NEW DRESS PARTY / Give Away: GeniusTravel voucher worth €150,-!

136
Local Tour Aruba

In english SOON!

Diary, Give Away, LIFESTYLE, Personal, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

136 comments

 1. Jessica 8 December, 2014 at 18:40 Reply

  Oooh Laus wat mooi en wat is het je gegund! Dit is denk ik de 3e versie van whatabouther die ik zie en ik hoop dat er nog velen mogen volgen. De voorpagina straalt, wat mooi ook met je stukjes reisfilm als banner en ik hoop dat je zelf even hard meestraalt!

  Vriendjelief en ik willen heel graag weg dit voorjaar, zoals je weet, maar of het nou RIga, Praag, London, Parijs of Rome wordt, dat hangt er nog even vanaf. Met Geniustravel worden het misschien wel twee tripjes of een tripje maar dan verder weg!

  • Laura 8 December, 2014 at 20:35 Reply

   Ah, super lief Jes! Klopt helemaal! Hoop dat dit weer een flinke verbetering is, ben zo blij! Stralend dus, zeker! :) En jaaaa, ben zo benieuwd waar je gaat eindigen haha.

 2. Melissa 8 December, 2014 at 18:40 Reply

  Ik vond het al gaaf, maar het is nu nog gaver! Erg goed gedaan en overzichtelijk. Ook vanaf mijn telefoon. Geniustravel vind ik geniaal, ideaal als je er even tussenuit wilt. Wat mij ontzettend gaaf lijkt is Lissabon, of Madrid. Of Zakynthos of Lesbos. Of Londen. Of Stockholm. Of Oslo. Nee, mijn to travel list is echt niet lang, haha! Door mijn drukke werk als zuster (zon 648373450 uur per week) ben ik echt wel toe aan een leuk reisje! Ik hoop zo dat ik win, dat zou mijn jaar goed maken.

  Liefs Melissa

 3. Diede 8 December, 2014 at 18:48 Reply

  Oh, enne, die voucher is sowieso welkom! Boedapest staat, mede door jou, op ons soon to travel lijstje. Naast nog 8 andere bestemming voor 2015…. Tenminste als ik vrije dagen genoeg heb, want ik heb vanaf januari een “echte” baan. Zo rete spannend.:)

 4. Annemieke 8 December, 2014 at 19:00 Reply

  Wauw, wat mag je trots zijn! Ondanks dat ik je oude lay-out ook al heel mooi vond, is dit het spreekwoordelijke kersje op de taart. Ik volg je nog niet heel lang, maar blijf na mijn eerste bezoek telkens terugkomen. Je verhalen en ervaringen inspireren en enthousiasmeren en een personal story zoals afgelopen weekend mag ook best vaker terugkomen. Doe waar jij gelukkig van wordt. Die nieuwe jurk staat je prachtig!

  Oh en wat betreft een reisje, Barcelona, Curaçao en Sevilla staan op de planning en daar wil ik heel graag nog een mooi reisje aan toevoegen. Dus op 150 euro, zeg ik geen nee.

  • Laura 8 December, 2014 at 20:37 Reply

   Dit vind ik echt heel leuk om te horen! :) Ik vond het zelf best lastig om weer een stapje verder te gaan. Blij dat het toc is gelukt! :) En wat lief, dankjewel.

 5. Eva 8 December, 2014 at 19:02 Reply

  Ik hoef je niet meer te zeggen dat ik trots op je ben en het geweeeeeldig eruit vind zien toch?!
  En qua bestemming: Amsterdam voor een date met jou en om mijn heimwee een beetje te stillen. En voor de échte reislust: IJsland!

 6. Anouk 8 December, 2014 at 19:03 Reply

  Het is een parel Lau. Een parel die ik nog eeuwen ga blijven bewonderen. Je woorden raken me keer op keer evenals je foto’s en filmpjes en jij als persoon. <3

 7. Stéphanie | Expeditie Aardbol 8 December, 2014 at 19:06 Reply

  Wauw Laura, het is echt heeel erg mooi geworden! Wat een gave layout, daar mag je terecht trots op zijn. Wat betreft die nieuwe plekken: In 2015 moeten Istanbul en San Sebastian er echt van gaan komen. Daar ben ik al zo lang benieuwd naar dat ik geen excuus meer wil hebben om het niet te doen ;).

 8. Leonie 8 December, 2014 at 19:16 Reply

  Wauw, wat is-ie mooi geworden, Lau! Heel erg trots op jou. En zoals al zei: straalt echt heel veel stukjes jou uit. Liefde voor de kleurtjes, lettertypes en de indeling is fantastisch. Hopelijk wordt je net zo verliefd op deze jurk als op je oude, want je hebt er wat mij betreft heel goed aan gedaan om je lay-out te verbeteren. Ook leuk, dat recommended pop-up je! En hmm, GeniusTravel mag we wel verrassen met een leuk tripje naar Stockholm, Oslo of Kopenhagen. Ik vind Scandinavië zien! Ga jij lekker naar Nepel en dan eh ga ik daar heen! Haha, grapje. Ik zal het eventjes delen of course.

  • Laura 8 December, 2014 at 20:43 Reply

   Aaaaaah, LIEF! En je tweet, haha! Van mij mag je het kwijt hoor, of moet het eerst officieel? Yay! Ik ben eigenlijk stiekem steeds verliefder aan het worden!

   • Leonie 9 December, 2014 at 10:26 Reply

    Haha, stiekem wil ik er een vet uitgebreid blogje over typen. Veel mensen weten het al, maar toch! En o ja, Lau, je site laadt best wel een beetje heel traag op Samsung van een vriendin van mij. Is dat omdat je de foto’s nog niet verkleind hebt? Ik kan ‘m overigens wel goed bezoeken op Safari (dat las ik hier verder ook nog ergens). Irritant al die browsers!

 9. Nanda 8 December, 2014 at 19:32 Reply

  Ik vond je website al heel erg mooi. Ik zat er net nog even over te denken, zal ik nog 1x Palawan aanklikken. Niet gedaan, want ik moet echt, echt, echt naar beneden om op te warmen ;-).
  Nu iets anders; ik ben best wel broke. En ik moet nog steeds voor hubby zijn b-day iets regelen, dus een cheque is zeer, zeer welkom. Via Genius vond ik laatst mooie vluchtjes naar Madrid (STT, is nog geheim!) dus dat zal het worden (maar het kan net zo makkelijk nog een paar keer wijzigen…) Veel plezier met je nieuwe gezellige hoekje op het www!

 10. Suuz 8 December, 2014 at 19:36 Reply

  Waaaauw! waanzinnige site!!! :-) je mag mij wel verassen met een tripje naar Parijs… staat op nummer 1 op mn bucketlist!!! nog nooit geweest….. te erg eigenlijk!!! of richting zweden….. love it!

 11. Laura 8 December, 2014 at 19:45 Reply

  Wauw wat een prachtige layout en misschien nog wel beter dan de vorig! Zoals je zelf ook al zei was de navigatie niet altijd even duidelijk wat soms ook best vervelend was. Nu is alles gewoon in 1 keer goed te zien echt top!

  En natuurlijk loot ik ook graag mee voor de voucher. Ik zal dan voor Londen gaan omdat ik deze stad heel graag aan vriend lief wil laten zien. Of misschien dat we ook wel naar Oslo kunnen gaan. Want terug naar Noorwegen staat ook heel hoog op mijn lijstje! Dus dat gaat nog een moeilijke keuze worden als ik zou winnen.

 12. Sanne - loveisthenewblack 8 December, 2014 at 19:47 Reply

  Wauw Laura, wat ziet het er prachtig uit! Die video banner! Heeeeel gaaf!
  Ik ben weer een beetje verliefd op Engeland, dus ik zou als ik win naar (noord-)Engeland gaan. Ik kan niet wachten om te struinen over landweggetjes langs cottages en stenen omheiningen. .

 13. Lisanne 8 December, 2014 at 19:52 Reply

  Oh, wauw, wauw, wauw! Ik vind het echt prachtig geworden! Nu heeft What about her ook qua layout het professionele jasje wat je teksten, foto’s en filmpjes ook al hadden. Geweldig mooi! Nog wel 2 kleine dingetjes die me opvielen op de homepage, misschien heb je er wat aan: bij mij in Safari laadt de homepagina erg langzaam (duurde 2 minuten voordat ik je hele site kon zien) en speelt het filmpje niet af. Misschien heb je er nog iets aan en lukt het om het aan te passen. Maar verder: echt geweldig mooi. Super professioneel, maar toch ook echt in een stijl die ik bij jou en je site vind passen.

  Aan de winactie doe ik trouwens natuurlijk ook graag mee. Ik zou het travel voucher gebruiken voor een (deel van) de kosten van mijn vlucht naar mijn bestemming van deze zomer; waarschijnlijk wordt dat Kirgizië! Volgens mij een onwijs interessant land met heel veel nieuwe dingen om te bekijken, proeven (gefermenteerde melk, anyone?) en ga zo maar door. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd en ga even heel hard duimen. Een extraatje als dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

  • Laura 8 December, 2014 at 20:47 Reply

   Aaaah, ik las je zin op, dat doet me echt goed. Dankjewel! Goed dat je het zegt. In Chrome werkt ‘ie het beste (nu hoop ik gewoon dat iedereen dat heeft) maar ben druk bezig om uit te zoeken hoe het te verbeteren voor andere programma’s. Komt door het filmpje…Die je dus niet ziet, boe! Heb net iets aangepast en ben benieuwd of je ‘t nu wel ziet.

   Dankjewel verder, heel blij met je commentaar. En wat een bijzondere bestemming op je lijstje! :)

   • Lisanne 9 December, 2014 at 19:58 Reply

    Hi hi, en helemaal terecht hoor! Ziet er prachtig uit! De site laadt bij mij nu wel veel sneller dan gisteren, dus dat is opgelost. Bij het filmpje zie ik nu alleen een zeepbel, maar het filmpje speelt niet af en kan ik ook niet aanklikken.
    En naar Kirgizië ben ik echt ontzettend benieuwd inderdaad! Ik heb zulke prachtige foto’s voorbij zien komen dat ik er eens zelf heen wil om het met eigen ogen te kunnen zien. Heerlijk, die travelvibes zo van tevoren :)

 14. Eva 8 December, 2014 at 19:57 Reply

  Laura! The winner of best dressed is…. What about her! :) Ik vind het een fantastische mooie jurk, de sfeer en feeling is helemaal Laura en net zoals het vorige ontwerp, maar de navigatie en overzicht is vele malen beter. Een jurk waar je nog in kan groeien. Heel goed gedaan en fijn dat je zulke mensen om je heen hebt om je hierin te helpen!

 15. Mandy 8 December, 2014 at 19:57 Reply

  Apenootjestrots, wat is hij prachtig geworden en wat heb je er hard aan gewerkt. Met pijn en moeite en ellende en bloed en zweet en tranen maar het staat en wat past het je goed. Mooi overzichtelijk, lief, dromerig en vol inspiratie en informatie. Ja, ik hou ervan. Trots op je knappie!

  ps; ik doe mee en kies voor Dublin, met jou!

 16. jessie 8 December, 2014 at 20:16 Reply

  Super mooi en clean! Just the way i like it! En ooooohhh ik waag mijn kans! Ondanks twee kleine kinderen, kriebelt het te hard en hebben we dus besloten dit jaar eindelijk nog’s een grote reis te maken. Helaas betalen die kindertjes ook volle prijs wat het dus een dure aangelegenheid maakt! Elke bijdrage is dus welkom :-) Wij kiezen dus volop voor Vancouver, Canada!!!

 17. kim 8 December, 2014 at 20:27 Reply

  Wat een prachtig nieuwe layout. Je fotos komen zo mooi naar voren en het straalt echt authenticiteit uit. Zo mooi! Succes met alle foto’s verkleinen… wat een gedoe moet dat zijn. Je herinnerd me eraan dat ik eigenlijk ook nog featured images moet instellen van al mijn oude posts.. oeps. Oh, en ik zou graag naar Marocco willen. Een land waar ik nog nooit ben geweest, maar wat me echt geweldig lijkt om nog heen te gaan. Ook omdat het daar nog zo gevuld is met warmte, die ik wel kan gebruiken in het – welliswaar mooie, maar ook steeds kouder en donkerder wordende- Zweden.

  • Laura 8 December, 2014 at 20:53 Reply

   Ah, vooral dat tweede ben ik echt super blij mee! Dankjewel! Haha ja, ik heb er nog heel wat werk aan….Maar ach. Hoort erbij! :) Vind het heel leuk dat je nu in Zweden zit!

 18. Esther Marieke 8 December, 2014 at 21:04 Reply

  Wat is het hier mooi geworden! Ik kijk erg uit naar je komende artikelen en ik hoop binnenkort wat tijd vrij te kunnen maken om hier wat langer rond te kijken. Succes met de laatste dingen!

 19. Leonie 8 December, 2014 at 21:36 Reply

  Wat een mooi & fris nieuw jasje!! Ik lees je verhalen met veel plezier.. Krijg keer op keer weer zin om direct mijn koffers te pakken en te gaan.. Hoewel ik al aardig wat gereisd heb, staan er nog voldoende bestemmingen op mijn lijstje zoals Marrakech, Stockholm en Dublin. Wanneer ik win wil ik lukraak een budget invullen en gaan naar de 1e bestemming die ik te zien krijg en waar ik nog nooit geweest ben :)

 20. Eleni 8 December, 2014 at 21:48 Reply

  Wat is het mooi geworden! Het is inderdaad een stuk overzichtelijker geworden op de homepage, maar qua lay-out nog helemaal jouw style. Heel mooi! Vooral het stukje reisfilm op de homepage vind ik erg leuk. En jaaa, die reischeque zou heel erg welkom zijn. Hoog op mijn lijstje voor een stedentrip staan Marrakech en Riga, daar heb ik echt alleen maar positieve verhalen over gehoord.

 21. Loes 8 December, 2014 at 22:15 Reply

  Ooh wauw! Wat een geweldige site heb je! Ontzettend gave lay-out en heerlijk brede verhalen! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik hoop dat ik je nog heel lang mag volgen! Door jou ontdek ik toch andere steden en in elk verhaal spat de passie er vanaf! Jij laat zien dat je je dromen moet volgen & inspireert op je eigen bijzondere wijze!
  Ik hoop dat jij nog lang van je nieuwe lay-out & alle mooie landen mag genieten. Ik hoop dat ik een klein beetje mee mag genieten in Marrakech :). Hoe dan ook, ik blijf je volgen :)

 22. Lizet 8 December, 2014 at 23:01 Reply

  Waaauw, heel mooi!! Vooral de navigatie en de film op de homepage is echt zo leuk! Ik heb denk ik wel tien minuten gekeken, haha. Fijn dat je zo blij bent, gefeliciteerd ermee :) Ik verleidde mezelf om toch maar even een kijkje te nemen waar GeniusTravel me zou kunnen brengen in de week nadat ik mijn examens hier heb afgerond, en ze kwamen met een heel leuk idee: Marrakech! En Istanbul en Tel Aviv. Oh, en IJsland! (ook al weet ik niet of ik dat wel durf in februari) Haha, ik kan nu al niet kiezen!

 23. Ellen 9 December, 2014 at 06:23 Reply

  Hoi Laura,

  Ik volg je al lang, maar heb nog niet eerder een berichtje geplaatst! Maar wat ziet de nieuwe
  lay out er super mooi uit! Ben sowieso een fan van je blog, zulke mooie en inspirerende
  verhalen, foto’s en filmpjes!
  Mijn vriend wordt bijna 30 en zou hem graag een tripje naar Riga cadeau willen doen dus de
  cheque zou heel goed uitkomen! Ik doe dus graag mee!

  Ga zo door!
  Groetjes, Ellen

 24. Malou 9 December, 2014 at 07:53 Reply

  Wauw je nieuwe site is prachtig! Ik ken en volg je nog niet zo lang hihi maar ik lees en bekijk met veel plezier je verhalen en foto’s! Ik volgde je al via FB, Instagram en Bloglovin dus ik ben wel gelijk een trouwe fan geworden ;D
  Wat een leuke winactie is dit, ik doe super graag mee. Mijn zusje doet dit jaar eindexamen van de havo en ik studeer af van het hbo en we zijn bijna tegelijk klaar dus als ik deze voucher zou winnen zou ik haar ergens mee naar toe nemen om te vieren dat we klaar zijn ! Ik denk naar Londen of Budapest ;D
  Liefs Malou

 25. Yara 9 December, 2014 at 10:47 Reply

  Een tijdje geleden heeft Leonie mij vol enthousiasme verteld over jouw site en wat je precies doet. De filmpjes die je maakt zijn echt ook prachtig en daar ben ik dan ook echt wel een beetje jaloers op. De nieuwe site heeft ze me ook laten zien en het ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Ik ben zelf nooit zo bezig geweest met het bezoeken van sites aangezien ik nog niet wist dat er ook zulke mooie en leuke sites zijn (zoals deze). Ik ga zeker vaker een kijkje nemen en even wegsmelten bij alle mooie dingen die erop staan. Veel geluk ermee!

   • Leonie 9 December, 2014 at 11:03 Reply

    Ja, ik praat over niks anders meer! Haha, de hele wereld indoctrineren met jouw mooie storytelling :-) grapje! Yara wilde dat GeniusTravel voucher ook wel winnen, maar dat was ze vergeten erbij te zetten. Vind dat ze dat ook wel verdiend heeft, even er tussen uit met al die studiestress. Dus, ik doe het even voor Yara nu! (Nu ga ik je verder met rust laten hahaha sorreh)

 26. Joëlle 9 December, 2014 at 10:49 Reply

  Wow, ik vind dit echt heel gaaf gedaan! Die video in de header, en het visuele menu, en je nieuwe logo… Mooi!

  Wat betreft de winactie: mijn vriend moest laatst een tripje naar Londen laten schieten vanwege werk en een scriptie die bijna-maar-nog-net-niet af is. Ik weet dat hij er heel graag een keer heen wil en persoonlijk vind ik dat iedereen minstens één keer in z’n leven in Londen geweest moet zijn, dus ik zou hem graag een ticket voor zijn verjaardag geven – en van €150 kan ik afhankelijk van het seizoen zelf ook nog wel meevliegen, wat vervelend nou ;)!

 27. Henrieke 9 December, 2014 at 11:21 Reply

  Alles is al wel zo’n beetje gezegd, maar wat is het ontzettend mooi geworden! Ik vind het heel prettig dat het mobiel makkelijker leest nu!
  Voor 150 euro zou ik een hotelletje boeken in Berlijn zodat mijn vriend mij alle plekjes kan laten die hij zo mooi vindt.

 28. Marina 9 December, 2014 at 11:48 Reply

  Hele mooie layout! Super overzichtelijk en nog steeds altijd leuke artikelen! En wat een gave actie met geniustravel! Ik wil dolgraag de scandinavische landen ontdekken. Dus ik zou gaan voor een stedentrip naar Kopenhagen! Ik volg je btw op FB, Insta en BL. Keep up the good work!

 29. Deborah 9 December, 2014 at 11:52 Reply

  Wauw Laura, wat is je nieuwe layout prachtig geworden zeg.
  Je nam me al mee op reis door al je mooie verhalen en inspirerende woorden maar met zo prachtige layout is het voor mij nog veel fijner geworden om met je mee te gaan op reis.
  Graag zou ik betreft de winactie een van de prachtige steden in Italie willen zien met manfriend.

 30. Yvon 9 December, 2014 at 13:27 Reply

  Hij staatje prachtig Laura! Strak, sfeervol, rustig. Een heel mooi jurkje, zoals ik al zei.
  Mocht ik winnen, dan zou ik m’n moeder meenemen naar Rome. Lekker veel gelato’s eten, dat heeft ze wel verdiend (niet alleen de ijsjes hoor, vooral een reisje, haha).

 31. Xaviera 9 December, 2014 at 13:34 Reply

  Wauw wat is je nieuwe layout prachtig geworden! <3 Die video in je header is echt uniek en geweldig om te zien! Deze nieuwe jurk staat je ontzettend goed en ik hoop dat je er heel lang van zult genieten :) Mocht ik winnen dan zou ik graag Engeland verder willen ontdekken, ik ben een beetje verliefd op dat land!

 32. Kirsten | Travelaar.nl 9 December, 2014 at 14:16 Reply

  Wauw Laura! Wat super mooi gedaan! Gisteren al bekeken via mijn telefoon en toen was ik al verliefd, maar op m’n laptop ziet het er allemaal nog mooier uit! Geweldig gedaan en keep up the good work!
  Wat betreft de voucher.. Ik doe natuurlijk graag mee! Er staan tot nu toe nog maar twee korte trips op de planning, maar ik hoop er wel nog een paar aan toe te kunnen voegen. Istanbul, IJsland en Marokko staan eeecht hoog bovenaan mijn lijstje en zou geweldig zijn om één van deze in 2015 te kunnen afvinken!

 33. Lisa 9 December, 2014 at 17:39 Reply

  Super mooie layout! Wel even wennen hoor. Was al helemaal gewend aan je oude layout (jurkje) haha :)
  Ik doe graag mee met je winactie. Aankomende zomer ga ik voor het eerst een reis maken met een vriendin. Waar naartoe weten we nog niet precies, maar jou blog is zeker onze inspiratie :D.

  Liefs Lisa

 34. Saskia 9 December, 2014 at 17:40 Reply

  Hi Laura,
  Gefeliciteerd! Hiep hiep hoera!
  Wat is je nieuwe jurk mooi geworden!
  Altijd fijn dit soort dingen.
  Kleine suggestie: misschien is het nog handig om een ‘home’ knop op te nemen in je menu balk. Zo kan je makkelijk terug gaan vanuit een artikel :)
  Groetjes

 35. Caro 9 December, 2014 at 18:01 Reply

  Wauw wat een mooie homepage! Geweldig om meteen weer zo’n mooi filmpje te zien. Mijn hele buik gaat kriebelen bij het zien van jouw site, al die mooie plekken, culturen en andere dingen. Dankzij jou wordt mijn bucketlist steeds langer!
  Ik zou het geweldig vinden om richting Istanbul te gaan, iets dat al eeuwen op mijn bucketlist staat maar waar ik nooit tijd voor heb genomen. Oslo, Stockholm, Praag of Krakau zou ik ook niet verkeerd vinden om naar toe te vliegen:)

 36. Malou 9 December, 2014 at 18:28 Reply

  Ik had gisteren al een reactie achtergelaten met m’n telefoon maar dat is toch niet helemaal gelukt…

  Maarrrr wat ik zei is dat ik de lay out mooi vind. Het jurkje past perfect! Leuk ook dat filmpje wat meteen begint te draaien.
  Al moet ik zeggen dat ik de vorige lay out ook mooi, overzichtelijk en duidelijk vond.

 37. Lotte 9 December, 2014 at 18:44 Reply

  Wauw, ook al is het niet altijd gemakkelijk om dat ene favoriete jurkje weg te doen, het gevoel van een nieuwe perfecte jurk is heerlijk. Proficiat met het mooie resultaat!
  Heb na het lezen van je post erover direct de Genius-app gedownload en uitgetest voor het geplande tripje in het voorjaar met (voorlopig) bestemming onbekend. Kwam dus helemaal van pas! Graag een retourtje Zon, Athene en Jordanië staan op mijn must-visit voor 2015. Fingers crossed :-)

 38. Jaimy 10 December, 2014 at 11:34 Reply

  Wauw echt heel erg mooi je nieuwe jurkje! Die video in de header, je nieuwe logo, de handgeschreven titels. Alles is zo mooi overzichtelijk, gewoon wauw!!!
  Wat betreft de winactie doe ik natuurlijk ook graag mee. Ik wil graag naar Kopenhagen om een vriend te bezoeken.
  Mijn ‘grote’ reis gaat dit jaar naar Indonesië. Ik heb je blogs over Indonesië al helemaal uitgepluisd maar heb je misschien nog tips? Ik wil 3-4 weken gaan en ik heb nog geen keus gemaakt naar welk(e) eiland(en) ik wil gaan. Ik denk erover om naar Java te gaan, omdat daar mijn opa en oma zijn opgegroeid. Ik ben er nog nooit geweest (slecht he) maar ik voel nu dat ik er echt klaar voor ben om er heen te gaan, ik kan niet zo goed uitleggen waarom dat nu pas zo voelt. Jouw blogs over Sumatra zijn fantastisch, dus misschien zou ik die twee eilanden kunnen combineren. Denk je dat dit te doen is? Ik las dat jullie toen een reis van een maand gemaakt hebben. Hoe lang zijn jullie precies in Sumatra (en de andere plaatsen) gebleven? Jullie hebben toen ook veel gevlogen toch? Dankjewel! :)

  • Laura 10 December, 2014 at 17:21 Reply

   Aaaaah, wat tof dat je naar Indonesië gaat! Ik heb echt heimwee. Heerlijk! Wij hadden vijf weken, dus iets langer, maar hebben vlucht – Singapore – vlucht – Kuala Lumpur – vlucht – Sumatra – vlucht Java (maar toen direct doorgevlogen omdat we moe waren, wilden eigenlijk nog een stuk treinen) Bali – boot – en de Gili eilanden (en boot terug Bali en vlucht naar Kuala Lumpur) gedaan. Dit lijkt veel, maar het was echt prima te doen en lekker rustig! Bijzonder dat je Java nu gaat opzoeken! In 4 weken Java & Sumatra is dus goed te doen hoor, gewoon keuzes maken in wat je wilt zien van de eilanden! Misschien nog een paar dagen chillen op de Gili’s er bij plakken :). We zijn 1,5 week in Sumatra geweest, zijn enkel in het noorden geweest (Bukit Lawang, Tangkahan, Medan)! Als je meer wilt weten vraag maar, leuk (Robert is wel langer op Java geweest vroeger, dus ook daarmee!)

   • Jaimy 10 December, 2014 at 19:26 Reply

    Aah dankjewel! De Gili’s erbij pakken is een goed idee! Waar zijn jullie in Bali geweest? Heeft Robert nog tips wat ik zeker niet moet missen op Java? Superbedankt! Ik ga me nog meer inlezen over de eilanden en dan zie ik het allemaal wel als ik er ben :)

    • Laura 11 December, 2014 at 08:48 Reply

     Jaaa! Bali enkel Kuta en omgeving, en waar je de boot opstapt. Wilde liever door omdat ik Bali na Sumatra te torristisch vond. Robert is er wel langer geweest, maar deelt zelfde mening :-). Je kan ook op Lombok vliegen en vanuit daar naar de Gili’s. Scheelt een helse boottocht! Java check ik vanavond even met ‘m voor je!

 39. Patricia 10 December, 2014 at 12:05 Reply

  Oh.. <3 voor je nieuwe jurkje.. wat istie leuk!
  Heel handig scrollen nu, lekker overzichtelijk!
  De kleuren zijn echt mooi (turqoise, yay!) en ik hou van de mooie foto's en video's die overal terugkomen.

  Met de Genius Travel voucher zou ik graag Kopenhagen willen bezoeken, lijkt me echt een gave stad om te ontdekken tijdens een citytripje!

 40. Ilse 11 December, 2014 at 09:01 Reply

  Ziet er mooi uit, je lay-out.
  Ik volg je via Facebook, Bloglovin en Twitter en heb je tweet over deze winactie geretweet.
  Praag staat nog op mijn verlanglijstje en ik heb daar op GeniusTravel al een leuk hotelletje gezien. :-)

 41. Marcella 11 December, 2014 at 19:12 Reply

  Wauwww Lau, je harde werken is beloond met een onwijs mooie site. Wat heb je dit prachtig gemaakt, zo tof!

  Ik volg je overal en geniet regelmatig mee als je weer op reis bent. Je blog lees ik ‘t minst omdat ik structureel achter loop, maar ik ben net flink gaan bijlezen :-) Ik maak graag kans op deze te gekke prijs, ik heb veel zin in een toffe trip om ‘t nieuwe jaar mee in te knallen!

 42. Jolijn 12 December, 2014 at 17:43 Reply

  In een woord: Wauw! Echt heel mooi. Ik ben sowieso al weg van je blog, die prachtige foto’s! Ze maken me zo jaloers hihi.
  Zo’n voucher is nooit verkeerd hoor :) Ik zou overal wel heen willen haha. Misschien wel een leuke kerstmarkt ergens, dat is altijd zo gezellig rond deze tijd van het jaar. Ik volg je op bloglovin’, facebook, twitter en instagram.
  Liefs, Jolijn.

 43. Silvia 22 December, 2014 at 11:23 Reply

  Super mooie layout. Lekker simpel en minimalistisch en een leuke toevoeging van het filmpje op de homepage! Ik zou zelf graag naar Parijs met mijn lieve vriend willen gaan. Zou geweldig zijn om dit te winnen!! Toffe winactie !

 44. Isabelle 22 December, 2014 at 12:54 Reply

  Hi Lau! Weet niet of je me nog kent, maar ik ben die gekke Sloho van het Bokt topic haha! Volg je blog al een tijdje en geniet elke keer weer van je mooie verhalen en avonturen! Je nieuwe website is TE GEK! Een LBD in een moderne vorm, nieuwe carriere switch naar fashion designer?;) Mooi overzichtelijk en leuke kleuren. Elke keer als ik je blog aan klik krijg ik een vakantiegevoel!

  En dan de hamvraag waar ik de cheque mee naartoe zou nemen! Ik heb werkelijk waar geen idee, daarom lijkt het me leuk als je mij daarin een advies geeft! Dus als ik de cheque win, mag jij een land uitzoeken waar ik naartoe ga!

  Meid heel veel succes met je blog!xx

 45. Laura 22 December, 2014 at 13:43 Reply

  Ten eerste: ik hou van je nieuwe design (vooral de kleurtjes: mintgroen!!). Ik had hem al gezien, maar nog niet gezegd hoe mooi het was. Oh en nu ik toch bezig ben met een heel verhaal tikken, vorig jaar had je me ontzettend geïnspireerd om op reis te gaan, alleen ik miste de financiële middelen. Iets met samenwonen en van studie switchen, haha. Toch is het sparen gelukt en gaan mijn vriend en ik in 2015 twee keer op reis. In mei naar Kreta en in december (als het goed is) naar Thailand! Dus ik wil je op deze manier heeeeel erg bedanken voor de inspiratie! Dat gevoel als je geboekt hebt, priceless.

  Oh en dan die winactie. Nou, een solo-tripje Londen kan ook nog wel op de #travellist

 46. alexa 22 December, 2014 at 14:17 Reply

  wat een prachtig design door je mintgroene kleurtjes voelt het als op vakantie gaan als ik je blog bezoek. Ik heb je blog pas net ontdekt maar een goede eerste indruk zou ik zo zeggen! Wat een prachtige prijs zou je kunnen zeggen toch, ik zou naar Londen gaan denk ik! Zoveel shops die ik daar zou willen bezoeken!

 47. Joost | TheWorldAround 22 December, 2014 at 15:40 Reply

  Ik vind je nieuwe layout echt heel tof! Lekker rustige, maar aantrekkelijke uitstraling. Dat filmpje daar op je homepage is op zich tof, maar misschien zou ik dan mijn banner daarmee vervangen? Nu heb je een soort van 2 niet-mega nuttige balken. Maar nog steeds vind ik het idee heel tof :) Succes met je site verder!

 48. Merlin 24 December, 2014 at 15:13 Reply

  Super mooie layout, vind vooral het filmpje en je logo erg origineel! Duidelijke en overzichtelijke website, ben jaloers!!
  En waar ik heen zou gaan… Hmm even zien, ik denk de Filipijnen omdat ik daar zoveel mooie foto’s van zie! Ben erg benieuwd hoe het er daar in het echt uitziet!

  Succes met je website en fijne feestdagen :)

 49. Natasja 25 December, 2014 at 11:43 Reply

  En via de koffer give-away beland ik hier.. Zoals daar gezegd wil ik heel graag naar Parijs of Praag (of misschien wel als ‘aanbetaling’ voor mijn vlucht naar Bali! Ik kende website nog niet, maar wat handig zeg dat je eens niet op bestemming hoeft te zoeken, maar gewoon op prijs!

Post a new comment

Lees ook: