(Nederlands) TRAVEL // 2017 in reizen, rust en ruimte

22
laura coolen

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Personal, TRAVEL, Travel Stories

Leave a reply

22 comments

 1. Danique 22 December, 2017 at 06:38 Reply

  Wat zijn jullie naar prachtige bestemmingen geweest! Supermooi om te lezen! Mijn hoogtepunten van dit jaar waren echt Tasmanië en Nepal. Twee totaal verschillende bestemmingen, maar allebei zo prachtig om de natuur en in het geval van Nepal ook de cultuur. En bij ons staat Nieuw-Zeeland ook op planning voor 2018. Wat heb ik hier zin in!

  Geniet van als het moois dat gaat komen in 2018 en fijne feestdagen alvast!

 2. Sabine 22 December, 2017 at 17:40 Reply

  Wat een mooie terugblik met weer prachtige foto’s. Wat maak je die toch mooi. Heel fijn om zoveel rust te vinden. Je hebt ook echt prachtige reizen gemaakt. Hongkong is echt fantastisch. Je vindt vele tips op mijn blog (ben er 2 weken geweest). Waar wij gaan reizen in 2018, geen idee… haha :) Fijne feestdagen gewenst en een fantastisch nieuwjaar!

 3. Yvonne 22 December, 2017 at 21:03 Reply

  Mooi geschreven weer en wat een boel inzichten. Goed dat je het offline leven boven het online leven stelt, dat is tenslotte waar het leven om gaat. Je foto’s waren weer mooi als altijd! Alle goeds voor komend jaar :)

 4. Angélica 22 December, 2017 at 21:53 Reply

  Wat een prachtige verhalen weer, ik begrijp je ook zo goed wat betreft dat bloggen en sociale wereldje. Zolang je maar door blijft bloggen zoals je al deed vind ik het goed ;) Zou je verhalen niet willen missen!
  Prachtige bestemmingen ook weer! Ik ga toevallig begin volgend jaar ook naar Malaga, haha, heb je nog tips toevallig? :D Ik weet helemaal niks!
  Kan nou al niet wachten op je Australie & Nieuw-Zeelandverslag!

  • Laura 4 January, 2018 at 11:55 Reply

   Jaaa, het blijft een gek wereldje. Het is zo veranderd! En jaaa, blijf ik zeker doen <3 Jaaaa Malaga, staan tips op mn blog! Zo leuk daar!

 5. Kelly 25 December, 2017 at 18:18 Reply

  <3 Prachtig om te lezen hoe je de verandering van eind 2016 vast hebt weten te houden in 2017 en hoeveel goeds het jou/jullie gebracht heeft. Ook zo herkenbaar, dat je zo aan het eind van die roerige twenties een beetje het gevoel krijgt dat puzzelstukjes op hun plek vallen, althans, zo lees ik het en zo voel ik het bij mezelf.

  Voor nu brengt 2018 me in ieder geval mijn 30e verjaardag, een reis met m'n omaatje van 83 naar Lapland, terug naar Indonesië (Flores deze keer) en ik wil er online nog niet teveel over kwijt (je weet nooit wie hier toevallig meeleest ;-) ), maar halverwege 2018 gaat er ook een grote verandering plaatsvinden. Genoeg moois om weer van te dromen dus!

  Geniet van Zweden!

 6. Zo simpel is dan geluk 30 December, 2017 at 11:11 Reply

  Prachtige reizen heb je gemaakt en wat een geluk dat ik daar door middel van jouw blog een beetje van heb mee mogen genieten. Het is mooi om te lezen dat je echt voor jezelf hebt gekozen dit jaar en hebt gedaan waar jij gelukkig van wordt.
  Zelf ben ik twee keer op vakantie geweest. De ene keer heb ik alleen maar ziek op bed gelegen. De andere vakantie was onverwacht en vooral gericht op rust en ontspanning, samen met een ernstige en ongeneeslijke zieke vriendin. Ik ben heel dankbaar dat we dit nog hebben kunnen doen samen.

  • Laura 4 January, 2018 at 11:52 Reply

   Aaah, dat vind ik mooi om te lezen, dankjewel. Hoop je nog lang mee te kunnen nemen! En wat verdrietig dat je er ook zo ziek was. Wel heel mooi dat je nog een reisje met je vriendin hebt kunnen maken. Koesteren!

Post a new comment

Lees ook: