(Nederlands) NEWS | And the adventure continues: groot nieuws over een kleine nomad ♥

6
What About Her zwanger

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Diary, Kleine woordjes, LIFESTYLE, Mindstyle, Personal

Leave a reply

6 comments

 1. Jenny Smit 9 August, 2021 at 12:58 Reply

  Gefeliciteerd lieve Laura! ❤️

  Een zwangerschap wereldkundig maken op sociale media is best een dingetje, wij hebben het toen 21 ‘geheim’ gehouden en toen had ik al een mega-pens (voor mijn gevoel).

  Geniet ervan! (En voel je niet schuldig als je vanwege je gezondheid of welke reden dan ook niet geniet – ik kon dat namelijk bijna niet….)

  • Laura 9 August, 2021 at 13:33 Reply

   Dankjewel lieve Jenny!

   Ik vond het ook ZO spannend! Ben nu 18 weken. En dan nog het gevoel dat ik iets kan ‘jinxen’ ofzo – dat er iets mis kan gaan, 20 weken echo is ook spannend, alles is spannend. Zal wel altijd zo blijven denk ik dus ik vond het wel tijd!

   En goed dat je dat zegt, wil er (voor zover ik er over wil delen) er ook gewoon lekker eerlijk over zijn. Net zoals ‘t hele geslachtstaboe, ik geef gewoon toe dat ik een meisje had verwacht en even moest slikken. Voel me tot nu toe wel aardig, maar ben chronisch ziek zijn gewend dus weet niet goed wat erbij hoort haha!

 2. Audrey 9 August, 2021 at 17:22 Reply

  Ik vind het zooo leuk! Ik herken uiteraard veel. Hier zijn er de eerste maanden veel pitabroodjes en worstenbroodjes doorheen gegaan. Kan niet wachten op de eerste plopjes!

 3. Niels Marin 10 August, 2021 at 00:09 Reply

  Zo inspirerend! Per toeval in mn nachtdienst op zoek naar droom vakanties, wat hoop ik nog veel van de wereld te mogen zien. Net zoals jullie!

  Heel veel geluk met jullie nieuwe kindje

 4. Josianne 10 August, 2021 at 11:51 Reply

  Ooh Laura, ik vind dit zúlk leuk nieuws! Na je jaren volgen, even ‘kwijt zijn’ en elkaar weer terugvinden (haha, het klinkt bijna als een liefdesverhaal), en je nu dus al een hele tijd weer volgen, vind ik dit echt fantastisch. Jongens zijn echt heel leuk! En die van mij is een echt mama’s kindje, dus ik krijg de hele dag door knuffels en kusjes. Zo’n feest :) En een zwangerschap blijft spannend, ook bij mij nu voor de tweede keer. Eerlijk erover zijn helpt iedereen denk ik, dus blijf dat vooral doen!

Post a new comment

Lees ook: