HOTSPOT / ANTWERP: Lomography gallery store

21

This hotspot will be available in English soon.

461

462

463

464

465

Antwerpen, Citytrip, DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Shop, Travel Category

Leave a reply

21 comments

 1. chucky1012 10 July, 2013 at 18:16 Reply

  Zo mooi zijn al die camera’s…….
  Hier was ik pas geweest…… het is er net een candy shop omdat mijn grootste passie fotograferen is!
  ;-)
  Leuke post.

  Xoxo

 2. Femke 10 July, 2013 at 18:19 Reply

  Oh wauw, gaaf! Ik stond ooit eens in een Lomography-winkel in Boedapest, maar omdat alles in het Hongaars was aangeduid begreep ik er niks van.

  Lijkt me wel heel gaaf, binnenkort maar eens een store in de buurt opzoeken! :)

   • foodandotherfriends 10 July, 2013 at 18:47 Reply

    Ja Antwerpen is niet de gezelligheid zelve… Als je bijvoorbeeld kijkt naar de Meir en daar omheen. Maar je hebt ook heel veel straatjes die juist wel heel veel gezelligheid uitstralen.

    Maar inderdaad de vintage is er goed ;).
    Ik ben benieuwd naar je andere hotspots :). Wie weet leer ik nog wel iets nieuws!

 3. whatevergivesjoy 10 July, 2013 at 19:10 Reply

  Da’s typisch voor Antwerpen zulke winkeltjes. En met de Kammenstraat (heb je ook de Kloosterstraat gedaan?) heb je wel een pareltje gevonden! :)

  Ik lees hierboven over tuig op de Meir. Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Maar ik zal je een geheim verklappen. De reden dat veel mensen Antwerpen (of de Meir eigenlijk) vermijden is (ik schaam me bijna om het te zeggen haha), omdat het er vol loopt met Nederlanders… Het klopt ook wel, soms gaan we een hele middag door zonder bij wijze van spreken Vlaams of Antwerps te horen ;-) Ik vind het verder niet zo storend :)

  Ik kijk uit naar de hotspots! Het is altijd leuk om van iemands anders’ standpunt eens te kijken wat hij/zij interessant vond! Vaak ken ik het dan nog niet eens, hoewel Tim en ik Antwerpen toch wel goed onder de knie hebben ;-) Tim werkt er en ik heb er gewerkt :)

  Leuke post!

  • Laura - what about her 10 July, 2013 at 19:30 Reply

   Ja, Kloosterstraat ook prachtig, veel vintage design meubels, geweldig! En Your.

   Haha, geeft niet! Ik heb ook een hekel aan Nederlanders en zeker in het buitenland. Niet alleen de Meir, maar ook rondom de markt, heel veel dronken lui!

   Ik heb er dit keer niet erg veel, omdat we maar heel even hadden en ik voornamelijk met mijn neus in twee vintage winkels ben geweest haha. Ik ga zeker nog eens terug voor meer! :-)

   • chucky1012 10 July, 2013 at 21:28 Reply

    Oh, dat wist ik niet….. Ik ben een Nederlandse van Sur. afkomst en vindt het tijdens de solden altijd zo gezellig op de Meir en alle andere leuke en gezellige shop straatjes…… Ik kom er al jaren, ook tijdens de Gentse Feesten is het zo gezellig met leuke mensen van allerlei nationaliteiten, diverse muziek uit verschillende landen en ook het eten is niet alleen Belgisch maar ook Afrikaans etc.! De verk. zijn daar erg vriendelijk en komen nooit meteen naar je toe als ik een shop binnen ga met de vraag ‘kan ik u helpen’. Dat gebeurt in NL wel. Ik roep wel iemand als ik iets wil weten. Het eten is in Antwerpen ook heerlijk….. ;-)

 4. Aline 10 July, 2013 at 21:33 Reply

  Jaaa ai laffit! Die in Amsterdam is ook superleuk, zit in de 9 straatjes! Die mensen daar zijn ook heel erg behulpzaam. Ik snapte in het begin NIKS van mijn lomo (diana F+, in het mintgroen <3) want ik kreeg alleen maar witte foto's. Ik terug naar die winkel. Bleek dat ik de pinhole functie al die tijd aan had staan. Wist ik veel :') Ik ben trouwens in Antwerpen een keer beland in een straat vol met antiekwinkeltjes, ook echt iets voor jou. Maar misschien was dat wel de Kloosterstraat. Ik heb dus geen idee meer hoe die straat heet dus dat is een beetje kut. Ik ben koningin in onsamenhangende comments. Doei.

Post a new comment

Lees ook: