TRAVEL / International film festival in San Sebastián

32

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Citytrip, DESTINATIONS, Europa, San Sebastián, Spanje, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

32 comments

 1. Eva - eighty7 7 October, 2015 at 08:36 Reply

  Wat een toffe video, lekker snel en flitsend gemonteerd. En het is ook wel eens fijn om even met volle teugen te genieten zonder dat je bezig bent met fotografie of verhalen etc. Spannend wat de toekomst gaat brengen!

  • Laura 7 October, 2015 at 08:45 Reply

   Haha ja, ik werd er helemaal onrustig van! Ja, benieuwd. Zeker met dit soort passieprojectjes, hun bedrijf gaat sowieso als een speer (trots trots trots)!

 2. Anouk 7 October, 2015 at 08:53 Reply

  Woah, wat een rolllllercoaster hebben jullie de afgelopen weken ingezeten. Wat gaaf, wat tof… en ooh zo mooi! Ben erg benieuwd naar de short film:)!

   • Ester 8 October, 2015 at 13:06 Reply

    Ik help mee bij de organisatie van Filem’on, een internationaal kinderfilmfestival in Brussel die begin november plaatsvindt. Ik heb eigenlijk geen idee van de selectieprocedure, ik zal het de organisatie volgende week eens vragen. Zou leuk zijn om de film volgend jaar op dit festival te zien!

 3. Leonie 7 October, 2015 at 11:39 Reply

  Woah, dat filmpje vind ik heel inspirerend! Wat fijn dat het voor jullie zo lekker gaat (allebei! yes!) en dat je een beetje beloning krijgt na al het harde werken. Ben nu wel heel benieuwd naar de film :o Je hebt het er al zooo lang over, hahaha. En oja, wat straalt iedereen in die video! :-)

  (Stiekem hoop ik dat ik zoiets kan maken over mijn tijd in Melbs hier als mijn ouders er zijn. Dat sfeertje, aaah).

  • Laura 7 October, 2015 at 14:35 Reply

   Haha ahhh, het was ook heel fijn! En haha, niet té veel van verwachten hoor. Ze hebben het (een heel ander idee) in drie dagen moeten maken terwijl ze aan het vluchten waren. Maar zeker een mooie film!

Post a new comment

Lees ook: