TRAVEL / Jamaica – 5x off the beaten track hotspots

40
hermosacove

Meet the People

Meet the people

hermosacove

hermosacove

stush

stush

stush

jerk

pelican bar

Caribbean, DESTINATIONS, Hotspots, Jamaica, Local Life, Must Eat, Must Sleep, Nature, TRAVEL, Travel Category

Leave a reply

40 comments

 1. Maris 12 February, 2016 at 07:52 Reply

  Wat een leuke plekjes (en mensen!). Een nicht van mijn vriend is op Jamaica getrouwd, toen konden we helaas niet mee, maar we hebben nog wel de hoop daar een keer met ze allen op vakantie heen te gaan <3

 2. Fleur Sophia 12 February, 2016 at 10:13 Reply

  Wat ziet dit er allemaal fantastisch uit, zeg! Toen ik in Miami woonde en het Thanksgiving was, zou ik met wat meiden naar Jamaica gaan, maar helaas moest dat heel last minute geannuleerd worden. Toch hoop ik er ooit nog een keer te komen!

 3. De reisblogs v/d week - #52 - Expedia Blog 12 February, 2016 at 11:20 Reply

  […] Verrassend Jamaica Laura van What about her ging eind vorig jaar naar Jamaica en werd positief verrast door dit relaxte eiland in de paradijselijke Caraïben. In een blog deelt ze nu vijf bijzondere off-the-beaten-track hotspots, zoals de plek waar je de beste Jamaican Jerk kunt eten, en een bar op een zandbank in zee. Meer tips en mooie foto’s vind je op Laura’s blog. […]

 4. Linda 13 February, 2016 at 11:17 Reply

  Mooi artikel! Krijg er zin van om ook naar Jamaica op vakantie te gaan! Wat zou jij aanraden qua tijdsduur? Is 2 weken voldoende voor een rondreis?

 5. Mellisa 17 February, 2016 at 11:16 Reply

  Wat leuk dat je via het toerisme bureau gewoon met een Jamaicaan op stap kan! Dat zou zeker het eerste zijn wat ik zou doen op Jamaica, na een lekker drankje op het strand natuurlijk ;)

 6. Nies 26 February, 2016 at 08:58 Reply

  Ziet er super uit Laura. Moet ik toch ook op de bucketlist zetten, zo te zien. Is ook zo’n land dat tot de verbeelding spreekt, vind ik. Geniet van Zuid-Afrika !

 7. Linda 27 February, 2016 at 11:05 Reply

  NOT. JEALOUS. AT. ALL.

  Nee even serieus, Jamaica hoort volgens mij op ieder zijj travel Bucket list thuis. De mensen, de natuur, en die bar op palen, ik zit nu al heerlijk weg te dromen bij deze prachtige foto’s <3

 8. http://www./ 26 November, 2016 at 04:12 Reply

  Hei.Takker for kommentar inne hos meg.Vakkre bilder du har lagt ut.Løvetann er jo bare vakkert der den står og lyser opp.Tror det blir pent vær i morgen.Ønsker deg og dine en riktig fin 17.de.Mai.Hilsen fra Helene.

Post a new comment