(Nederlands) PACKING LIST / Inpaklijst road trip Noorwegen & Slovenië, wat neem je mee?

12

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

DESTINATIONS, Europa, Fashion, Noorwegen, Outdoor Adventure, Packing List, Road Trip, Scandinavië, Slovenia, TRAVEL, Travel In Style

Leave a reply

12 comments

 1. Lotte 28 August, 2017 at 19:08 Reply

  Hihi, Rummikub is onze favoriet op reis! Echt wel fan van jullie Landie en de prachtige plekken waar jullie stonden, maar ach, wat een pech hadden jullie seg! Voor de volgende trip wens ik jullie alvast een strakblauwe lucht toe!

 2. Hanneke 29 August, 2017 at 07:48 Reply

  Ha Laura
  Bij ons ging het dit jaar tussen Zweden, Tsjechië en Slovenië. Op de dag vóór vertrek besloten we dat de laatste het moest worden. Mede dank jouw mooie beschrijvingen zijn we naar Slovenië afgereisd. Wat een mooi land! Echt prachtig! Qua weer bleek het ook een goede keuze te zijn. Afgezien van een hagelbui (deukjes in de auto) en een deels weggewaaide tent was het geweldig ;-).
  Eén van de mooiste landen waar ik geweest ben.

  Noorwegen lijkt me ook prachtig. En zelfs bij regen is het prachtig. Die foto waar je in je gele trui op staat vind ik erg mooi.

  • Laura 29 August, 2017 at 07:53 Reply

   Wat super leuk om te horen dat je mede dankzij m’n artikelen naar Slovenië bent gereisd. En nog leuker dat het je ook zo heeft verrast! Ik vind Slovenië ook ZOOO mooi! <3

 3. Malou 30 August, 2017 at 07:53 Reply

  Wat een heerlijke plaatsjes en dito outfits! En de ultieme buitensfeer die jullie landrover uitstraalt: geweldig! Vandaar ook een vraag die niet over de outfits gaat maar de lampjesslinger die jullie hebben opgehangen ? Waar heb je die vandaan?

Post a new comment

Lees ook: