(Nederlands) STORY FROM THE HEART PART V – Even bijkletsen

77

Soon.

LIFESTYLE, Personal, Stories from the Heart

Leave a reply

77 comments

 1. Josianne 4 April, 2016 at 11:48 Reply

  Mooi geschreven Laura, en ik ben heel blij om te lezen dat je je weer goed voelt en dat je de rust weer hebt gevonden :) Ik kan niet wachten op nieuwe verhalen, maar ik snap heel goed dat die verhalen komen als jij tijd, rust en zin hebt om die verhalen te schrijven. En in de tussentijd geniet ik van prachtige foto’s <3

 2. Rianca 4 April, 2016 at 11:50 Reply

  Ik denk dat je een voorbeeld bent voor vele. Je schrijft prachtig. Je blijft dicht bij jezelf en je volgt je hart. Ik geniet van de reizen die je maakt, van de films die jullie maken en je geeft me elke keer weer een hoofd vol inspiratie en de motivatie om ook mijn eigen hart te volgen. :)

 3. Anouk 4 April, 2016 at 12:25 Reply

  Heel mooi geschreven (weer). Je verhalen boeien mij altijd. Van de eerste regel tot het laatste woord zit ik aan mijn laptopscherm gekluisterd. Wat ben ik trots op de gemaakte keuzes van afgelopen jaren, wat een kei moet je zijn en wat sterk moet je in je schoenen staan om het te doen zoals jij het hebt gedaan. Je bent een fijn mens. Een heeeel fijn meisje, dame, vrouw ;-). Je bent echt een inspiratiebron voor mij. Jij ook bedankt voor het er altijd zijn. Sorry voor mijn sorry’s ;-). KANJER!

 4. Marijke 4 April, 2016 at 12:27 Reply

  Wat mooi geschreven. Wat klink je toch rustig en zelfverzekerd! Ik ben zo blij voor jou! Blijf vooral doen wat je gelukkig maakt en waar je energie van krijgt! Je mag terecht trots zijn op What About her… puur en oprecht, heerlijk om lezen!

  • Laura 4 April, 2016 at 16:13 Reply

   Dankjewel lieve Marijke! Jaaa, zo voel ik me ook de laatste tijd. Al moet ik wel zeggen dat dat in mijn rollercoaster zo weer kan omslaan, haha. Maar ik voel me goed! :)

 5. Anna 4 April, 2016 at 13:00 Reply

  Wat een fijn stuk. En wat prachtig dat je je zo fijn bij alles voelt momenteel. Heerlijk lijkt me dat! Erg eigenlijk, dat zo’n ‘droombaan’ bestaat uit zoveel verplichtingen en hokjes – ik kan me heel goed voorstellen dat dat niet helemaal prettig gevoeld heeft. Als ik het zo lees, denk ik ook dat de keuzes die je gemaakt hebt veel beter aansluiten bij jouw levenswijze. En die levenswijze vind ik heel erg inspirerend. :)

  • Laura 4 April, 2016 at 16:12 Reply

   Jaaa, heel erg eigenlijk. En er wordt nu zo op gehamerd bij bloggers, dat ze maar groter en bekender moeten worden. Heel erg! Dankjewel!

 6. Sonja 4 April, 2016 at 13:02 Reply

  Oooohh wauw jeetje, jij kan alles toch altijd zo mooi verwoorden! Ik vind het heel knap van je Laura, dat je ondanks de druk vanbuiten die je vast wel hebt gevoeld, toch kan en durft te kiezen voor waar jij echt gelukkig van wordt. Ik vind het prachtig, en ik vind het inspirerend. Geniet van het leven!! Want wat is het inderdaad mooi, hè! X

 7. Joëlle 4 April, 2016 at 13:48 Reply

  Ik vind het heel stoer hoe je zo voor je eigen definitie van succes durft te kiezen. Fijn dat je je weer zo goed voelt!

 8. Jessica 4 April, 2016 at 13:48 Reply

  Blijf vooral doen waar jij energie van krijgt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen lieve Laura! Mensen zullen altijd een mening over jou, jouw werk en What About Her hebben. Mensen hebben nou eenmaal graag een mening over alles, niet per definitie altijd slecht natuurlijk ;p Mijn vader kwam ooit met een wijze les: leer los te laten, dat is de sleutel tot geluk. En ik denk dat dat nu precies is wat jij hebt gedaan. Je losmaken van die verplichtingen, die vooroordelen, die meningen, die druk en die verwachtingen van anderen. ;-)

 9. Iris 4 April, 2016 at 15:29 Reply

  Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik heb er heel veel bewondering voor dat je meer voor je eigen geluk hebt gekozen en wat goed voelt voor jou. Dat is behoorlijk moeilijk en zeker in deze tijd. Ik vind je verhalen heel fijn om te lezen, ga vooral zo door, maar vooral op jouw tempo. You go girl!

 10. Mellisa 4 April, 2016 at 17:00 Reply

  Fijn om te lezen dat je jezelf weer hebt gevonden! Ik vind jouw reizen altijd super fijn om te lezen en zien, niet dat je dan op 5 blogs hetzelfde voorbij ziet komen. Je brengt het altijd super :) Echt knap dat je het allemaal voor elkaar weet te boksen! Ik vind het zelf best lastig om te doen wat ik echt wil en wat me echt leuk lijkt, je wordt snel door je omgeving een bepaalde richting ingeduwd. Gelukkig ben ik er nu achter gekomen dat wat me altijd is aangepraat qua carriere, helemaal niks lijkt. Nu lekker straks doen wat ik echt wil :)

 11. Jenny - ikreis.net 4 April, 2016 at 17:19 Reply

  Fijn dat je een balans hebt weten te vinden waar je je goed bij voelt! Reizen is heerlijk, maar iedere week weer naar een ander continent vliegen is zeer vermoeiend. Beter minder zien en het goed zien, dan alleen maar bestemmingen afstrepen.

 12. Zo simpel is dan geluk 4 April, 2016 at 17:26 Reply

  Ik vind het alleen maar heel erg mooi en knap dat je trouw blijft aan jezelf! Fijn dat je de rust weer hebt gevonden en gelukkig bent met wat je doet. Echt heel erg fijn! Geniet van alle mooie dingen die je op de planning hebt staan!

 13. Cindy 4 April, 2016 at 17:53 Reply

  Normaal reageer ik eigenlijk nooit maar ik vind dit zo mooi geschreven! Ik merk zelf dat ik van veel blogs veel artikelen oversla omdat het allemaal zo commercieel en soms zo inspiratieloos is. Bij jou blog heb ik dat nooit en ik lees elk artikel met veel plezier omdat het duidelijk met liefde is geschreven. Ga vooral zo door en hou je passie voor het bloggen en het reizen, dan blijf ik je site met plezier volgen.

 14. Debby 4 April, 2016 at 18:02 Reply

  Mooi hoor Lau! Vind het knap dat je zo dicht bij jezelf blijft. Maar jeetje, ik vind het nog steeds knap hoor, hoeveel jij reist en daar de puf voor hebt! Ik vind het tof dat je blog geen verplichting is voor je en dat je af en toe ook gewoon even weg bent, en niks publiceert, en je filmpjes met kwaliteit terecht komen en niet zo snel mogelijk in elkaar gezet als je terug bent. En je verhalen blijven altijd prachtig. Geniet van de komende reizen! Hoop je gauw weer ‘s te zien :)

  • Laura 5 April, 2016 at 18:30 Reply

   Ah, thanks honey! Zo lief. Ik ben juist best rustig aan gaan doen! Vorig jaar was ik nu al 10 keer weggeweest, nu 4 keer. Haha! Maar wat mooi dat je dat zo ziet, van de posts en filmpjes. Voelt ook veel fijner, het is ook zo druk! En ja honey, we moeten onze date opnieuw plannen!

 15. Lotte - scratchingmymap 4 April, 2016 at 18:55 Reply

  Yay! Super dat alles op zijn plooi gevallen is! Goed dat je in december eindelijk nog eens vrij nam, goed dat je met je lief naar “jouw” Zuid-Afrika ging en al helemaal goed is dat nu dan ook alles wat je doet, goed voelt. Dat is vaak het woord goed in 1 zin. :-) Fijne vooruitzichten heb je daar, zoveel natuurschoon (Ierland, Namibië!), daar ga je van genieten. Ik kijk al uit naar je volgende hersenspinsels, gedachten, foto’s en beelden. Genieten, elke dag weer. Zeker nu dat het ein-de-lijk lente is.

 16. Carolien 4 April, 2016 at 19:20 Reply

  Hooggevoeligheid brengt met zich mee dat jij dit met passie kunt doen maar het is soms ook vermoeiend omdat je alles afweegt, veel reflecteert, wikt en weegt. Hooggevoelige mensen zijn emo mensen en kunnen moeilijk keuzes maken maar hebben zo hun rust nodig! Fijn dat je die rust hebt gevonden. Zelf worstel ik nog met balans tussen bloggen, commercie. Communicatie en mijn fotografiebedrijf. Hoewel ik lang niet zo groot en populair ben, herken ik wel het eeuwige getwijfel en de behoefte aan mijn eigen weg te gaan. En vooral, genieten!!

  • Laura 5 April, 2016 at 18:25 Reply

   Klopt helemaal! Heel vermoeiend inderdaad. :( Kan me voorstellen dat je ook die balans zoekt, met al die verschillende dingen. Blijft lastig! :) Succes, geniet!

 17. Louise 4 April, 2016 at 20:55 Reply

  Mooi geschreven en fijn om te lezen dat je geen spijt hebt van je beslissing. En nog fijner om te lezen dat het allemaal zo goed met je gaat! Geniet :)

 18. kisha 5 April, 2016 at 07:42 Reply

  Wat een prachtig verhaal. En wat fijn dat je nu je weg heb gevonden dat is een van de fijnste dingen die je maar kan hebben.

 19. Bernette 5 April, 2016 at 07:46 Reply

  Ik geniet altijd intens van jouw verhalen. Eerlijk, puur, oprecht. Jij volgt je eigen hart en dat is wat ik zo ontzettend tof vind om te lezen. Fijn dat je er nu zelf ook weer van kan genieten, want dat is je enorm gegund!

 20. Denise 5 April, 2016 at 12:17 Reply

  Wat mooi, Laura. En wat lief dat iedereen hier altijd zo lief op je blog reageert. Genoeg fijne mensen nog op deze wereld!

 21. Malou 5 April, 2016 at 17:37 Reply

  Jeej Lau, wat fijn dat je je rust weer hebt gevonden! Heel goed om te lezen! En ja ik vind het hier nog net zo fijn ;-).
  En wat tof dat je naar Namibië gaat!!!!

 22. Fardou 5 April, 2016 at 21:36 Reply

  Wat ontzettend mooi geschreven. En wat heerlijk dat je je rust hebt gevonden. Je moet je gevoel en hart volgen en doen wat je gelukkig maak. Leef het leven!

 23. Marieke 6 April, 2016 at 15:38 Reply

  Wat heb je een prachtig verhaal geschreven, knap dat je zo dicht bij jezelf durft te blijven en keuzes maakt die echt niet makkelijk zijn. Maar je doet het en dat is lef tonen! Voor mij was afgelopen jaar niet makkelijk en daarin heb ik ook moeilijke keuzes moeten maken. Ik ben een heel eind op weg en ook ik ga er weer komen. Maar hoe moeilijk is het om je hart te volgen en je verstand even te parkeren! Vaak weten we het voor een ander beter en zet je jezelf langs de zijlijn. Zet hem op want volgens mij ben je heel goed bezig je hart te volgen!

  • Laura 7 April, 2016 at 13:06 Reply

   Dankjewel, doet me goed! En inderdaad, dat is heel lastig. Goed dat jij ook op weg bent, heel veel succes en volg je hart. Altijd! :)

 24. Marcella 10 April, 2016 at 19:44 Reply

  Goed dat je een keuze hebt kunnen maken waardoor je beter in je vel zit. Zo fijn dat je dat hebt kunnen doen. Mooie reizen heb je in het vooruitzicht joh. Geniet er volop van! <3

 25. Eva 18 April, 2016 at 09:12 Reply

  Ik heb echt zoveel bewondering voor jou en hoe je dingen aanpakt, heel inspirerend. Ontzettend fijn dat je de rust hebt gevonden en je hart volgt. Liefs

 26. Naomi 20 April, 2016 at 12:42 Reply

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat, dat je kiest voor je eigen geluk en hoe je dat wilt invullen. Je bent inspirerend, omdat je in deze maatschappij waarin alles maar moet, kiest voor willen. Wat wil jij! Je bent een voorbeeld voor velen, luistert naar je eigen hart en dat pakt altijd goed uit! Ik wens jou heel veel liefde en zegeningen!

 27. Karlijn 28 April, 2016 at 10:10 Reply

  Wat mooi en fijn om te lezen Laura! En wat goed dat je voor jezelf hebt gekozen. Ik vind het zo knap en eerlijk gezegd zit ik hier met tranen in mijn ogen. Want wat ben jij een voorbeeld voor mij. Ik ben nu bijna klaar met mijn studie en hoor om de haverklap ieders mening over wat ik hierna ‘hoor’ te doen. Maar wat ik zelf wil? Niemand die daar naar vraagt. Ik ben een enorme twijfelkont, zie overal beren op de weg, maar zet af een toe een stap naar mezelf. Dit verhaal sla ik op in mijn hersenpan en hoop ik naar boven te halen op twijfelmomenten! X

Post a new comment

Lees ook: