(Nederlands) TRAVEL / Bijzonder: met mijn vader op road trip in Ierland + GIVE AWAY: win een Sunny Cars voucher t.w.v. € 100,-

23

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

DESTINATIONS, Europa, Give Away, Ierland, Road Trip, TRAVEL, Travel Stories, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

23 comments

 1. Pardede 24 August, 2019 at 15:51 Reply

  Hallo Laura,
  wat fijn dat je net je vader deze roadtrip heb kunnen maken. Helaas zit dat ervoor mij niet in, mijn vader is onlangs overleden zo’n 4 weken na mijn moeder. Geniet ervan zolang jullie het nog samen kunnen doen en maakt onvergetelijke herinneringen.
  De voucher voor de Sunny car wil ik wel winnen voor mijn.2 weekse vakantie naar Mallorca en jouw blog erover heeft ons wel geïnspireerd hiervoor.

  Groetjes Par

 2. Madelon 24 August, 2019 at 18:24 Reply

  Wat een fijne herinneringen kun je maken zo Laura.

  In juni 2020 trouw ik met de liefde van mijn leven. Wij pakken het vliegtuig en eindelijk ga ik mijn droom waarmaken, roadtrippen op Sicilie. Wij drinken, de Etna beklimmen, wandelen door de natuur. Voor dit alles is natuurlijk een auto nodig die nog niet is geboekt en omdat een bruiloft al duur genoeg is zou dit een super fijn cadeau zijn.

 3. Anna 24 August, 2019 at 20:52 Reply

  In november ga ik drie weken roadtrippen door Zuid-Afrika. De auto moet nog geboekt worden, dus deze voucher zou erg goed van pas komen!! :)

 4. Esmeralda Bakelaar-de Kinkelder 24 August, 2019 at 23:09 Reply

  De roadtripdroom die ik (samen met mn man) waar wil maken met deze voucher is: rondtouren op Santorini. ???

  Dit droomeiland staat al jaaaaaren op de lijst, maar in oktober is het dan écht zover! Dan gaan we er echt naartoe! ? #tienjaarsamen #opdedagdatweinhetvliegtuigstappen #reisjenummer…ehmhoeveelookweer? ? in elk geval ons 27e land dat we samen bezoeken! ❤️ Roy

 5. Ingrid De Maeyer 25 August, 2019 at 05:38 Reply

  Ook hier is een road trip al enkele jaren dé perfectie vakantieformule, of dat nu met ons tweetjes is, zoals het recente Puglia-tripje of met zoon erbij, zoals onze Southwest USA-trip enkele jaartjes geleden alweer. Die gezonde spanning om te ontdekken wat er achter de volgende bocht ligt…heerlijk! Lente volgend jaar willen we graag gaan rondtoeren in de Westkaap, mét een Sunny als betrouwbare compagnon de route…Jaja, die waardebon zou beestig goed van pas komen!

 6. Susan 25 August, 2019 at 06:44 Reply

  Wat leuk om zo met je pa op pad te gaan. Herinneringen voor het leven. Tikkeltje jaloersmakend is het zelfs! Aan het einde van het jaar willen mijn vriend en ik nog lekker een weekje of twee de hort op door… IJSLAND! Hopeloos zonder auto. Samen genieten van alle mooie gletsjers, meren, watervallen, stranden en genieten in de auto omdat het landschap telkens veranderd. Ik kan niet wachten! ?

 7. Froukje Molenkamp 25 August, 2019 at 18:59 Reply

  Wat een prachtige foto’s Laura!
  Ierland lijkt mij ook super, maar helaas in november niet de meest handige keus.
  Waarschijnlijk gaan mijn vriend en ik in november een roadtrip maken door Thailand! :)

 8. Daniëlle 26 August, 2019 at 09:04 Reply

  Leuk om te lezen en om jouw mooie foto’s te zien!
  Samen met mijn moeder heb ik al een tijdje de wens om een korte roadtrip door Andalusië te maken. We hebben het er vaak over gehad maar er komt steeds iets tussen. Nu ik jouw artikel lees word ik er weer enthousiast over en denk ik dat het tijd wordt om nu gewoon eens echt dit plan uit te gaan voeren! Witte dorpjes, heerlijke tapas, Flamenco, oude paleizen… En hopelijk lekker onbezorgd met Sunny Cars op weg :) ?

 9. Yvonne 26 August, 2019 at 09:09 Reply

  Wow…. ik had al zo genoten van je IJsland foto’s en verhalen op instagram, wat zijn deze plaatjes ook weer smullen! En Sunny Cars: ik ben ook fan :) De voucher zou ik gebruiken voor onze west usa roadtrip komend najaar. Ik heb 10 jaar geleden in Californië gewerkt als lifeguard op summercamp, dus die plaats heeft echt een speciale plaats in mijn hart. En nu ga ik ein-de-lijk mijn vriend kennis laten maken met al dat moois. Eerste keer VS voor hem zelfs! Dus ik ding graag mee :) (PS maar de volgende roadtrip moét ook echt in jouw voetsporen, want ik ben zoooo verliefd geworden op die puffins! <3)

  • Yvonne 26 August, 2019 at 09:13 Reply

   Oh oeps, ik ben zo vol van puffins dat ik per ongeluk IJsland schrijf, maar bedoel natuurlijk je Ierland verslag! (Maar for the record, van de IJsland verhalen dus ook al zo genoten. Fijn dat je weer zo’n mooie verslagen deelt!)

 10. Maartje 26 August, 2019 at 10:46 Reply

  Super leuk dat je dit met je vader doet! Ik ben een aantal jaren geleden met mijn vader door IJsland gereisd. Dit is zo ontzettend goed bevallen dat we samen nog een roadtrip willen maken. Noorwegen staat heel hoog op het lijstje, en dan zou zo’n bon wel heel goed van pas komen natuurlijk. ?❤

 11. Irene 26 August, 2019 at 11:26 Reply

  Volgend jaar ga ik samen met mijn vriend vijf maanden op reis! We denken aan een aantal Afrikaanse landen en misschien Azië of Nieuw-Zeeland erbij, maar hoe gaaf zou het zijn om met een 4×4 daktent door Namibië of Botswana te trekken?! Ik kijk er nu al zo erg naar uit, hoewel we wel binnenkort moeten beginnen met boeken ;-)

  Fingers crossed en bedankt voor je leuke artikel!

 12. Jolijn 26 August, 2019 at 11:36 Reply

  Heerlijk om zo mee te lezen! Ik droom ervan om een busje op te knappen en Europa rond te reizen. Portugal lijkt me heel fijn maar Oost-Europa lijkt me ook fantastisch!

 13. Judith 26 August, 2019 at 12:48 Reply

  Heerlijke blog weer! Wij hebben goede ervaringen met Sunny Cars, fijn gevoel om goed verzekerd op pad te zijn! Een nieuwe trip staat nog niet geboekt vanwege mijn startende studie maar hoe gaaf zou het zijn om een kleine week weg te kunnen in het na of voorjaar? Noord Italië zou ik zo graag met de auto willen ontdekken. Mijn vriend is bekend met de Dolemieten en wil het me graag laten zien. We hebben geen eigen auto, sunny cars is dan een uitkomst!

 14. Yvette 26 August, 2019 at 13:43 Reply

  We zijn net terug van onze roadtrip door Namibië en Botswana, maar er blijft zoveel te wensen: bijvoorbeeld een roadtrip door Albanië of Kroatië lijkt mij fantastisch!

 15. Niels 26 August, 2019 at 15:31 Reply

  Wat supergaaf zeg!

  Ik ga binnenkort naar Bonaire toe en het all-inclusive concept van Sunny cars spreekt mij zeker aan!
  Ik mij al in een heerlijke auto lekker de Bonairse wegen doorcrossen (die niet altijd even goed onderhouden zijn) en genieten van al het moois dat daar te doen en te zien is!

 16. Elizabeth 26 August, 2019 at 19:42 Reply

  Zo leuk dat je je vader meeneemt op mooie reizen! Onlangs hebben mijn man en ik onze ouders meegenomen op reis naar Italië en Frankrijk. Ze hebben allemaal genoten en we vonden het erg leuk om hun mee te nemen op roadtrip naar deze landen. Zulke reizen maken ze zelf niet, dus is het extra bijzonder om onze manier van reizen te delen.

  Ik doe graag mee met de winactie voor Sunny cars. Graag zou ik het eiland Sardinië verkennen met een huurauto. De combinatie van bergen en mooie stranden spreken me erg aan! Heerlijk om weer via ferrata te kunnen doen om daarna uitgeput op het strand uit te rusten!

 17. Corine 26 August, 2019 at 20:10 Reply

  Wat ontzettend fijn om zoiets met je vader te kunnen doen. Door omstandigheden kan ik dit niet doen met mijn vader.
  Wel gaan wij zelf volgend jaar met onze vakantie naar Sri Lanka. Waarschijnlijk is dit land niet geschikt om zelf rond te rijden, maar een fijne roadtrip in Zuid Italië staat ook op ons lijstje. Ik zou de voucher dan ook graag winnen.
  Groet, Corine

 18. Nicolai Goetheer 26 August, 2019 at 20:11 Reply

  Mijn ultieme roadtrip is om samen met mijn vriendin van Londen naar Edinburgh te rijden en dan vooral door het Lake District. Van vlak landschap naar de heuvels, iedere paar kilometer een ander meer…

 19. Dana vhvs 26 August, 2019 at 20:45 Reply

  Wauw Hele mooie foto’s!! Wij gaan in Oktober ons 10 jarig samen Zijn vieren op Curaçao en ik zou heel graag het hele eilandje willen zien met een auto ? dat is een mooie verrassing voor manlief❤

 20. Bianca Schellingerhout 2 September, 2019 at 20:08 Reply

  Hoi Laura, wat leuk om op jouw blog terecht te komen en te lezen over de mooie reizen die je al hebt gemaakt. Ik zou graag ook zo’n Roadtrip door Schotland doen. Mijn schoonvader blijft maar zeggen hoe graag hij daar heen wil. Misschien moeten we het gewoon gaan doen ;-) Groetjes, Bianca

 21. Gelmer 7 September, 2019 at 13:08 Reply

  Leuk dat je zo’n reis met je vader hebt gemaakt. Ik ga vanaf oktober voor 7 maanden op wereldreis, dus een leuke korting voor Sunny Cars zou zeker van pas komen! In Australië, Frans-Polynesië of Zuid-Amerika…

Post a new comment