About fairytales, a proposal and the Efteling

32
Efteling

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

DESTINATIONS, Europa, LIFESTYLE, Nederland, TRAVEL

Leave a reply

32 comments

 1. Eva 22 February, 2017 at 16:29 Reply

  Aaaaah zo lief!!
  En hoe bijzonder om daar bij te zijn geweest en betrokken bij het plannetje <3 En wat leuk voor Kayleigh om dat ook zo mee te maken en daar straks bij de grote dag bij te zijn. Ik smelt helemaal <3 nogmeerhartjes

 2. Kim 22 February, 2017 at 16:47 Reply

  Oh wat ontzettend gaaf om daar zo onderdeel van te zijn <3 Super leuk geregeld ook! Ik vind vooral je aller allerlaatste woorden hilarisch haha. Hope he gets the message!

 3. Jenny - IkReis 22 February, 2017 at 17:24 Reply

  Ooooooohhhh, wat romantisch! Echt superleuk. Gaaf dat de Efteling wilde meewerken en dat jij ook in het complot zat.

  Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil trouwen, en ALS ik zou trouwen dat op Bali moet zijn met mijn Nederlandse ouders en Balinese moeder. Door ziekte van m’n vader is dat niet meer mogelijk ?

 4. Diana ~ Stripe Away 22 February, 2017 at 17:52 Reply

  Wauw zo romantisch en zo lief. Ik zou ook graag willen trouwen – eerst maar is een vriend vinden – wel zo handig. Maar Spookjesboom de kamer wauw wauw wauw!! Ga ik op mijn “wil ik ooit slapen lijstje” zetten. Hou ik van :)!

 5. Ilona 22 February, 2017 at 19:58 Reply

  Wow, wat een bijzonder sprookje. Dat moet wel een droomhuwelijk worden ;-) Mooie foto’s. Dat wordt er eentje om nooit meer te vergeten. Gaaf! En jij ook Laura; ik hoop dat als de vraag wordt gesteld op een idylisiche bestemming dat het net zo sprookjesachtig, lief en romantisch is.

  Bij mij zei the boyfriend dat ik het eerste meisje ben waarmee hij (ooit) wil trouwen. Wie weet ;-), haha.

 6. Rianca 23 February, 2017 at 00:03 Reply

  Ahhhh wat een fantastisch weekend. <3 En trouwen is het allerleukste dat er is. =D Nu nog hopen dat hij de hint leest. :) Maar dat doen de meeste mannen stiekem heus wel.

  Xx

 7. Karlijn 23 February, 2017 at 11:46 Reply

  Geweldig dit! Afgelopen september ging ik met een vriendin skydiven en haar vriend ging voor de gezelligheid mee. Ze was ZO bang dat hij haar ten huwelijk zou vragen, niet omdat ze niet wilde maar omdat ze het niets vindt als er zoveel mensen bij zijn. Een week later heeft hij haar gevraagd, alleen waren ze toen wel alleen ;) Moraal van het verhaal, ik wil ook zoooo graag trouwen, echt ik krijg de kriebels als ik al die verhalen hoor en prachtige foto’s zie. Nu eerst alleen nog een man ;) Misschien moet je Robert even zeggen ‘schat ik kreeg vandaag zulke leuke reacties op mijn blogpost’, wie weet denkt hij, goh toch eens lezen ;) X

  • Laura 23 February, 2017 at 22:06 Reply

   Haha oh dear, snap ik! Hahaha. Toevallig dat hij het een week later vroeg. Of heeft ze gewoon heel hard geroepen dat ze het daar niet wilde ? haha!

 8. Danique 25 February, 2017 at 22:36 Reply

  Aaah, wat ontzettend leuk voor haar dat haar droom toch gaat uitkomen. Dat moet echt een fantastische dag zijn geweest! Grappig ook dat ze echt niets doorhad, haha.

 9. Mylène 26 February, 2017 at 06:55 Reply

  Oh wauwww zo perfect klinkt het. Daar word je zelf toch ook helemaal verliefd van?! Tof dat jullie er zoiets moois van hebben kunnen maken. En echt superromatisch. Love it!

 10. Kimberly de Bruine 9 March, 2017 at 12:56 Reply

  Oh mijn god, wat leuk! Ik zit hier echt met een smile op mijn gezicht. Wat goed geregeld! Zelf werk ik bij de Efteling, dus ik ben helemaal trots, haha. Om eerlijk te zijn echt dé beste plek om ten huwelijk gevraagd te worden <3333

Post a new comment