(Nederlands) HUISSPINSELS | Wij bouwen een nestje: doei #betonleven, klus- en interieur updates & tips, handige kortingscodes en meer

8

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

Huisspinsels, Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle, Personal

Leave a reply

8 comments

  • Laura 30 March, 2020 at 12:40 Reply

   Oeeeeh, gefeliciteerd! Super leuk, en echt een (soms frustrerend) maar vooral erg leuk project. Ben benieuwd! :))

   Ik heb de nodige dingen nog niet genoemd haha, wij moeten nieuwe kozijnen en ramen en gevel en voegen en elektriciteit en scheuren in de wanden en ga zo maar door. Maar van binnen is het nog redelijk te doen tot nu toe! Het hele huis is verzakt. Maar er ligt een nieuwe fundering in sinds afgelopen zomer, dus nu kan het in ieder geval niet verder zakken!

 1. Josianne 31 March, 2020 at 07:11 Reply

  Goeie vraag of je nu inderdaad tijdelijk iets moet verbouwen om het later nog meer te verbouwen. Toen wij ons huis kochten hebben we alles in 1x gedaan en geld geleend bij onze ouders om dat te kunnen bekostigen (maar ik snap dat dat niet in elke situatie mogelijk is). In jouw situatie zou ik misschien de keuken maar accepteren zoals ‘ie nu is (met minimale aanpassingen om het toch wat fijner te maken), en sparen voor een uitbouw. Op dat moment kun je dan meteen de keuken verbouwen. Het is zonde van het geld als je het dubbelop doet (zeker als je nu toch eerst moet sparen voor een keuken).

 2. Lotte 31 March, 2020 at 12:35 Reply

  Yesssss, fan van deze updates hoor! Zoals ik je ook al op Instagram zei: ik zou ff tandenbijten en doorsparen voor de aanbouw en keuken. Echt zonde om nu een nieuwe keuken te steken en dan over een paar jaar ze weer af te breken. Ik zie zoveel Laura-dingen (kratten boekenkast! vlaggetjes! jurkjes!), leuk om te zien dat jullie van het huis een thuis aan het maken zijn voor jullie viertjes! Succes en veel plezier ermee. :-)

Post a new comment