(Nederlands) TRAVEL / Great Ocean Road, Australië – een Ozzie road trip in 7 dagen: de highlights

18

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Australië, Oceania, TRAVEL, Travel Must Do's, Travel Stories

Leave a reply

18 comments

 1. Cherelle 7 April, 2018 at 08:19 Reply

  Hi!

  Toevallig wil ik binnenkort ook een item plaatsen over de GOR, super leuk om te zien hoe jij hem hebt ervaren :)

  Ik vroeg mij af met welke camera & lenzen jij op reis gebruikt? Sindskort volg ik een fotografiecursus om mijn reisfoto’s wat op te krikken. Misschien heb jij wat tips?
  Alvast bedankt en superleuk artikel!!

  Groetjes Cherelle

 2. Natasja 9 April, 2018 at 09:44 Reply

  Heerlijke foto’s en fijn verslag Laura! Heb zelf de route ooit in een dag of 3 afgelegd en helaas minder van de dorpjes erom heen ontdekt. Maar de route is prachtig.

  Liefde ook voor de kangoeroes en koala’s in Australië, tof dat jullie zelfs een vogelbekdier hebben gespot!

 3. Eva 12 April, 2018 at 15:24 Reply

  Ik vind dit ZO’N fijne post! De foto’s zijn prachtig (maar ben niet anders van je gewend) en de verhalen natuurlijk ook. Ik wil naar dat houten hutje en de general stores. Ik wil mijn eigen general store openen. En ik wil platypus zien en koala’s! En de bossen in en me klein voelen bij alle grote bomen.

 4. Yvonne 29 April, 2018 at 15:10 Reply

  A trip down memory lane voor mij. En wat goed dat je je maar hebt beperkt tot dit relatief kleine stukje! Australië is veel te groot om veel meer in zo’n kort verblijf van een week te proppen, je kunt toch nooit alles zien. Ik heb als backpacker ook ooit een dag of 10 gedaan over het stuk van Melbourne naar Adelaide. En daarbij ook het geluk gehad van reizen met de auto en de vrijheid om van de gebaande paadjes te gaan. Heerlijk om jouw foto’s te zien en ook hierbij weer andere dingen te ontdekken.

Post a new comment

Lees ook: