5unday’s pleasures #5

30

In English soon!

5unday's Pleasures, LIFESTYLE, Personal

Leave a reply

30 comments

 1. Food Love and Happiness 11 May, 2014 at 18:37 Reply

  Je stuk over je moeder raakt me…Ik vond het vorig jaar al zo mooi geschreven, de vragen zijn heel herkenbaar. Ik weet hoe moeilijk het is om soms met dat gevoel te zitten er alleen voor te staan…ondanks dat je allerlei lieve mensen om je heen kunt hebben. Een ouder missen, of in mijn geval beide ouders missen hoort niet. Geniet in ieder geval van de mooie herinneringen die je hebt aan haar en jullie relatie, want helaas weet ik uit eigen ervaring dat dat helaas ook niet vanzelfsprekend is. En wees verder heel trots op jezelf, want dat is meer dan terecht! En je moeder is dat ook, dat geloof ik!

  • Laura 11 May, 2014 at 19:10 Reply

   Ah lieverd…Inderdaad, je weet er alles van. Hoort zeker niet <3 Heel veel sterkte ook babe. Al blijft het een andere situatie (en weet ik er het fijne ook niet van bij jou), op welke manier dan ook hoort het niet. Wat lief.

  • Laura 11 May, 2014 at 19:38 Reply

   Jaaa, ik zie heel vaak retourtjes voor 30 euro. En toch kies ik dan steeds iets ‘nieuws’, maar het is tijd om terug te gaan! :-) Ga volgende week wel na 5 jaar terug naar Parijs (daar heb ik ook gewoond). Leuk!

 2. Simone 11 May, 2014 at 21:04 Reply

  Ik vind vandaag ook stom… Andere reden, zelfde effect.. :) En balen dat je vriend uitgerekend nu weg is, maar wat een gave reis!
  Sukha vind ik ook geweldig en Londen… Zucht. Teveel wensen te weinig tijd!

  • Laura 12 May, 2014 at 06:51 Reply

   Ahh. Ook een knuffel voor jou dan. Ja bah, ik mis ‘m nu al (ugh vreselijk hè, haha). Maar heel bijzonder wat hij gaat doen. I knooow, veel te weinig tijd!

  • Laura 12 May, 2014 at 06:50 Reply

   Ahh thanks! Jaaaa, maar het is maar een uurtje en we moeten nog daten! Laatst (vaak) was in in Amsterdam en toen dacht ik aan je maar toen was je op vakantie, haha.

 3. Sabrina 12 May, 2014 at 06:14 Reply

  Heel veel sterkte, ik kan me goed voorstellen dat het zonder moeder heel moeilijk is op een dag die een soort ode aan de moeders is! Heel veel liefs, Sabrina

 4. Denisem 12 May, 2014 at 17:29 Reply

  Prachtige blog Laura. Het begint met een slik -mooi hoe je het verwoordt- en bij deze dus nog een knuffel voor gisteren. En de tijd zonder je vriend zal hoe dan ook voorbij vliegen als je zelf lekker op pad bent.
  Leuk ook om te lezen over Londen en de 18-jarige Laura te zien en… Je haar was al zo bijzonder en nu zit het al WEER heel gaaf! Je ben teen bijzonder mens en mag trots op jezelf zijn. Je moeder zal dat ongetwijfeld ook zijn, waarvandaan ook. Een knuffel.

 5. Michelle - Travel lifestyle.nl 13 May, 2014 at 19:46 Reply

  Knuffel. Nooit fijn zo’n dag als je weer extra met je neus op de feiten gedrukt wordt. Sterkte meis! En nog een extra dikke knuffel, want je vriend moeten missen is stom. Maar je hebt wel mooi haar en heel veel leuke reisjes voor de boeg, ook met je man. Dus happy days voor je! Enjoy babe, je verdient het <3

  • Laura 13 May, 2014 at 19:55 Reply

   Aaaah ja. Ik mag niet zeuren haha. Jij moet hem veel vaker en langer missen! Maar het is ook nog eens gevaarlijk en dat is naar. Jaaaaa, happy thoughts! Liefde!

Post a new comment

Lees ook: