STORY FROM THE HEART PART VII – Even bijkletsen

56

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

LIFESTYLE, Personal, Stories from the Heart

Leave a reply

56 comments

 1. Shirley 28 September, 2017 at 18:59 Reply

  Wat schrijf je toch fantastisch! Echt een inspiratiebron. Ik vond vooral ‘Ik, soms met mijn ziel onder m’n armen maar vooral met mijn hoofd in de wolken. ‘ prachtig! Wat fijn om te lezen dat het goed gaat en dat je de rust hebt gevonden. Ik groei lekker met je mee! X

  • Laura 28 September, 2017 at 19:01 Reply

   Ahhh, dat vind ik zo fijn om te lezen. Had echt een tijd een writers block. Nu komt het soms weer vanzelf <3 En jaaa, jij maakt ook van die mooie en volwassen keuzes binnen ‘ons’ wereldje!

 2. Malou 28 September, 2017 at 19:28 Reply

  Jaaaaa weer een mooi, nieuw verhaal! <3
  Fijn om te lezen dat het zo goed met je (jullie) gaat. En een rood gelakte hut in Zweden tijdens de feestdagen; wat gaaaaaaf en mooi en leuk! (En koud, hahaha)

 3. Nathalie 28 September, 2017 at 19:35 Reply

  “De blogwereld uitgespeeld”, dat vind ik een hele mooie :D Ik volg je nog altijd heel graag! Wie weet komen we elkaar tegen in Nieuw-Zeeland, daar zijn we in februari en maart! Verder kan ik je misschien over een maandje blij maken met wat foto’s op Instagram uit Mongolië :) Ik kijk al heel erg uit naar je verhalen over India en Nepal. Veel plezier zaterdag!

 4. Lotte 28 September, 2017 at 19:47 Reply

  Precies dit! Genieten van het leven (offline), plezier beleven aan het online wereldje en jezelf er niet in verliezen, prachtige bestemmingen aandoen en veel tijd doorbrengen met dierbaren. PS: ik duim voor een klik zaterdag en misschien ook voor die bruiloft in 2018. ;-) Liefs uit België!

 5. Amy 28 September, 2017 at 19:59 Reply

  Zo fijn om te lezen dat het goed gaat met jullie! Dat je rust hebt gevonden en jullie, jullie dromen najagen!
  Ik kijk altijd graag, en met bewondering, naar jullie foto’s. Ik kijk liever foto’s dan dat ik lees? Dat geeft mij altijd een mooi beeld van waar jullie geweest zijn. Dus ga vooral door op jullie tempo en jullie wijze.
  Voor ons was 2017 een roerig jaar, die ons vooral dichter naar elkaar heeft gebracht en ons sterker heeft gemaakt in onze relatie. Hoezo goede huwelijkstest? We kijken uit naar een positiever 2018 waar wij (nu) hopelijk wel opnieuw papa en mama mogen worden.
  Ik vind het mooi om te “zien” hoe jij jezelf bent geworden in al die jaren Laura!

  • Laura 28 September, 2017 at 20:39 Reply

   Och Amy, wat verschrikkelijk om te lezen <3 Verdrietig lijkt me dat en inderdaad een ‘goede’ test, hoe stom ‘t ook mag klinken. 2018 wordt jullie jaar, daar duim ik voor!

   • Amy 28 September, 2017 at 20:58 Reply

    Dank je! Ja, het was/is zeker een verdrietige tijd maar we komen er bovenop en geven het een plekje in ons hart. 2018 gaan we een mooi jaar van maken, wat er ook gebeurd. Bij de pakken neerzitten is geen optie. Plus onze Maura geeft ons daar geen kans toe.
    You Will see!
    Ik kijk uit naar al jullie mooie foto’s en misschien wel een prachtige trouwfoto voor aan jullie indrukwekkende wall!

 6. Christa 28 September, 2017 at 20:05 Reply

  Enorm genoten van je prachtige schrijfsels en plannen voor de komende maanden en volgend jaar. Ik ga ze zeker lezen, volgen en er enorm van genieten, zo ook van je mooie foto’s. Ook wens ik jullie samen een liefdevolle toekomst, samen met de nieuwe 4- voeter. Lieve groetjes ????

 7. Caro 28 September, 2017 at 20:30 Reply

  Wat een fijne update om te lezen! Mooi hoe je de balans beschrijft die je nu hebt gevonden en ik kan niet wachten om verder te lezen over alle mooie avonturen die je tussendoor allemaal hebt beleefd. Ik duim voor een lief hondje zaterdag!

 8. Malou 28 September, 2017 at 20:40 Reply

  Mooi mooi mooi. Ik volg jou en je verhalen en beelden zo graag! Ik vlieg 16 oktober naar mijn vriendje in Nepal. Zo fijn en spannend om elkaar na vijf maanden weer te zien =]
  Liefs

 9. Angélica 28 September, 2017 at 20:42 Reply

  Wat heerlijk om te lezen allemaal! <3 Ik snap je helemaal wat betreft dat gedoe van de bloggerswereld en de mooiste instagramplaatjes – ik ben er ook wel een beetje klaar mee. Ik vind jouw blog juist zo geweldig omdat 'ie zo persoonlijk is!

  En EEN TECKEL? Aaaah zo leuk! Ik heb een collega die geobsedeerd is door teckels en nou stuur ik haar altijd foto's van teckels als ik er 1 zie – en nou zie ik ze natuurlijk OVERAL. Eigenlijk vind ik zo ook wel heel cute haha. Zo'n langharige is leuk!

  • Laura 28 September, 2017 at 20:50 Reply

   JAAAA TECKELS, ben ook al jaren geobsedeerd, haha! Ben ZO benieuwd of het klikt. Het is een beetje een rommelteckeltje met rommelhaar, niet raszuiver maar des te beter! En wat lief, vind ik fijn om te horen.

 10. Denise 28 September, 2017 at 20:46 Reply

  Juist hartstikke mooi dat je die rust en dat geluk gevonden hebt. Uiteindelijk willen we dat allemaal en blijven we (soms door eigen enthousiasme, succes of het gevoel mee te moeten doen) maar keihard doorgaan en ons best doen zonder te weten waarom. Knap dus juist.
  Prachtige foto’s bij je blog! En ik moest lachen om ‘boze hondenmensen’. ?
  En je feed? Tja, die was juist afgelopen week echt mooi van kleur. Dat zei ik toevallig nog.
  Liefs!

  • Laura 28 September, 2017 at 20:49 Reply

   Jaaa <3 inderdaad! En ik vond de kleurtjes ook mooi, dat was niet bewust! Afrika is één en al goud <3 Vond ik lief. Maar ik mis het dat ik bijna geen random foto’s meer plaats! Lief ben je, x!

 11. Sabine 28 September, 2017 at 20:57 Reply

  Owww wat een prachtig overzicht heb je weer geschreven! Zoveel bewondering voor jou hoe je de dingen aanpakt en beleeft. Wij gaan morgen na twee maanden Buenos Aires weer terug naar huis in Bogotá. Het heeft veel losgemaakt, veel plannen gekweekt maar ook onzekerheden opgeroepen. Niet alleen dat ik eindelijk na al die jaren de ballen heb om voor mezelf te gaan beginnen, maar ook de discussie over waar we eigen willen (en vooral kunnen ivm het werk van mijn man) wonen. Rust in mijn hoofd heb ik bepaald niet maar ik hoop dat de komende tijd te kunnen vinden als alles een beetje gaat lopen. Ohja en wat gaaf dat jullie een hondje gaan krijgen! Ik duim ook mee! Toevallig denk ik ook na over een hondje, gewoon omdat het in Buenos Aires zo veel makkelijker is (dan in Bogotá) en nu ik thuis ga werken het best wel uit zou komen. Maarja dat reizen en eventueel verhuizen maakt het wel lastig… Op bezoek in Nederland zit er dan niet in met de hond en moet ie naar een hondenhotel, net als tijdens elke andere reis. Weet niet of dat een goed idee is… Daarnaast heb ik nul verstand van honden maar ik leer graag :) Nouja in ieder geval weer bedankt voor je inspirerende stuk!

  • Laura 28 September, 2017 at 21:05 Reply

   Ahhh, dat is zo fijn om te lezen en wat lief. Ik heb juist veel bewondering voor jou, hoe jij dat allemaal doet daar. Ik kan me voorstellen dat dat weer wat onzekerheden oproept, maar onzekerheden zijn uitdagingen! Net als een hondje.. Als jullie dat echt graag willen en genoeg liefde hebben voor zo’n lieverd, dan heeft hij al een heel fijn huisje en als je hem of haar een stabiele opvoeding geeft is het erg niet erg dat er af en toe een oppas of hondenhotel aan te pas komt, lijkt mij. Ik ben ook geen expert, haha! Wellicht is er een noodopvang voor honden in Bogotá? Dan zou je een oudere hond kunnen nemen die al ZO blij zal zijn met een huisje en baasjes!! <3

 12. Zoë 28 September, 2017 at 20:58 Reply

  Wat super goed dit. Heerlijk verfrissend! Ik vind het zó fijn om te zien, na jaren van de “ik zou m’n blog nooit opgeven en veranderen en BLA”-trend dat er wordt ingezien dat ALLES in het leven aan verandering onderhevig is. Thank the lord! En dat laat zich afgelopen jaar meer dan ooit zien. Mooi hoe iedereen daar zijn/haar eigen weg in vindt. Blijf altijd doen wat goed voelt, mooi mens!!

  • Laura 28 September, 2017 at 21:01 Reply

   Ja inderdaad, iets heel typisch! Ik ben ergens wel heel trots dat ik me er nooit in heb verloren, nog steeds geen banner op m’n blog te zien bijvoorbeeld. Maar natuurlijk doe ik ook wel eens iets commercieels. Zolang ik er maar achter sta! En ja, mooi om te zien. Ik vind jou YT stap zo briljant en passend, zo mooi ook! <3

 13. Suzanne 29 September, 2017 at 06:06 Reply

  Wat fijn dat het goed met je gaat! En aaaaaaah een teckel! Te leuuuk! Ik droomde ook altijd over een teckel maar werd toch een labrador ? Maar een hond is zo gezellig als je thuis werkt! Hopelijk gaat het door zaterdag!

 14. Milene 29 September, 2017 at 07:15 Reply

  Goh wat is dit toch herkenbaar. Ik heb de rust helaas nog niet gevonden maar mooi om te lezen dat jij ‘m wel hebt gevonden. Fijn ook dat het tussen jullie zo goed gaat :-) Ik sta nu op het punt om naar Schiphol te gaan voor een srprs stedentrip en ga in het vliegtuig eens over deze prachtige woorden nadenken. Thanks, Laura! Zoals altijd geef je me weer stof tot nadenken. x Milene

 15. Arthur Coolen 29 September, 2017 at 15:32 Reply

  Lieve Laura, prachtig geschreven weer, recht door zee en onthutsend, zoals ik je graag lees. Onze reis door Bali was overweldigend, niet alleen qua land en personen, maar vooral samen met jou mijn lieve dochter. Ik hou mijn hart vast voor alle mensen die we hebben leren kennen daar, en de dreigende vulkaanuitbarsting. Mogen hun goden ze veilig houden.
  Je schrijft over volwassen worden, rustiger aan doen, misschien minder reizen zelfs. Op je lezers en volgers van de afgelopen jaren zou dat over kunnen komen als een opzetje richting einde van al deze mooie, emotionele en hartverwarmende verhalen. Ik weet beter, je bent met de mooiste reis bezig die er is, en je bent nederig én trots genoeg om die te delen.

  Die van jouw leven!!!

  Samen met alle dieren en mensen die daar deel van uitmaken. Ik ben trots en dankbaar dat je mijn dochter bent. En ik weet zeker dat de hemel ook internet heeft, dus ik ben niet alleen.

  Ik heb je lief, dochter mijn!!

  Papa

 16. Michelle 30 September, 2017 at 07:05 Reply

  Alleen maar LIEFDE! ♡ Was al bijna de hele week offline hier in Maleisie, maar we wilden een vlucht boeken. Toen ik de wifi aanzette, kwamen de popups (waaronder die van jouw blogpost op FB) binnenstromen en kon ik het niet laten even te lezen ;-) Fijn, fijn, fijn. En heel blij voor jou, knuffel vanaf Penang! En nu ga ik weer offline, haha! ♡

 17. Iris 1 October, 2017 at 09:15 Reply

  Wat prachtig en fijn om dit te lezen! Mooi dat het goed met je gaat, dat je verandering omhelst en blijft schrijven vanuit passie. Ik vind dat altijd het allerfijnst om te lezen. En ik zag gisteren jullie lieve hondje, zoooo schattig en knuffelbaar ook. Lekker genieten <3

 18. Shamira | Kompas 24 8 October, 2017 at 15:09 Reply

  Prachtig geschreven! Veel plezier tijdens de grote reis volgend jaar, de schoonheid van Nieuw-Zeeland heeft echt mijn hart gestolen. Ik weet zeker dat je het fantastisch gaat vinden als je zo van natuur en rust houdt. Oh, en hartje voor jullie hondje!! Ik zie Pretzel iedere keer voorbijkomen als ik mijn Instagram open haha. Zo lief <3

 19. Lizette 7 November, 2017 at 19:22 Reply

  Alweer een tijdje geleden, maar toch heel fijn om deze blog van je te lezen, Laura. Fijn dat je meer rust hebt gevonden, het jaar zoals het tot nu toe gaat is je van harte gegund na de wervelstormen. Ik denk dat je de blogwereld niet alleen al geleefd hebt, je hebt hem zowat uitgevonden tot wat het nu is en ik hoop dat je er kleur en vorm aan blijft geven. Oh, enne Pretzel is kei cool!

Post a new comment

Lees ook:

TRAVEL / Wanderlust

Luang Prabang, Laos 2013 Wanderlust. Als je iemand vraagt wat mijn passie is, roept iedereen reizen. Leven uit je backpack, low budget, tussen lokale bevolking op ...