TRAVEL – Asia – the food markets in Taiwan

31
Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Taiwan food market

Azië, Citytrip, DESTINATIONS, Local Life, Taiwan, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

31 comments

 1. Yvon 24 October, 2015 at 12:04 Reply

  Wat ontzettend leuk om te lezen wat je zoal gegeten hebt en wat je er van vond. Ook zoveel dat ik herken! De xiaolongbao (de dumplings met vlees & bouillon), de Taiwanese hotdog (nom!) en de bubble tea <3 Allemaal dingen die ik hier ook graag eet.

  Vond je de chou doufu echt te doen?

  Doe nog maar zo'n food blog Laura, heerlijk! :)

 2. Matthijs 24 October, 2015 at 15:47 Reply

  Niet alleen jij hebt honger gekregen bij het schrijven van het artikel, nu heb ik ook honger! ;) De nachtmarkten van Taiwan vond ik net zo fantastisch en je blijft telkens maar nieuwe dingen proberen. :D Op de Shilin Nightmarket at ik trouwens heerlijke gefrituurde kip…populair maar lekker!

 3. Tikva 24 October, 2015 at 17:02 Reply

  Wat een leuke post!, ik waan met even in azie met deze herkenbare foto’s en leuk die verhalen over eten. Dat ijsje van 30 cm krijg je dat wel snel genoeg op dan voor het gesmolten is?

 4. Simone 24 October, 2015 at 20:14 Reply

  Dat zou ik ook zo graag eens doen! Gewoon lekker van foodmarket naar foodmarket. Eten zoals de locals en me verwonderen over de heerlijke smaken die ik niet ken.

 5. Marissa 25 October, 2015 at 14:19 Reply

  Wauw, echt bijzonder om te zien! Ik heb het nog nooit op deze manier gezien. Wel kleine kraampjes in de straatjes van Bali, maar nog nooit zo. Lijkt me echt heel indrukwekkend om daar rond te lopen!

 6. Stéphanie | Expeditie Aardbol 25 October, 2015 at 16:53 Reply

  Aaah, spot ik daar Din Tai Fung?? Mijn absolute favoriet in Azië. Daar moet ik altijd een hapje eten als ik een filiaal hebben. Mijn favoriet waren inderdaad ook de soepdumplings, zo jammer dat je er voor naar Azië moet. (Niet omdat Azië zo vervelend is, maar dat je ze niet bij de chinees op de hoek kan krijgen natuurlijk ;).)

  • Laura 25 October, 2015 at 16:54 Reply

   Jaaaa, same here! Zo lekker. Die soup dumplings, to die for. We hebben ze geprobeerd zelf te maken (mét bamboemand) maar nog niet geslaagd, haha!

 7. Eva 28 October, 2015 at 20:17 Reply

  Wat ontzettend leuk hoe je het beschrijft, alsof ik er zelf ben.. Je hebt echt zo een enorm talent voor het vertellen van verhalen :) stiekem wel jaloers op die kracht!

 8. Lizet 18 November, 2015 at 10:05 Reply

  Oooh, food markets in Azië zijn zo fijn!! Food markets in het algemeen, maar Aziatische hebben inderdaad iets speciaals. Het is zo sociaal en open. En het eten is zo goedkoop. Je vraagt je dan echt af waarom wij zonodig om zes uur ‘s avonds achter gesloten deuren onze stamppot of Chicken Tonight naar binnen moeten werken, terwijl zulke dingen ook bestaan. Westerlingen zijn wat dat betreft best stom, eigenlijk.

Post a new comment

Lees ook: