TRAVEL / Indonesia, Malaysia, Singapore

16

This travelogue will be available in English soon.

Azië, Bali, Beach Life, DESTINATIONS, Gili Eilanden, Indonesia, Local Life, Maleisië, Nature, Outdoor Adventure, Singapore, Sumatra, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories, Wildlife

Leave a reply

16 comments

 1. Jess 17 January, 2013 at 14:59 Reply

  Een paar jaar geleden volgde ik altijd je oude blog met mijn oude blog. Wat leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt. Ben benieuwd naar je toekomstige schrijfsels :-)

 2. Marlow Travels 15 May, 2013 at 13:34 Reply

  Hey wat leuk :) Ik heb je blog via ‘It’s a lovely day’ gevonden (lang leve de Spam je blog!). Komende zomer ga ik een klein maandje naar Maleisië en ook Borneo, ben heel benieuwd! Nog leuke hotspots in KL die ik niet moet missen? Leuke barretjes, restaurantjes, winkeltjes o.i.d.? – Daphne

 3. Sander 24 April, 2014 at 11:51 Reply

  Leuk verhaal en mooie foto’s.

  Ik hoor zelf ook van veel mensen dat ze bij thuiskomst het reizen en leven in Indonesië zo missen! Het zal niet lang meer duren voordat ik mijn roots in Indonesië op zal zoeken, en ben dan ook zeer benieuwd of ik dat ook zo ga ervaren!

  • Laura 24 April, 2014 at 19:11 Reply

   Wat leuk zeg, waar precies? Ik mis Indonesië enorm. Was laatst in de Filipijnen (en ook Thailand, Laos, Cambodja vorig jaar) maar Indonesië blijft favoriet!

  • Laura 19 August, 2014 at 07:11 Reply

   Leuk! Azië is zo bijzonder mooi, vooral Indonesië. Mijn laatste reisverhalen zijn trouwens ‘mooier’ – dit moet ik allemaal nog een keer herschrijven!

 4. chinou 12 January, 2015 at 13:01 Reply

  Wauw! Elke keer weer raak ik zo enthousiast bij het kijken van dit reisverslag !
  Wij willen ook graag naar het mooie bali en sumatra.
  Is een combinatie van Sumatra, Bali en de Gili Eilanden aan te raden in twee a drie weken tijd?

  • Laura 12 January, 2015 at 13:40 Reply

   Wat leuk! :-) Ik heb er nog veel meer over geschreven! Kijk maar bij bestemmingen :-)! Dat is wel te doen in drie weken!
   Ik zou iets van 9 dagen Sumatra, een week Bali en nog een paar dagen naar de Gili’s doen. Als je meer wilt weten, roep maar!

 5. Kelly 3 December, 2015 at 12:07 Reply

  Ik krijg gewoon kippenvel als ik jou verhalen lees, zó mooi schrijf je. En zonder ook maar 1 tip te geven heb je het voor elkaar gekregen dat ik nóg meer zin in onze reis naar Bali heb gekregen. Nog 3 nachtjes…

Post a new comment

Lees ook: