TRAVEL MOVIE / Asia – undiscovered TAIWAN

66

Azië, DESTINATIONS, Local Life, Nature, Outdoor Adventure, Taiwan, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES

Leave a reply

66 comments

 1. Maris 6 January, 2016 at 14:57 Reply

  Wat een heerlijk weg droom momentje op een flink frustrerende kantoor dag!

  Taiwan lijkt me echt een prachtig land, maar dat zal eerlijk toegeven dat ik dat bij elk Aziatisch land heb…

  • Laura 6 January, 2016 at 15:03 Reply

   Haha, leuk om te horen! En jaaa, het is er heel mooi. Ik ben ook gek op Aziatische landen, maar wat Taiwan zo bijzonder maakt is dat er bijna niemand heen reist (of nouja, geen Westerlingen) en het dus nog zo onontdekt is!

  • Laura 6 January, 2016 at 15:06 Reply

   Ahhh, dankjewel! Ja zo leuk, we zijn een hele dag met drie locals (die jonge jongen en dat meisje met bril, en nog een meisje) op pad geweest om een video te maken voor een opdracht voor m’n vriend, haha! Was echt heel leuk. Had ze gevonden via Instagram, spraken bijna geen Engels, maar echt zo’n super leuke dag gehad! Mocht je het leuk vinden, dit is die film: https://vimeo.com/138505727

 2. Daphne 6 January, 2016 at 15:38 Reply

  Wauw prachtig filmpje. Heb zelf een aantal jaren in Taiwan gewoond, ik heb daar alleen nooit blinkend schone straten gezien ;) maar wel vele stukken mooie natuurlijk! I like it :D

 3. laura 6 January, 2016 at 20:03 Reply

  Wat klinkt dat goed! Het land waar ik geboren ben, maar niks van af weet. Ooit wil ik er eens heen gaan! Ik ben nu ook op je geabonneerd, hehe. Vanavond even filmpjes kijken in bed. :) X

 4. Yak Man 6 January, 2016 at 22:34 Reply

  Wat een rustgevend deuntje ^^, weer zo’n mooi filmpje en dat biggetje is echt zó schattig. Begin langzamerhand een beetje jaloers te worden op mijn studiegenoten die gekozen hebben om in Taiwan te gaan studeren haha :).

 5. Evelyn 6 January, 2016 at 23:21 Reply

  Wauw! Wat is er een hoop veranderd sinds de Nachtbokkers, goeie ouwe tijd :P Geweldig om te zien dat je zulke gave dingen aan t doen bent en dat als werk! Echt genieten man, je filmpjes! Keep up the good work, dan blijf ik lezen! (:
  x

 6. Merel 7 January, 2016 at 06:38 Reply

  Prachtig! Wat een fijne shots zitten erin, de lieve dieren (natuurlijk!) mooie mensen en: dumplings! En wow, wat is het er groen! Volgens mij echt een bijzonder en heel erg mooi land.

 7. Mona - Vandaagismooi.nl 7 January, 2016 at 11:32 Reply

  Oh meid je haar zit weer prachtig hoor, mooi zo weer terug naar (wit)blond!
  En prachtige film weer, jullie leggen dat heerlijk vast allemaal!
  Coole camera! Ik ben ook helemaal verknocht aan Sony maar heb het (veel) kleinere broertje van die van jullie (de 5100) haha.

  • Laura 7 January, 2016 at 11:48 Reply

   Haha, dit was voor m’n tijdelijk half donkere haar (zal je wel zien in de films van Jamaica en Japan die hierna komen) helaas. Gelukkig is het nu weer helemaal blond! :D Dankjewel!

 8. Kelly 9 January, 2016 at 16:26 Reply

  Naaaaaaaaice! Wat een sfeervolle reisfilm weer, ik krijg zoooooo’n zin in Taiwan als ik dit zie! Ben daarom erg blij met jouw posts, inspiratie inspiratie!

 9. Danielle Gouverneur 11 January, 2016 at 10:16 Reply

  Hoi Laura!
  Grappig, ik heb echt nog nooit iemand over Taiwan gehoord. Ook nooit over nagedacht.
  Het ziet er prachtig uit. Ik denk dat ik mij er eens in ga verdiepen. Altijd leuk om weer nieuwe bestemmingen aan mijn Bucket list toe te voegen :) Inspiratie, dankje!
  Liefs, Danielle.

 10. Simone 24 January, 2016 at 01:42 Reply

  Ik droom altijd helemaal weg bij jouw video’s. Hoe hij je filmt en dat dromerige ik vind het fantastisch! Uniek! Mag je heel trots op zijn. Het land ziet er ook echt fantastisch uit. Wat me vooral opviel was dat ik me als kijker al welkom voelde. Laat staan jullie daar. De lachende gezichten, het mee laten kijken in rituelen. En de natuur is echt beeldschoon!

 11. Nadine 20 April, 2016 at 09:44 Reply

  Wow super gaaf filmpje! Ik kwam toevallig op je blog terecht en zag dat je in Taiwan was geweest, ontzettend leuk! Ik reageer ook eigenlijk nooit op blogs, maar vond het nu wel de moeite waard haha! Mijn moeder is Taiwanese en ik ben als kind behoorlijk vaak naar Taiwan geweest en uiteindelijk zelf ook nog twee keer zonder ouders teruggegaan, maar hoor eigenlijk (bijna) nooit van andere westerlingen dat ze naar Taiwan gaan. Super leuk dat je er zo positief over bent, en ontzettend mooi filmpje. :)

Post a new comment