TRAVEL / Jamaica

42
Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Beach Life, Caribbean, DESTINATIONS, Jamaica, Local Life, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

42 comments

 1. Sabine 1 December, 2015 at 19:59 Reply

  Ik houd ontzettend van Zuid- en Midden Amerika en zou ook hier wel eens heen willen! Ziet er prachtig uit! Toen ik de foto’s bekeek was het eerste wat ik dacht: wauw die kolibrie heb je mooi op de foto! :D Echt mijn favoriete vogel, die gewoon hier in Bogotá vliegen, soms zelfs in het tuintje bij ons huis. Maar ze mooi op de foto krijgen… pfff :P

  • Laura 2 December, 2015 at 12:03 Reply

   Jaaa, je zou natuurlijk zo een tripje kunnen plannen vanuit daar. Of is dat stiekem nog heel ver? En jaaa, kolibries! Zo bijzonder zijn ze. Deze zat heel stil te loeren, lucky me.

 2. Diana 1 December, 2015 at 21:07 Reply

  wat een mooie foto’s en wat is jamaica mooi. zeker weten dat ik daar nog eens heen wil! wat ik me wel afvraag.. vraag je eigenlijk van te voren aan die mensen of je ze op de foto mag zetten? ik vind dat altijd zo mooi, maar durf nooit foto’s van mensen te maken. bang dat ze t niet leuk vinden ofzo.

  • Laura 2 December, 2015 at 12:02 Reply

   Dankjewel! Jaaa, jij kunt er natuurlijk zo heen straks. Zo leuk! Doen hoor. Heeft echt veel te bieden! En ja, over het algemeen vraag ik het altijd netjes. Tenzij ze zomaar ergens staan op een markt in de verte ofzo! Mensen reageren meestal heel leuk. Ze zijn ook zo mooi :)!

 3. Mellisa 2 December, 2015 at 12:29 Reply

  Fijn verhaaltje om te lezen :) En wat een prachtige foto’s! Vooral die watervallen, super mooi vastgelegd. Het ziet er zo dromerig uit, het water vloeit zo mooi!

 4. Kelly 3 December, 2015 at 12:00 Reply

  wat een prachtig stuk! En ik vind die allerlaatste foto met de kat extra leuk =) op de een of andere manier kom ik altijd overal katten tegen, en dan móet ik ze aaien. Heb jij dat ook?

 5. Nancy 5 December, 2015 at 10:31 Reply

  Ik heb me altijd wel afgevraagd hoe Jamaica zou zijn, maar ben er nooit geweest. Dankzij jouw woorden en foto’s krijg ik een klein inkijkje. Nieuw bucketlist material!

Post a new comment

Lees ook: