(Nederlands) TRAVEL / 10x bijzondere momenten op de mooiste plekken in Bali

37
bali

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Azië, Bali, DESTINATIONS, TRAVEL, Travel Must Do's, Travel Stories

Leave a reply

37 comments

 1. Zo simpel is dan geluk 29 August, 2017 at 08:37 Reply

  Zo mooi dat jullie dit hebben kunnen doen. Bali lijkt me ook echt een prachtig land. Helaas is reizen voor mij niet echt haalbaar en voor mijn vader met progressieve MS al helemaal niet. Dus zo’n reis samen zit er niet in.

 2. Shamira | Kompas 24 30 August, 2017 at 07:47 Reply

  Mijn eerste kennismaking met Bali was niet zo best (na een paar dagen liepen we een flinke voedselvergiftiging op), maar als ik dit lees en de foto’s zie moet ik misschien toch maar overwegen om ooit eens terug te gaan. Het een tweede kans geven ;)

 3. Denise 30 August, 2017 at 08:37 Reply

  Prachtige reis meid! Je hebt echt bijzondere plekjes ontdekt. Leuk dat je dit met je vader hebt gedaan. Ik vond Bali heerlijk en zou zo terug willen keren. Die Tegallagang rijstvelden kan iedereen inderdaad het beste skippen. Super toeristisch en weinig authentieks aan. Er zijn zoveel mooiere alternatieven!

 4. Lies 31 August, 2017 at 06:57 Reply

  Wowwww dacht dat Bali echt nieet meer leuk was maar dus nog wel pure plekken te vinden. Ziet er fantastisch uit!

 5. Jessica 1 September, 2017 at 15:23 Reply

  Zo gaaf dat je dat inderdaad met je paps hebt kunnen doen :) Mijn mam kwam me dit jaar in Spanje opzoeken tijdens m’n verjaardag, maar het zou onwijs gaaf zijn om nog een keer met haar te gaan backpacken en rondreizen :)

 6. Elisa 1 September, 2017 at 20:22 Reply

  Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt! Is iets bijzonders om dit te kunnen doen, moet je echt koesteren (maar dat doe je volgens mij). Mijn ouders reizen niet meer vanwege mijn stiefvaders chronische ziekte, sindsdien ga ik elk jaar met mijn moeder een paar dagen weg. Eind dit jaar wordt ze 50, het is al jaren haar droom om een cruise te maken. Ik heb dus een 4-daagse cruise op zo’n over the top luxe schip geboekt door de middellandse zee :-). Geniet ervan nu het nog kan, dit zijn de mooiste herinneringen!

  • Laura 8 September, 2017 at 18:02 Reply

   Jaaaa, dat doe ik zeker. Zo mooi! En wat fijn dat je ieder jaar met je moeder weg gaat. Ook heel bijzonder, blijven doen <3 En wat een mooi cadeau zeg, alvast veel plezier!

 7. Kelly 5 September, 2017 at 20:21 Reply

  Wat een schitterende trip heb je gemaakt met je vader en wat heb je hem de mooiste plekjes op Bali laten zien! Zó bijzonder om dat met elkaar te mogen delen. Ik word ook nog steeds helemaal warm van binnen als ik denk aan toen mijn vader me in Nepal op kwam zoeken en we samen twee weken rondreisden. Herinneringen voor het leven! In februari ga ik met mijn oma van dan 83 naar Fins Lapland, een grote droom van ons beiden en ik weet nu al dat dat een heel bijzondere reis gaat worden <3

 8. Jorinde 6 September, 2017 at 12:28 Reply

  Wat een prachtige reis hebben jullie samen gemaakt! En ook direct herinneringen die je je leven lang bij zullen blijven, denk ik! Wat bijzonder dat je dit hebt kunnen doen met je vader. Afgelopen maart ben ik met mijn moeder op citytrip naar Valencia geweest. Dat zijn ook erg dierbare herinneringen geworden! Bij het zien van je foto’s word ik trouwens steeds meer verliefd op Bali. Wil daar nog erg graag heen! :-)

 9. Lotte 12 September, 2017 at 13:15 Reply

  Ziet er uit als een prachtige reis!

  Het is mooi om te zien dat je niet alleen de zon zee strand foto’s laat zien! Dit geeft een veel beter beeld!

  Bali staat ook hoog op mijn lijst. Om de een of andere reden is Azië voor mij een continent dat mij toch iets minder trekt in tegenstelling van veel anderen. Wat dat betreft ligt mijn bucket list toch meer richting noord, midden en zuid-Amerika. maar als ik dan toch naar Azië zou gaan dan heel graag Bali!

  • Laura 28 September, 2017 at 08:23 Reply

   Zo leuk om te horen, ik ben juist veel in Azië en Afrika te vinden en (te) weinig in Amerika!

   En jaaa, Bali is veel meer dan dat. Sowieso veel meer dan de toeristische bubbel die er nu is in het zuiden op Bali!

 10. Julia 1 February, 2018 at 07:50 Reply

  Hoi! Klopt het dat de Bali artikelen het niet goed meer doen? Ik zie steeds maar 1 foto en ben juist super benieuwd aangezien wij deze zomer waarschijnlijk gaan :).

Post a new comment

Lees ook:

MINDSTYLE / Sincerity

I get such a sweet and nice comments, I am extremely grateful for that. Yesterday I was a little bit shocked.I received a (very sweet ...