TRAVEL / Accommodation – Where did I sleep in Namibia?

39
moon mountain lodge

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Hotspots, Must Sleep, Namibia, Nature, Outdoor Adventure, TRAVEL, Travel Category, Travel Tips & Inspiration, Wildlife

Leave a reply

39 comments

 1. Caro 27 September, 2016 at 07:48 Reply

  Wat een mooie lodges hebben jullie gehad! Heel leuk om te zien dat we op veel dezelfde plekken zijn geweest maar op totaal andere plekjes geslapen hebben. Gocheganas is denk ik wel mijn favoriet als ik naar jullie foto’s kijk. Het zwembad daar ook, wauw!

  • Laura 27 September, 2016 at 07:50 Reply

   Jaaa, ik ben benieuwd waar jij hebt geslapen? Achteraf had ik nog wel vaker willen kamperen, al is het ontdekken van die bijzondere plekjes ook heel tof natuurlijk. En heb de afgelopen twee weken gekampeerd in Canada, haha! Grappig dat Gocheganas je favoriet is, ik ben zelf helemaal fan van Spitzkoppe, Etendeka en Pelican Point. En Moon Mountain Lodge. En en en. Alles was zo leuk!

 2. Floortje 27 September, 2016 at 07:51 Reply

  Wat een heerlijk artikel met prachtige foto’s . En wat ben ik blij dat deze vandaag online komt. A.s donderdag vertrek ik voor 3 weken naar Kaapstad en Namibië en een deel vd overnachtigingen die jij hebt gehad, staan ook voor ons op de planning. Zucht, ik kan niet wachten ?

 3. Tonke 27 September, 2016 at 10:52 Reply

  Heerlijke om te lezen! Prachtige foto’s! Ik word hier een beetje jaloers van!! Hebben jullie de drone nog terug gekregen?

 4. Yvonne 27 September, 2016 at 19:26 Reply

  Wat fijn om meteen al op zo’n mooie plek te overnachten in Windhoek. Het KLINKT ook meer als een dorp. ;) Zo’n daktent… daar zou ik eerst even over moeten slapen, misschien zonder kids… maar die foto met die melkweg er zo mooi boven, die doet me toch weer erg twijfelen, heel gaaf hoor!

 5. Iris 28 September, 2016 at 12:51 Reply

  Al die plekken zijn echt om van weg te dromen, wat een schoonheid. Ongelooflijk, haha <3 Die wijde natuur, leuke campings en prachtige hotels zijn echt super. Tof hoor!

 6. Eva 28 September, 2016 at 15:14 Reply

  Wat een heerlijke mix van prachtige en stijlvolle accommodaties en pure campsites om te kamperen. Ik ga de man eens overhalen om ook die kant op te gaan. Afrika trekt hem (nog) niet zo, maar met dit artikel ben je toch zo overtuigd? TOCH?

 7. Hanneke 29 September, 2016 at 14:31 Reply

  Verliefd op je prachtige reportage. Echt onbeschrijfelijk mooi heb je dat gemaakt. De foto’s, de verhalen.
  Namibië heeft me altijd wel getrokken. Ik zou er ooit (in een ver verleden) stage gaan lopen, maar dat ging niet door.
  Nu jaren, jaren later zou dit toch nog wel eens een droombestemming zijn. En dan…kamperen natuurlijk. Met de kinderen uiteraard. Lijkt me een top-ervaring. Bedankt voor al je inspiratie Laura.

 8. Moor 4 October, 2016 at 11:52 Reply

  Hi Laura, wat een fantastisch reisverslag! Dit helpt heel erg goed bij de planning van onze Namibie reis! Wij zouden ook graag de tentjeep met lodges combineren, hebben jullie dit de gehele reis afgewisseld? Of ook deels een gewone jeep gehuurd?

  • Laura 4 October, 2016 at 12:22 Reply

   Hoi Moor! Nee dat is niet te doen (alle verhuurmaatschappijen zitten in Windhoek) maar de tent is gewoon ingeklapt op de auto als je rijdt, dus daar heb je helemaal geen last van! Veel plezier alvast!

 9. Carolien 23 May, 2017 at 19:10 Reply

  Gaaf zeg! Wij overwegen een selfdribe met daktent door Namibië. Wanneer was jij er? Wij zijn afhankelijk van onze zomer maanden dus winter daar. Vroeg me af hoe koud de nachten zijn en of je dan kunt zwemmen.. enne…vond je het ‘s nachts niet eng in de tent met die wilde dieren?

  • Laura 25 May, 2017 at 18:53 Reply

   Oh ik heb de helft gemist van de vragen, haha! Ik vond de nachten niet te koud. Lekker tegen elkaar aan kruipen onder een dikke deken met een pyjama aan, en het warmt snel op! Ik vond de eerste nacht heel eng (die geluiden!) maar het went. Het is spannend op een leuke manier! Erg bijzonder om in de ochtend alle pootafdrukken te analyseren, haha!

   Ik heb niet gezwommen trouwens, het is niet echt een zwemland. Maar juni was top, want het is droger en dan zie je veel meer dieren!

 10. Maartje Vugts 8 October, 2017 at 14:02 Reply

  Hi Laura,

  In mijn zoektocht naar reizen met een 4×4 met tent in Namibië kwam ik op jouw blog. Wauw wat een mooie en bijzondere locaties! Wij willen 3 weken rondreizen van Namibië naar Kaapstad. Ik vroeg me af welke route jullie hebben afgelegd in Namibië. Ik ga ook zeker een kijkje nemen bij The Cardboard Box, goede tip! Groetjes, Maartje

  • Laura 20 October, 2017 at 17:13 Reply

   Hoi hoi, de route staat hierin beschreven! :) Van Windhoek naar Etosha naar Damaraland naar Spitzkoppe naar Swakopmund naar Sossusvlei! Er zijn meer blogs met informatie! Als je meer wilt weten help ik je graag, het is er zo mooi!

Post a new comment

Lees ook: