reply

  Dit klinkt fantastisch! Ik wist helemaal niet dat Icelandair dat buddy systeem had, ik ben tot nu toe elke keer met Wowair gevlogen, maar dan ga ik zeker volgende keer met Icelandair! Ik krijg nu echt de kriebels om zo snel mogelijk terug te gaan, ik kan niet wachten. Maar goed, ik ben net 2 maanden terug, dus ik denk dat ik toch nog even moet wachten ;)

 2. Athina 17 January, 2017 at 19:17 Reply

  Wat een heerlijke blog weer & wat ben ik jaloers op jouw mooie foto’s! Mijn vriend en ik willen ook graag naar Canada en Ijsland, maar waarom niet beide in één keer inderdaad :)

 3. Shirley 17 January, 2017 at 21:21 Reply

  Zo zo zo zo leuk! En wat een mooie foto’s. Leuk om het verschil tussen de twee seizoenen te zien. Het Noorderlicht vanuit het vliegtuig lijkt me echt heel bijzonder. Vanaf de aarde eigenlijk ook. Dat ik ooit naar IJsland ga, staat vast :-) De vraag is voor welk seizoen ik eerst ga,haha.

  • Laura 18 January, 2017 at 06:42 Reply

   Dankjewel! Jaaa, een wereld van verschil. En jaaaa, doen! Ik vond de herfst het fijnst, al heeft ijs en sneeuw ook echt wel iets bijzonders!

 4. Linda | One Day Trip 18 January, 2017 at 07:16 Reply

  Ik wil zó graag naar IJsland!! Hoop dat het er dit jaar van gaat komen. Het lijkt me fantastisch. Heel magisch, heel puur, ontzettend indrukwekkend.
  Door jou foto’s wil ik nóg liever en nóg sneller :)

 5. Marjolein 18 January, 2017 at 10:11 Reply

  Oh man, ik moet moet moet moet echt een keer naar IJsland. Ik ben al verliefd op het land zonder dat ik er überhaupt ooit ben geweest. Hoe kan dat? Het zullen jouw prachtige foto’s wel zijn. Hoe magisch trouwens om het noorderlicht vanuit het vliegtuig te zien, zo is vliegen ineens een intens feestje lijkt me <3.

 6. Claire van Vrijberghe de Coningh 18 January, 2017 at 10:42 Reply

  Dit is het eerste blog wat ik van je lees en wow wat een adembenemend mooie foto’s!! Super tof dat Icelandair je heeft uitgenodigd. Heb je tips voor andere bloggers om dit soort uitnodigingen te ontvangen? En waaaaaa de Stopover Buddy!! Wat een geweldig goed idee!! Hoelang is jouw advies om in IJsland te blijven en heb je nog do’s en don’ts? Liefs!

  • Laura 18 January, 2017 at 11:54 Reply

   Dankjewel! Ik blog al 12 jaar en ben sinds 4 jaar full time blogger, dus dit is mijn werk en ben een paar keer per maand op reis :) Vooral onderscheidend blijven, goede combi tussen tekst en beeld en ook niet onbelangrijk – veel lezers raken :)! Er staan meer Ijsland tips op mijn blog, ik zou minimaal 3/4 dagen blijven, maar ik zou er zo ook een maand kunnen blijven!

 7. Serge Van Cauwenbergh 18 January, 2017 at 11:12 Reply

  Ik ben er al twee keer kort geweest, eens in de zomer en een keertje in de winter. Mijn volgend bezoek zal opnieuw in de zomer zijn en dan doe ik vermoedelijk de route rondom IJsland. Ik beslis binnenkort wanneer ik die reis ga doen (dit jaar of pas volgend jaar) want ik heb nog tal van andere boeiende bestemmingen waar ik graag eens naartoe wil gaan. Ik moet dus keuzes maken :-)

 8. Sabine 18 January, 2017 at 16:39 Reply

  Zo mooi! Wij gaan van de zomer waarschijnlijk naar IJsland, maar hebben maar iets van 3 of 4 dagen de tijd. Ik twijfelde een beetje, maar het kan dus! We komen dan nog wel een keer terug om de rest te zien :D

 9. Malou 18 January, 2017 at 23:41 Reply

  Jeetje mineetje… ik vlieg over drie weken naar de VS met Icelandair en ik heb alleen een paar uurtjes overstap tijd in IJsland.. Als ik dit zie denk ik aaaaaaaah kon ik maar een paar dagen blijven! Maar ik ga al maar tien dagen naar de VS dus dan zou mijn tijd daar nog korter zijn =( Maar ik ga dit in de toekomst zeeeer zeker een keer doen !!

 10. Insam 20 January, 2017 at 17:26 Reply

  Wat prachtig! Echt respect voor je mooie foto’s! Ik ga ook naar IJsland eind mei en hoop net zo versteld te staan als jij! Zou ik mogen vragen waar de foto is genomen waar je op het bergtopje staat met de waterval?

 11. Yvonne 20 January, 2017 at 19:45 Reply

  Ohhh, stop toch! Té mooi gewoon. Ijsland kruipt steeds verder omhoog op mijn wishlist. Dank voor de mooie foto’s en verhalen. Hoe groot is de kans om het Noorderlicht vanuit het vliegtuig te zien?

  • Laura 20 January, 2017 at 19:50 Reply

   Net zo groot als vanaf de grond denk ik – super onvoorspelbaar! Alhoewel, je vliegt wel boven de wolken… De stewardess was in ieder geval not impressed (ik riep hysterisch dat ze het moest omroepen en ze zei ‘ohhh, the Northern Lights… Enjoy them ??’, hahahaha!)

 12. Kim 22 January, 2017 at 18:46 Reply

  Oh Ijsland. Wat staat dat al lang op mijn lijstje. Wat een super slim idee om daar te stoppen en dat je ook nog eens een rondleiding kan krijgen: geweldig! Ik wou dat we dit in meer landen zouden kunnen doen :)

 13. Jenny - IkReis 24 January, 2017 at 16:50 Reply

  IJsland Air is een fijne maatschappij. Ik kreeg ooit een hele handige goed gevulde toiletzak van hen (die ik helaas kwijt ben).

  Ik zou graag een keer terug willen naar IJsland. Sowieso voor het noorderlicht, maar ook voor de mooie landschappen.

Post a new comment

Lees ook: