LIFESTYLE / Eternity, it is the sun mingled with the sea

53

laura in zee4
Zoals ik al eerder vermelde, ben ik zaterdag ook even de Primark ingedoken onder het mom van ‘nu je er toch bent’. En daar nam ik, naast wat kleine andere dingetjes, dit jurkje mee! Bloemen, blauw en kant, een keer totaal wat anders. 

Zaterdagavond hadden we een heerlijke barbecue bij vrienden en iets te veel 43, en we besloten zondag na een sieradenparty (blog komt deze week!) naar het strand te gaan en een frietje te eten. Ik begin deze week met groene smoothies en moeilijke zaden, ben ik nu hip? Voor de gezondheid, niet voor de lijn. Dus nog even genieten van een frietje in het zand samen met 839943843 meeuwen. Dansen tussen de schelpjes, springen over de golven en wroeten in het zand. De zee geeft me altijd een fijn soort gevoel van hoop. De brutaliteit, speelsheid, rust en onvoorspelbaarheid. Het maakt me positief. Kastelen bouwen op het strand. En de onze in de lucht.

Op de terugweg een karma-momentje (athans, dat hopen we), we hebben heel blij in de auto naar elk persoon gezwaaid en getoeterd (ja, ik ben echt 25!). Briljant om die vrolijke reacties te zien. Of de totale negeer stand. Of het heel enthousiast terug zwaaien en echt die blik naar de ander te zien; ‘ken jij die?!’. 
Dress & belt: primark
laura in zee2

meeuwlaura en vief

laura in zee wij

zeesprong

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

53 comments

 1. Marcella 30 July, 2013 at 11:58 Reply

  Mooie foto’s, gaaf jurkje!! Staat je goed, en wat sta je stralend op de foto’s!

  Die gezonde smoothies neem ik puur voor mijn gezondheid, hoe hip het ook maar is. Vind je het lekker? Ik moest aan de spinazie smoothie wel wennen, maar vind het intussen heerlijk!

  • Laura - what about her 30 July, 2013 at 12:40 Reply

   Aw, dankjewel! Zee maakt me blij :-)

   Ik krijg vandaag een hoop boodschappen binnen, ik heb tot nu toe alleen een komkommer/venkel smoothie met zaden gemaakt. Best lekker, even wennen! Heb een heleboel besteld dus ik ben benieuwd, haha.

 2. Emma 30 July, 2013 at 17:11 Reply

  Mooie foto’s, prachtig <33 die setting, de kleren, de persoon, de zee als achtergrond ik word helemaal vrolijk van de sfeer.

 3. Simone 30 July, 2013 at 20:36 Reply

  Haha… Hele mooie foto’s inderdaad! Ik hou wel van dat zonnetje in de lens… En dat zwaaien.. moet je daar 25 voor zijn..? ;) Wij doen het ook nog wel eens in een gekke bui en we zijn … eh… ietsje ouder als 25!

 4. chucky1012 30 July, 2013 at 20:36 Reply

  Schattige dress…..
  Mooie foto’s.
  Fijn om even lekker mal te doen…..
  Als je het gezellig had was het lol maken met je vriendinnen gek en maakt leeftijd niets uit.

  Xoxo

 5. Liese 30 July, 2013 at 20:57 Reply

  Wat een lieve foto’s,
  je jurkje is echt fantastisch :)
  Hihi, ik hou er ook wel van om lekker kinderachtig te doen soms!

  Liefs, Liese

 6. Naomi 6 August, 2013 at 17:22 Reply

  Wauw wat een mooi jurkje. En die foto samen met je vriend, echt zo’n foto die een canvas doek waard is :)

Post a new comment

Lees ook: