5unday’s pleasures #8

26
Tangkahan

The 5unday’s pleasures are readable in English soon.

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

26 comments

 1. Marieke 3 June, 2014 at 11:25 Reply

  Ja, ik heb in een luchtballon gevaren! Heel tof was het, en je kon heel ver kijken :) Alleen de champagnedoop na afloop had wat mij betreft niet gehoeven… Kleverig spul! ;)

  • Laura 3 June, 2014 at 11:46 Reply

   Hahaha! Ik wil wel een glaasje champagne. Leuk, ben zo benieuwd! Maar misschien doen we het ergens op een verre bestemming…Misschien ook gewoon boven de Veluwe. Even kijken!

 2. Lotte 3 June, 2014 at 11:41 Reply

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Vervelend van de stress, maar fijn dat je er een fijne avond voor terug hebt gekregen. Heerlijk, het buitenleven. :)
  En wat een fantastisch cadeau heb je gekregen! Zelf zou ik denk ik niet in een luchtballon durven stappen, iets met hoogtevrees enzo, maar ik vind het idee erg gaaf.

  • Laura 3 June, 2014 at 11:46 Reply

   Thanks! Haha ja, was even rennen en vliegen zo lastminute en een hoop mensen uitgenodigd – maar dubbel en dwars waard! :) Inderdaad, buitenleven is zo fijn! Ik ben ook heel benieuwd wat ik er van ga vinden. Het is wel hoog he? Haha!

 3. Anke 3 June, 2014 at 15:25 Reply

  Ik wil echt al héél lang eens een ballonvlucht meemaken, maar het is er nog niet van gekomen :) Die rollende keuken ziet er supergezellig uit, en de foto met de olifant is echt leuk!

 4. Mandy 5 June, 2014 at 11:24 Reply

  Wat een awesomeeeeeeeeee cadeau! Echt heel gaaf, lijkt me fantastisch!
  En wat een fijne pleasures weer, ik lees ze nu pas maar met veel plezier!

 5. Marcella 5 June, 2014 at 19:51 Reply

  Wat een gaaf cadeau! Wordt vast een onwijs topervaring. De Rollende keukens lijken me tof, maar ik zat in dat weekend in Duitsland en België. Nu zou ik morgen al naar Amersfoort met mijn mam en daar is het foodfestival Lepeltje Lepeltje. Daar gaan we dus zeker ook even kijken!

Post a new comment

Lees ook: