(Nederlands) TRAVEL / 11x bijzondere accommodaties in Zuid-Afrika – Waar ik sliep in Limpopo, Blyde River Canyon & Kruger NP

23
outpost

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Afrika, DESTINATIONS, Hotspots, Must Sleep, The Boho Guide, TRAVEL, Travel Tips & Inspiration, Zuid-Afrika

Leave a reply

23 comments

 1. Sanne Grieten 15 January, 2018 at 07:56 Reply

  Ik kan niet geloven dat ik vroeger niet naar Afrika wou reizen. Geen idee wat me bezielde, maar door de jaren heen ben ik verliefd geworden op Zuid-Afrika, wetende dat ik er nog nooit ben geweest. Ik hoop dit binnenkort wél te doen en dan komen deze bijzondere, mooie accommodaties goed van pas. Dank voor delen!

  • Laura 29 January, 2018 at 08:58 Reply

   Haha aaaahw, zo grappig! Ik wilde juist altijd heeel graag naar Afrika als klein meisje (Lion King!) en het was dan ook de eerste buiten-Europa reis die ik maakte (en bleef een jaar hangen haha!). Zo verliefd, hoop dat je er snel kan zijn!

 2. Lotte 15 January, 2018 at 08:22 Reply

  Wow Lau, je verbaast me iedere keer weer met die plekken die jij vindt, zo inspirerend! Ik wil ook op safari in een lodge.

 3. Denise 15 January, 2018 at 09:18 Reply

  Onafgebroken ‘Ohoooohhh’ zuchtend ben ik net door alle foto’s heen gescrold. Wat een geweldig mooie accommodaties! Ik hou zooo van hout, en alles lekker ‘open’ en met veranda’s met mooie uitzichten. Schitterend! Ultieme wegdroomaccommodaties! Ik ben 6x in Afrika geweest, maar meestal in Noord-Afrika en 1x in Senegal. Zuid-Afrika en de rest van Zuidelijk Afrika lijken me echt heel mooi!

 4. Simone | Paper Travels 22 January, 2018 at 22:12 Reply

  Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op Zuid Afrika na het lezen van deze post. En dat terwijl ik er nog nooit geweest ben. Afgelopen jaar voor het eerst een beetje aan safari mogen ruiken in Senegal en nu wil ik voor het echte werk gaan. Lijkt me helemaal fantastisch!

 5. Thijs 10 March, 2018 at 21:17 Reply

  Wauw, wat een fantastische foto’s! Heb niet alleen veel reisinpsiratie opgedaan, maar ook interieur inspiratie. Die badkuipen, geweldig! En al die wilde dieren, ik ben jaloers! Hopelijk kan ik er snel een keer naartoe. Je blog is heel gaaf! Ga zo door.

 6. Cornelis Pels 2 January, 2021 at 15:06 Reply

  Heb Zuid Afrika van links naar rechts en van onder tot bijna boven doorkruist, maar mis op mijn lijst nog een groot gedeelte van Limpopo en had gehoopt in feb. 2021 naar Waterberg (Marakele/Welgevonden) en verder naar Venda en Magoebaskloof te gaan en vandaar dat ik je voortreffelijke site direct op mijn te bezoeken lijstje heb gezet.
  Ben (81jaar) inmiddels 12 keer in Zuid Afrika geweest en hoop dit bovenstaande toch echt nog een keer mee te maken.

  • Laura 5 January, 2021 at 21:02 Reply

   Dag Cornelis, wat ontzettend leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen en wat mooi dat je al zo vaak in Zuid-Afrika bent geweest. Ik zou in 2020 ook nogmaals terug naar de Limpopo regio te reizen, ik hoop toch echt dat dat ergens dit jaar wel weer kan… Wie weet treffen we elkaar daar toevallig! Wat prachtig ook, met 81 jaar!

Post a new comment