Freedom camping in Norway

21

Noorwegen wildkamperen

NOORWEGEN-2

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

NOORWEGEN-8

NOORWEGEN-9

NOORWEGEN-10

NOORWEGEN-11

NOORWEGEN-12

NOORWEGEN-13

Noorwegen wildkamperen

NOORWEGEN-15

NOORWEGEN-16

NOORWEGEN-17

NOORWEGEN-18

NOORWEGEN-19

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

Noorwegen wildkamperen

DESTINATIONS, Europa, Nature, Outdoor Adventure, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

21 comments

 1. Natasja 14 November, 2017 at 11:24 Reply

  Zo jammer van die regen en zo jammer wanneer een trip daardoor – letterlijk – in het water valt… Het levert wel prachtige foto’s op, en acuut zin om zelf ook eens die kant op te gaan!

 2. willem 14 November, 2017 at 16:36 Reply

  Wow wat mooi. dit is onze droom. Helaas is onze dochter (14jaar) er niet van gecharmeerd. Maar wij kijken erg uit naar vakanties met een daktent. wij proberen al een paar jaar naar Denemarken te gaan. nu is de planning in het voorjaar te gaan. Strand ritten en eenvoudig offroad met one Dodge Ram 1500. Dit soort foto’s motiveert het weer.
  Is er ergens info te vinden om offroad binnenland te rijden? ik heb wel wat gevonden voor de stranden.
  Leuk bericht.

  gr willem

  • Laura 20 November, 2017 at 09:09 Reply

   Ahw, wat jammer dat je dochter het niet zo leuk vindt om te kamperen! Tof dat je in het voorjaar naar Denemarken gaat. Ik weet niet precies waar je offroad kan rijden in Denemarken, is vast te vinden op het internet! Veel plezier alvast.

 3. Jessica 18 November, 2017 at 10:34 Reply

  Zo veel mooie foto’s, wat een fijne plekjes hebben jullie bezocht <3 Maar ik kan me goed voorstellen dat die CONSTANTE regen gewoon simpelweg kut is. Maar er gaan ongetwijfeld nog veel meer mooie avonturen komen! :)

 4. Rebecca 18 November, 2017 at 18:44 Reply

  Wauw echt zo gaaf die auto met daktent, maar wat jammer van het weer. Want jemig wat is Noorwegen mooi, ik ben net terug van een weekje Oslo en Bergen, echt prachtig die natuur en fjorden. Zeker een land om verliefd op te worden hihi. Je hebt nog wel mooie foto’s weten te maken! :D

 5. Elisa 19 November, 2017 at 12:41 Reply

  Prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Noorwegen lijkt mij zo mooi, staat nog heel hoog op mijn lijstje. Maar, die regen, dat is zo kut. Ik heb denk ik nog nooit zoveel regen gezien als toen we in Japan waren. Het hield maar niet op. Uiteindelijk 4 van de 15 dagen mooi weer gehad en 3 paraplu’s versleten.

  • Laura 20 November, 2017 at 08:32 Reply

   Dankjewel! Jaaa, het verpest toch echt wel een beetje je trip. En och, wat zonde van Japan! Wij hadden daar inderdaad ook wel aardig wat regen. Zo jammer!

 6. Laura 19 December, 2017 at 11:33 Reply

  Ah wat jammer dat jullie zoveel regen hebben gehad! Wij waren de laatste drie weken van augustus in Noorwegen en hadden ook wel regen, maar eigenlijk viel het weer bij ons achteraf heel erg mee. We hebben de Preikestolen, Trolltunga, Besseggen en Buarbreen hikes gedaan (allemaal droog gebleven), zelfs zon gehad! Wel heel erg koud natuurlijk. We willen eigenlijk ook nog een keer met een zelfde soort tent als jullie, of zo’n Volkswagen busje! Hele mooie foto’s en hopelijk hebben jullie de volgende keer wat meer geluk!

 7. Cristopher Huys 3 March, 2019 at 09:11 Reply

  Hoi Laura,

  prachtige foto’s en inderdaad spijtig van het weer! Maakte je de reis weer in 2018 en vind ik hier ergens een blog over? Wij vertrekken namelijk binnen 2 maanden. Ik heb ook eens een praktisch vraagje. Mijn vrouw is helemaal gek van de lichtslinger. Ik vroeg me echter af hoe deze wordt ingeplugd?

  Groetjes
  Cristopher

  • Laura 3 March, 2019 at 13:26 Reply

   Hoi Cristopher!

   Dankjewel! Helaas heb ik de reis nog niet weer gemaakt, maar ik zou het zeker doen. Het was alsnog zo mooi! De lichtslinger werkt op batterijen! Deze koop je o.a. bij Hema of Action!

   Fijne reis vast!

 8. Luca van Turnhout 3 March, 2020 at 11:12 Reply

  Hi Laura

  Wij plannen een rondreis door Noorwegen deze zomer.
  Zou je mij tips kunnen geven over een route?
  Heb op dit moment nog geen idee waar we gaan beginnen/eindigen.

  Groetjes
  Luca

Post a new comment

Lees ook:

Leipzig

Fridiary #15

In English soon. Fridiary. Het dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes tussen de droombestemmingen door. Een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen. Grootse dagboekjes met kleine telefoonfotootjes en ...