LIFESTYLE / Five beautiful commercials

46

“But today, I feel the genuine warmth, the affection, and although I may joke about it, I am touched.”

This article will be available in English soon.

http://youtu.be/Um9KsrH377A

Cultuur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

46 comments

 1. Jasmine 31 August, 2013 at 09:15 Reply

  De Panten reclame is heel mooi. De linkt tussen de shampoo is wat ver maar nog steeds mooi en de gezichten van die jury ook. De airline reclames die op national geographic komen zijn ook altijd leuk om naar te kijken.

 2. Aline 31 August, 2013 at 09:46 Reply

  Oh wauw Daughter werkt echt heel goed in een reclame. Mooi! Die reclame van National Geographic is ook mooi. Ik vind de Nikon reclame’s tof ondanks dat ik een Canonsletje ben.

 3. ine 31 August, 2013 at 10:55 Reply

  Wow, dit zijn echt super mooie reclames!!
  Normaal haat ik reclames tussen de programma’s, maar ik zou het helemaal niet erg vinden om deze op tv te zien :)
  Ze waren echt allemaal super mooi, ik kreeg bijna tranen in mijn ogen :s zeker bij de laatste!!

 4. Sandra 31 August, 2013 at 11:22 Reply

  Leuke blog! Zelf heb ik geen tv abbo meer, dus gelukkig mis ik ook alle reclames. Maar in gevallen als deze is dat ook wel eens jammer! Die van Namibië is betoverend, helemaal als je bedenkt dat je/ik daar met de blote voeten de Dune 45 beklom voor een zonsopgang..Maar in dit rijtje raakt die van Vodafone me nog het meest. Kippenvel! Eeuwige liefde bestaat inderdaad, yes :) De muziek is van Einaudi, als je dat mooi vind moet je zijn laatste cd In A Time Lapse ook eens beluisteren, is prachtig!

 5. Michelle @ The World is a Book 31 August, 2013 at 21:28 Reply

  Waren alle reclames maar zo fijn; dan zou ik nooit meer wegzappen ;-) Die Noorse vond ik ook zo lief en Daughter is een geweldig nummer. Ik heb zelfs een zwak voor de reclames van Volvo; die muziek en die plaatjes van Scandinavie. Zo mooi. Leuke post!

 6. Mirthe 31 August, 2013 at 22:08 Reply

  Oh heeeeerlijk dit, ik wil nu spontaan naar Noorwegen en Namibië. Ik snap echt niet dat reclamemakers niet inzin dat niemand andere emoties dan irritatie voelt bij Mediamarkt of Plusreclames, dit geeft iemand toch een veel fijner gevoel over het merk? En tv kijken zou er ook een stuk leuker van worden.

 7. Anke 1 September, 2013 at 17:20 Reply

  Die van National Geographic blijft inderdaad mooi! En Nikon ja. Ik val vaak voor de liedjes in reclames, dan kijk ik verder gewoon niet, haha. Ik had er voorheen een muziek categorie op mijn blog en daar stonden toen ook behoorlijk wat leuke reclametunes in! Op het moment is de Nationale Nederlanden commercial met Katía Truijen’s Oh what a beautiful morning cover wel een favorietje.

 8. Marcella 2 September, 2013 at 17:48 Reply

  Wauw, kippenvel! Eerst om die eerste met zijn trucje, maar vooral om de laatste. Ze pakt al die pestkoppen in 1x terug, wat een energie! Ik word er blij van! Thnxx voor de blij momentjes!

Post a new comment

Lees ook: