TRAVEL / Fijne reistrends & de mooiste bestemmingen voor 2016

29
Zuid-Afrika

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

29 comments

 1. alexa 8 March, 2016 at 15:30 Reply

  Leuk komt te zien welke trends er betreft reizen zijn, ik zou niet heel snel in mijn eentje echt gaan lijkt mij toch wel raar en een beetje aan je lot overgelaten!

 2. Stéphanie 8 March, 2016 at 21:35 Reply

  Leuk om te lezen! Een paar jaar geleden ging ik met werk een lang weekend naar “bestemming onbekend”. Met slechts een indicatie wat in de handbagage te stoppen kreeg ik pas op Schiphol te horen dat we naar Marrakech gingen. Heel gaaf en een heel verrassend weekend.. maar voor iemand die graag alles van tevoren wil weten ook best spannend. Ik weet niet of ik zelf zo’n verrassings reis zou boeken, ik kies te graag zelf mijn bestemming uit ;)

 3. Jenny - ikreis.net 9 March, 2016 at 08:33 Reply

  Ik ben heel benieuwd hoe Iran zich de komende tijd gaat ontwikkelen. De bevolking is klaar voor een groei in het aantal toeristen. Ik heb blij dat ik er (eindelijk!) geweest ben.

  En ach, trends, ik blijf lekker mijn eigen ding doen…

 4. Linda 22 March, 2016 at 22:10 Reply

  Net mijn bucketlist! Ik zou heel graag een keer alleen gaan reizen, een keer op de bonnefooi en naar bestemming onbekend gaan :)

  Ljulbjana vond ik ook heel leuk ja :)

 5. Dae 6 May, 2016 at 08:02 Reply

  Thanks voor delen! Weer genoeg inspiratie voor 2016 (en de komende jaren). Ik heb veel op de wereld al gezien, maar voor ‘t eerst een lijstje met bestemmingen waar ik nog niet ben geweest. :-) Mijn top 3 bucketlist uit dit lijstje is Nepal, Bilbao, en Ljubljana.

Post a new comment

Lees ook: