TRAVEL MOVIE / Greece – Zakynthos

49

The amazingly beautiful island of Zakynthos. Watch & enjoy.

Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Griekenland, Nature, TRAVEL, Travel Category, TRAVEL MOVIES, Travel Movies, Zakynthos

Leave a reply

49 comments

 1. Stéphanie | Expeditie Aardbol 8 October, 2015 at 08:24 Reply

  Ik zag het filmpje al op Youtube en vroeg me af of ik hem nou al wel of niet had gezien. Maar nee, hij is dus nieuw! Heel erg mooi weer! Ik ga zelf over een paar weken roadtrippen door Portugal en door dit filmpje kan ik daar niet op wachten!

 2. Marijke 8 October, 2015 at 08:53 Reply

  Wauw, knappe montage! Hoewel de stijl herkenbaar is, blijft elke film toch wel wat anders. Ik blijf het heerlijk vinden om naar te kijken!! Wat een mooie kleuren heb je daar ook, heerlijk om bij weg te dromen!

  • Laura 8 October, 2015 at 08:56 Reply

   Dankjewel! Zo leuk. Jaaa, deze is weer meer in onze ‘oude’ stijl, maar past beter bij de beelden. Leuk om te horen en jaaa, zo fijn daar!

 3. Josianne 8 October, 2015 at 08:57 Reply

  Ja ok, ik kon het toch niet laten en heb hem dus gewoon bekeken. Wat een prachtfilmpje weer! Hij had van mij echt nog veel langer mogen duren haha. Dat helder blauwe water, mijn hemel, mag ik daar nú naartoe? Het ziet er zo fijn en lekker warm uit.

 4. Fleur Sophia 8 October, 2015 at 12:41 Reply

  Oh wauw, wat een prachtig filmpje! Wilde dat ik zoiets in elkaar kon zetten! Heb toevallig gister mijn sfeerimpressie filmpje van Berlijn online gezet, maar dat is niks in vergelijking bij deze, haha!

 5. Ester 8 October, 2015 at 13:04 Reply

  Prachtig, en wat een fijn nummer! Ik ben al naar een aantal Griekse eilanden geweest, maar gelukkig zijn er nog heel veel te ontdekken ;-)

 6. Eva 13 October, 2015 at 17:40 Reply

  Jeetje, jullie blijven me verbazen met de video’s. Het is jullie stijl, herkenbaar, maar toch elke keer net weer anders. Fijne muziek en mooi in elkaar gezet! Lijkt me echt een mooi eiland, zo dichtbij eigenlijk..

 7. Denise - Follow my footprints 28 April, 2016 at 09:45 Reply

  Mooi!! Ik kan niet wachten! Volgende week ben ik er!! Ik heb de film net pas voor het eerst bekeken, terwijl ik het al zo lang van plan was. Nu had ik mezelf eindelijk even een paar relaxminuutjes gegund omdat de stress zo ongeveer uit mijn oren komt vanwege wat ik allemaal nog moet doen voordat ik zondag vertrek. Niet zo zeer druk qua inpakken (dat doe ik zaterdag pas) maar blogs die nog af moeten (voor andere sites).
  Hoe dan ook: wat een heerlijk wegdroomfilmpje! Mooie beelden. En wat een prachtige muziek hebben jullie erbij gezocht.

 8. Lisa 9 May, 2016 at 18:47 Reply

  ooooooh, wat ziet dat er goed uit! Ik ga er dus over een paar dagen heen dus was benieuwd hoe dat eruit zag zo ongeveer. Van Foursquare en Instagram werd ik niet veel wijzer. Maar bedankt voor dit toffe filmpje! Wie weet kan ik ook die heerlijkheid meenemen in mijn video!

 9. Denise - Follow my footprints 10 May, 2016 at 06:13 Reply

  Hé, doordat er door Lisa nog gereageerd werd heb ik nóg een keer naar het filmpje gekeken net en ik krijg meteen weer heimwee! Het mooie bruggetje (waar jij zoals ik in een andere post las een paar keer over heen en weer gelopen bent) was nu net afgesloten toen wij er waren helaas. Ik denk omdat ze nog met het strandje aan de andere kant bezig waren. Maar weer andere mensen hadden het geluk wél een naar Cameo te kunnen.
  Ik ga nú mijn foto’s en filmpjes inladen en bekijken. Ik word er helemaal blij van!

Post a new comment

Lees ook:

Crane Hotel Amsterdam Booking.com

Fridiary #2

Vorige week introduceerde ik een klein nieuw rubriekje: de Fridiary. Ik ben de afgelopen week vooral druk geweest met mijn nieuwe jurk (layout, voor de mensen die ...