TRAVEL / Hungary – Boedapest

44

In English soon.

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest Travelbird

Boedapest, Citytrip, DESTINATIONS, Europa, Hongarije, Hotspots, Must Eat, Must Shop, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

44 comments

 1. Ester 6 October, 2015 at 16:33 Reply

  Ik was er 4,5 jaar terug en toen ook stapelverliefd. Mijn vriend vroeg mij naar Budapest te komen vanuit Nederland, terwijl hij vanuit Frankrijk met zijn ouders een trip door Europa maakte om zijn nieuwe werelddeel te laten zien. En hoewel ik normaal altijd zo fanatiek aan het sightseeing ben, door alle vlinders en onbekende schoonouders heb ik weinig opgelet in de stad ;-) Ik kan me wel herinneren dat ik zo onder de indruk was van de oude mooie bruggen.

  Een goed excuus om terug te gaan en je tips uit te proberen :-)

 2. Shirley 6 October, 2015 at 16:52 Reply

  Wat een lief verhaal en hoe mooi dat je de stad precies drie jaar later opnieuw samen kon bezoeken. Ik vond Budapest ook heel erg leuk, al was ik er toen het -15 was, zelfs dan is het prachtig.

  • Laura 6 October, 2015 at 17:00 Reply

   Jaaa! We hebben ook nog eenzelfde foto gemaakt, haha. Te vinden op Instagram. Ik zei nog tegen m’n vriend dat Boedapest in de sneeuw me ook erg mooi lijkt! :)

 3. Mellisa 6 October, 2015 at 17:30 Reply

  Ik vond Budapest ook echt geweldig! Was er alleen toen het mega koud en aan het vriezen was, dus niet heel lang buiten kunnen wandelen. Wij zochten naar die 360 bar, maar konden het niet vinden volgens mij haha! Ga zeker een keer terug, maar dan wanneer het iets warmer is!

  • Laura 6 October, 2015 at 17:42 Reply

   Hahaha ja, hij zit in een vreemd gebouw. Geen idee wat het was, maar met een ‘gewone’ deur. :’) Ik had het adres ingevoerd op de Stay.com app (handig!). En jaaa, doen! Ik ben juist benieuwd naar de winter, hihi.

 4. Bianca 6 October, 2015 at 18:32 Reply

  Boedapest vond ik ook echt fantastisch. Zo veel pracht het toch een heel fijn en relaxt sfeertje. Een plek waar ik naar terug wil en niet na twee dagen stadsmoe ben! Oh en dan het kattencafe bezoeken natuurlijk!

 5. Anouck Plume 6 October, 2015 at 18:48 Reply

  Oh wauw, wat heb je het mooi omschreven zeg! Ik ben een aantal jaar geleden een keer in Budapest geweest: zo’n mooi stad!! Zou nog altijd graag een keertje terug willen.

 6. Eva 13 October, 2015 at 17:30 Reply

  Boedapest lijkt me zo mooi, altijd als ik foto’s zie vind ik de stad wat magisch hebben. Als ze dan ook nog een wijn festival hebben dan zie ik totaal geen reden om niet te gaan, hihi.. Hoop de stad ooit eens te mogen ontdekken!

 7. Lizet 18 November, 2015 at 10:31 Reply

  Jaaa Boedapest is zo leuk! Szimpla is fantastisch mooi en die gebouwen en die goulash <3. En trouwens, dat meest beroemde badhuis is ook echt een bezoekje waard hoor!

 8. Shamira 18 November, 2015 at 11:28 Reply

  Zomer 2016 ga ik samen met mijn vriend roadtrippen door Europa en komen dan onder andere langs Boedapest. Het kattencafé, hoe verzinnen ze het? Maar wat geweldig! Daar gaan we zeker een kijkje nemen :)

 9. Milou 2 March, 2016 at 12:33 Reply

  Mijn vriend en ik zitten nog echt te wikken en wegen waar we heen gaan maar dit klinkt zooo ongeloofelijk mooie en leuk werd er helemaal enthousiast van hoe je het beschreef en ik wil heeel erg graag die katten bar bezoeken

 10. Kelly 7 August, 2016 at 11:41 Reply

  Yesss, ik wist dat jij er ooit over geschreven had! Fijn deze post, want mijn volgende tripje gaat dus naar Boedapest :-) Is de stad fijn verkenbaar per fiets?

Post a new comment

Lees ook:

Barbados

TRAVEL / Caribbean: Barbados

Barbados. Paradise, a small island with many faces in the middle of a turquoise, ocean. I’m in the Caribbean. The reason why I am invited ...