MINDSTYLE / Don’t be pushed by your problems. Be led by your dreams.

79

“To unpathed waters, undreamed shores.”

This story will be available in English soon.

1231

1230

1229

1228

1227

1226

1225

1224

1223

1222

LIFESTYLE, Mindstyle, Personal, Stories from the Heart

Leave a reply

79 comments

 1. Debby 13 September, 2013 at 08:44 Reply

  Oh chick ik krijg hier helemaal de kriebels van – wel goede kriebels, duh. Wat gaaf!!! :-D Kan wel een vreugdedansje doen. En je mijmeringen zijn misschien wel mijn favo blogs by the way, love them!

 2. Sharon 13 September, 2013 at 09:30 Reply

  Geweldig hé om Steph op al die mooie plekken te zien! Vind het super dat je haar hebt geholpen en ben benieuwd naar Steph’s verhaal :-)

 3. Anouk 13 September, 2013 at 09:42 Reply

  Wat tofff!! Wat goed dat je uren met haar hebt gepraat en dit in haar hebt losgekregen, wauw, dat lijkt me enorm bijzonder. Ik kijk heel erg uit naar de blogs!

 4. Michelle @ The World is a Book 13 September, 2013 at 10:14 Reply

  Wat een onwijs mooi verhaal. Geweldig dat ze deze stap genomen heeft en wat fijn dat jij haar er bij hebt kunnen helpen. Heerlijke foto’s, hier krijg ik ook enorme kriebels van. Ik wil ook iets doooeen. Even de dingen voor mezelf op een rijtje zetten. Mooie inspiratie weer, thanks meid!

  • Laura - what about her 13 September, 2013 at 10:49 Reply

   Jaaaaa, ik krijg er ook kriebels van terwijl ik volgende week naar Jordanië ga en in het voorjaar weer langer reizen, dus ga weg kriebels, jullie komen wel aan de beurt. Ik vind dat jij naar Edinburgh moet verhuizen, hahah. Maar er even tussenuit, kan dat niet?

   • Michelle @ The World is a Book 13 September, 2013 at 17:48 Reply

    Haha jaaa ik vind ook dat ik moet verhuizen. Alleen heb ik na Nieuw-Zeeland en weinig werk afgelopen twee maanden helaas geen reserve meer over om te kunnen “bufferen” tussen twee banen. Dus eerst wat sparen en een baan vinden en dan ga ik haha. Ben zo benieuwd waar jullie voorjaar trip heen gaat! Hoe lang willen jullie weg?

    • Laura - what about her 13 September, 2013 at 17:56 Reply

     Zoiets dacht ik al, lastig! Ik haat geld. Kan je daar geen baan vinden voor een jaar? :D jaaaaa pfoe, twijfelen tussen zoveel landen. En eigenlijk willen we binnen drie jaar nog een half jaar weg. Laaastig! Waarschijnlijk drie weken of een maand en dan Filipijnen of India of toch Afrika. AAAARGH! Haha.

     • Michelle @ The World is a Book 13 September, 2013 at 18:12

      Aah lastig al die keuzes haha! Oooh heerlijk, een half jaar weg! Vriendlief en ik dromen ook over een round the world ticket, maar daar moeten we eerst nog even voor sparen ;-) Jaa, geld is stom. Is het enige dat soms in de weg staat bij mij haha. Filipijnen lijken me zo tof en India: bijzondeeer! En Afrika wil ik ook heel graag heen, dus ik kan je niet zo goed helpen met je keuze. Zo moeilijk elke keer weer, maar wat je ook kiest: mooi wordt het toch wel!

     • Laura - what about her 13 September, 2013 at 19:16

      Wij ook hoor, haha! Maar het lijkt ons wel geweldig. Jaaa, Afrika ken ik natuurlijk als geen ander maar ik wil het zo graag aan Robert laten zien :) maar India en de Filipijnen staan ook nog op lijstje. En Zuid Amerika, maar dat is duurder. En Australië/Nieuw Zeeland, maar dat moet langer. Hahah.

 5. tineke 13 September, 2013 at 11:19 Reply

  Stoer van haar! :) Ik ben het ook helemaal met je eens! Na de HAVO ben ik een jaar naar Amerika geweest, om daar als exchange student naar school te gaan. Weliswaar was ik niet echt alleen (ik had de liefste gastouders) maar desalniettemin is het het beste jaar van m’n leven geweest.

  • Laura - what about her 13 September, 2013 at 11:42 Reply

   Wat gaaf! Heel dapper. Fantastische ervaring lijkt me inderdaad. Ik vertrok na de Havo naar Griekenland om te werken, vervolgens een half jaar naar Londen op m’n 18e en toen ging het mis haha. Nog een keer een jaar Afrika en Parijs en nu leef ik het liefst uit m’n backpack.

 6. Karlijn 13 September, 2013 at 11:36 Reply

  Hoe gaaf is dat! Ik denk dat jij een fijn iemand bent om mee te praten en ik kan me voorstellen dat jij iemand echt kan inspireren. Dat zie je maar aan je vriendin. Daar mag je echt trots op zijn!

  • Laura - what about her 13 September, 2013 at 11:43 Reply

   Dat vind ik echt een heel lief compliment, dankjewel! Ik ga een spreekuur houden denk ik, hahah. Nee hoor, ik vind het gewoon fijn om iemand een beetje de juiste richting in te duwen, ook al heb ik zelf ook nog vaak moeite met die weg vinden.

 7. Anneke 13 September, 2013 at 11:36 Reply

  Heel gaaf dat ze het gedaan heeft en er zoveel van geniet! Ik wil zeker nog een keer alleen op reis, maar wil ook weer niet te lang. Anders ga ik m’n vriend zo missen.

 8. Marijn 13 September, 2013 at 14:48 Reply

  Wat een prachtige foto’s! en wat mooi dat ze nu al jouw favoriete plekken op haar eigen manier kan ontdekken.

  Ook leuk voor haar dat ze, wanneer ze weer terug is, niet alleen maar verhalen kan vertellen, maar het met jou ook echt kan hebben over de dingen die ze heeft gezien. Aangezien je er zelf ook bent geweest.

 9. Lies 13 September, 2013 at 18:13 Reply

  Wat geweldig dat ze gegaan is! Ik ben ook heel benieuwd naar hoe ze het daar gehad heeft. Zelf lijkt het mij ook erg leuk om gewoon eens ergens heen te gaan, maar helaas is het bij mij het financiële gedeelte wat mij tegenhoud. De foto’s vind ik ook erg mooi.

 10. Jess 13 September, 2013 at 19:44 Reply

  Wat een mooie foto’s. Ik kijk nu al uit naar die gastblog van haar. Reizen is het mooiste wat er is. Ontdekken, herboren worden en jezelf leren kennen. Ik ben ervan overtuigd dat ik ben wie ik ben door wat ik van de wereld heb gezien.

 11. cheyenne 15 September, 2013 at 06:16 Reply

  wauw, prachtig.
  dat is precies waar ik mee zit, wat ik wil doen, en ik het toch niet voor mekaar krijg.
  maar het is iets waar ik aan werk, en om zulke verhalen te lezen is zeer inspirerend!
  xo, cheyenne

 12. Marcella 21 September, 2013 at 09:50 Reply

  Kippenvel, wat een prachtige verhaal! Zo mooi om je dromen te volgen, ben blij dat wij dat gewoon doen! En ik ben zó blij dat wij al een mooie reis hebben gepland, we gaan ons nu dan ook helemaal storten op alles uitzoeken zodat we straks een geweldige tijd hebben daar aan de andere kant van de wereld. Zin in!!

Post a new comment

Lees ook: