TRAVEL / Accommodation in Thailand (Bangkok & Koh Ngai) – Where did I sleep?

49
Thapwarin Koh Ngai

Thonglor Bangkok

Thonglor Bangkok

Thonglor

Mayalay Koh Ngai

Mayalay Koh Ngai

Mayalay Koh Ngai

Mayalay Koh Ngai

Mayalay Koh Ngai

Mayalay Koh Ngai

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Thapwarin Koh Ngai

Siam@Siam Bangkok

Siam@Siam Bangkok

Siam@Siam Bangkok

Siam

Azië, Beach Life, DESTINATIONS, Hotspots, Must Sleep, Thailand, TRAVEL, Travel Category, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

49 comments

 1. Mellisa 21 January, 2016 at 18:39 Reply

  Heerlijke hotels en vooral die rietenhutjes, daar ben ik écht fan van! Die bedden zijn altijd zo fijn opgemaakt, asian style. Olifantjes, zwanen van handdoeken hehe <3

 2. Stéphanie | Expeditie Aardbol 21 January, 2016 at 19:49 Reply

  Drommels wat een fijne plekjes om te slapen. En wat een heerlijk om er gewoon even kort tussenuit te gaan naar Thailand. Daar is het ook echt het land voor. Ik riep het vorige week nog naar mijn vriend: moeten we ook doen! Maar we hebben stiekem al Zuid-Amerika in ons hoofd zitten voor komende zomer, dus het moet nog even wachten ;)

  • Laura 21 January, 2016 at 20:36 Reply

   Jaaaaaa, zo fijn! Ja, lastig die keuzes. Zuid-Amerika is dan weer echt een ‘reis’! Kan Thailand ook zijn, maar dat hoefde dit keer niet. Zou ik daar weer wel hebben, maar ook omdat ik er nog niet ben geweest!

 3. Maris 21 January, 2016 at 20:26 Reply

  Thailand <3 Voor een altijd goed vakantie.
  Ik wilde laatst ook in het Siam@Siam verblijven, maar mijn vriend had zoveel negatieve reacties gelezen online dat we toch maar besloten om in het Sofitel So te verblijven (ook geen straf hoor :D) maar zo te zijn ziet het er gewoon top uit!

 4. Fleur Sophia 22 January, 2016 at 17:15 Reply

  Oh wauw, wat een prachtige foto’s zitten er in dit artikel! Jullie hebben in mooie accomodaties geslapen! Ik was zelf alleen op bij de rooftop bar van het Siam@Siam hotel geweest. Dat was echt fantastisch!

 5. Simone 24 January, 2016 at 01:21 Reply

  Wat ziet dat er relaxed uit. Ik snap heel goed dat je na al dat rennen vliegen en draven, en leveren van filmpjes artikelen, opdraven op events en andere taken eventjes toe bent aan echt vakantie. Wat fijn dat jullie ook echt genoten hebben. Koh ngai ziet eruit als een waar paradijs. Gaaf om je daar yoga te zien doen ook! Dat doe ik ook. Echt heel relaxed! Bedankt voor het delen van deze mooie accomodaties!

 6. Marijke 24 January, 2016 at 11:34 Reply

  Wauw, Koh Ngai lijkt me zo leuk! Die yoga-foto is geweldig mooi! Maar slapen in de jungle in Thapwarin lijkt me helemaal een droom! Qua reisinspiratie kan deze post wel tellen hoor ;-) Nu snap ik ook wel waarom je zo bruin was op de Vakantiebeurs, haha ;-)

 7. Ester 24 January, 2016 at 14:30 Reply

  Wat een paradijsje :-) Het ziet eruit alsof jullie goed genoten hebben van het eten, de rust en elkaar!

  Verstandige keuze om op reis te gaan en even ‘echt’ vakantie te nemen. Dat moet niet altijd makkelijk zijn voor een professionele reisblogger zoals jij; juist omdat reizen en ontdekken iets is wat je het liefste doet en je daarom ook altijd op vakantie aan het werk bent. Maar om te kunnen ontspannen heb je ook af en toe een scheiding tussen werk en privé nodig, denk ik. Net als ieder ander.

 8. Liv 27 January, 2016 at 19:19 Reply

  Met een beetje geluk (en gespaar) ga ik eind dit jaar naar Azië. Kom dus nog zeker bij jou voor de nodige tips tegen die tijd hoor <3

Post a new comment

Lees ook: