LIFESTYLE / There are always flowers for those who want to see them

29

Laura sonbeek 1

Zo heb je al tijden geen outfit foto’s, en zo heb je er twee deze week. Ik wil toch wat meer gaan shooten ter promotie van mijn upcoming shop; dus ook bij deze: de jurk is binnenkort te koop. Helaas was er geen zon te bekennen en het weer grauw, maar wel benauwd, dus ik had vandaag een happy dress aan en een strik van mijn haar gefabriceerd.

Nog even een nieuwtje in het kader van lifestyle: binnenkort een nieuwe categorie: hotspots! Vooral in Arnhem zelf ga ik op zoek naar de leukste plekjes op alle gebieden: horeca, winkels en andere initiatieven. Arnhem heeft echt leuke kleine ondernemers met passie voor wat ze doen en dat resulteert in allerlei leuke hotspots!

Op naar de foto’s, waar ik twintig keer op blote voeten in distels stapte, ik met de koeien op de foto wilde maar de koeien niet met mij en waar ik bijna in een vijver ben gedonderd.

Dress: vintage (in shop soon)
Laura sonsbeek 4

Laura sonsbeek 5

Laura sonsbeek 6

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

29 comments

 1. alinebouma 2 July, 2013 at 21:30 Reply

  ZO oneerlijk dat je loopt te pronken met leuke dingen die je gaat verkopen waar ik never nooit in ga passen :'( (want te klein. nee ik ben geen tientonner maar wel 10 meter lang) mooie foto’s again, pretty lady. En ik wil een tutorial van hoe je een haarstrik maakt!

  • Laura - what about her 2 July, 2013 at 21:39 Reply

   Wat is 10 meter want ik ben 1.76. Is dat ook 10 meter?

   Men neme een haarstrik en speldjes. En dan maak je een staart en dan op het laatst doe je hem er niet helemaal doorheen zodat je een dubbele hebt (zon ronde weet je wel. Eh.) met een pluk die uitsteekt. En dan verdeel je het dubbele naar links en rechts met een speldje en dan doe je die losse pluk wat het einde was over het midden en dan zet je het vast. Oke, ik ga geen tutorials bloggen, wat een ramp.

   • alinebouma 3 July, 2013 at 08:39 Reply

    Hahahaha ik snap er NIKS van!! Ik ben 1.87 trouwens. Misschien zelfs nog wel langer maar dit staat op m’n ID kaart.

 2. Debby 3 July, 2013 at 06:48 Reply

  Je gaat een winkel beginnen?! Wat vet!!! Arnhem is idd leuk. Ik wil ooit mijn trouwjurk bij Assepoester kopen, hoop ik haha.
  Ben benieuwd naar je shop hoor! Met je mooie foto’s.

  • Laura - what about her 3 July, 2013 at 07:20 Reply

   (Eerst) online, maar wel anders dan anders! En ben met meerdere plannetjes bezig op het gebied van winkels & interieur. En m’n freelance schrijfwerk. Lekker ondernemen :-) Jaaaa, Asspoester, die hebben ook zo’n hilarisch bordje op de deur. Gaan we samen jurken shoppen. ;)

   • Debby 3 July, 2013 at 08:07 Reply

    Te gek. Ik ben zelf ook van plan iets met m’n schrijfwerk te gaan doen, maar moet nog even een plan opzetten met een vriend van me. Whihi :D

Post a new comment

Lees ook: