TRAVEL / Film yourself to my beloved South Africa (Dutchies only)

30
zuid-afrika

In English soon!

Give Away, Lifestyle, TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

30 comments

 1. Jessica 27 September, 2015 at 11:55 Reply

  Jaaaa ik las er eerder al over! Ik baal nu een ietsie-pietsie beetje dat ik op dit moment in Colombia zit, anders had ik zeker meegedaan! Ben benieuwd naar de resultaten :) Waarom doe je eigenlijk zelf niet mee? ;)

 2. Maris 28 September, 2015 at 06:28 Reply

  Wow, wat een prachtige kans! Het is dat ik echt nul ervaring heb met filmen en editen (en geen vakantie dagen meer heb voor 2 weken weg in december), maar anders had ik het wel geweten.

 3. Melissa 28 September, 2015 at 06:41 Reply

  Ooooo ik ben dol op filmen! Maar ook op fotograferen en het is vaak lastig om een keuze te maken. In 2009 waren wij ook in Zuid Afrika en toen hebben we de taken verdeeld; de een fotograferen, de ander filmen. Het haalt het niet bij jullie video’s maar wat zijn we blij met die video (te zien op onze site)! Toch zou ik het graag nog een keertje over doen, nu een aantal jaren later kijk je weer heel anders naar dingen en het lijkt me geweldig om zo’n workshop te krijgen. Ik ga zeker een kansje wagen!

 4. Mellisa 28 September, 2015 at 07:58 Reply

  Alleen al voor dit soort kansen zou ik niet meer willen studeren en gewoon vrije dagen op kunnen nemen. Al heb ik straks geen 2 maanden ‘zomervakantie’ meer natuurlijk!
  Niet dat ik kan filmen of iets dergelijks haha, maar het idee dat je iets kunt winnen. Super <3

  Je foto's zijn echt prachtig, zou ook heel graag naar Zuid-Afrika willen. (Waar wil ik niet heen!?)

  • Laura 28 September, 2015 at 10:28 Reply

   Haha, dat is lastig natuurlijk! Filmen kan je leren, daarom deze workshop…Ik zeg toch proberen, er valt vast wel iets te regelen (zegt de optimist, haha!)

 5. Simone 4 October, 2015 at 19:44 Reply

  Ik spotte deze contest ook laatst en ik heb mijn inzending gepost! Er zijn zoveel mooie video’s, super inspirerend ook trouwens! Wie weet :) Zuid Afrika lijkt me oprecht echt fantastisch mooi en ik wil het reisbloggen professioneler gaan aanpakken. Maar ik gun het iedereen!

Post a new comment

Lees ook: