(Nederlands) TRAVEL | Naar Zuid-Afrika met een baby: over onze road trip door het wilde noorden van Zuid-Afrika

5
Met baby naar Zuid-Afrika

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Reizen met kinderen, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories, Wildlife, Zuid-Afrika

Leave a reply

5 comments

 1. Lodi 16 January, 2024 at 15:54 Reply

  Wat ontzettend gaaf dat jullie dit doen en ik kan het ook alleen maar aanmoedigen. Zelf reisden wij ook heel veel toen de jongens klein waren (waaronder 7 maanden in een camper door Amerika en Canada, ze waren toen 3 en 1) en het enige wat ik jammer vind, is dat ze het zich niet kunnen herinneren, maar goed dat hebben we stukje bij beetje de laatste jaren goed gemaakt ( we moeten al die mooie plekken gewoon nog eens bezoeken) :)

 2. Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl 19 January, 2024 at 11:04 Reply

  Wat een inspirerend verhaal! Jullie avontuurlijke reizen met Atlas klinken als een prachtige manier om herinneringen te creëren en samen te groeien. Een verandadeck met uitzicht op een kudde olifanten als de plek waar Atlas voor het eerst kroop, dat is werkelijk magisch! Jullie benadering van reizen met een kind, waarbij de natuur dienstdoet als speeltuin, is verfrissend en toont aan dat avontuur en ouderschap hand in hand kunnen gaan. Blijf genieten van jullie reizen en het delen van deze bijzondere momenten met Atlas!

 3. Lara 20 April, 2024 at 18:12 Reply

  Fantastisch dat jullie tesamen zo op avontuur trekken van kleinsafaan!
  Ik vroeg me af vanaf welke leeftijd je je kleintje ongeveer mee kan nemen op reis?
  Ik dacht er aan om in zwangerschapsverlof na een maand geboorte naar guinee te gaan(land van de vader) om daar te herstellen en de baby in te wijden op moeder aarde. Maar zou heel graag jullie advies horen..

Post a new comment

Lees ook: